לכול חברי הפורום!

לכול חברי הפורום!

מישהו רוצה לעשות איתי אתר?? בעיקר: MIJAL LA NENITE וכול מי שרוצהההה בה בייי אני כבר התחלתי אותו

ניצול שירשור חשוב ביותר!

וחזרנו לנושא הפגישה הפורומית! מכיין שלא מצאתם תאריך אז אני החלטתי לבחור כמה תאריכים שממנו אתם תבחרו אחד! אז מה אתם מעדיפים? 22.10-יום שלישי 24.10-יום חמישי 10.11-יום ראשון כל תאריך אחר יתקבל בשימחה!

Scoob¥ Doo

New member
לפי דעתי

כדי לחכות עוד חודש חודשיים כשנכיר אחד את השני ואז ניפגש נגיד בחנוכה כי הרוב חדשים.... אז לא כדאי למהר .....

אנחנו לא ממהרים-

להיפך! אין לנו בעיה גם לדחות קצת אבל עדיף שלא. אנחנו גם נשמח אם החדשים יבואו לפגישה. (ברור שגם הם מוזמנים השאלה למי מרשים...) זה לא הקטע של למהר. אנחנו כבר קבענו את רוב הפרטים האחרים, שהם לא פחות חשובים. התקדמנו יפה מאוד ונותר לנו רק התאריך. לכן פתחנו את זה לדיון עכשיו והתאריכים שהרוב בחרו בהם היו התאריכים הרשומים מעלה. אם נרגיש צורך הכרחי- נפתח מחדש את הדיון על התאריךבלבד.

אני חייב../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif

אני חייב לדעת את כל הפרטים על הפגישה כי לא שמתי לב שרשמתם משהו על זה :מקום שעה יום והכל
ולפי דעתי זה טוב בחנוכה כי ככה כולם יהיו בחופש וכולם יוכלו לבוא

cami y lu

New member
היי

אני לא כל כך פעילה בפורום אבל הייתי שמחה לבנות אתר..... את יכולה להגיל לי איך עושים את זה
או שתתני לי לבנות איתך את האתר [URL='http://'] בבקשה [/URL]

omer wild

New member
נ"ש-תקראו משהו קצת עצוב ../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמועות בארגנטינה גורסות כי הביקור לארץ בפורים עלול להיות יותר קטן מהצפוי, אך בינתיים אין מה לדאוג. זה פורסם באתר הרישמי...

omer wild

New member
ותקראו משהו שלו אמרה...מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולך, לואיסנה, יש תיאור של הפעם הראשונה שלך? אני מדמיינת על האהבה הראשונה שלי, עדיין לא הייתי מאוהבת. ואין לי מושג איך תיראה הפעם הראשונה שלי. אילו תכונות אמורות להיות לבן כדי שיסב את תשומת ליבך? - שיהיה "מתוק", שתהיה לו סבלנות אליי, בגלל שלפעמים אני ילדה מתוסבכת. ואם יעצבנו אותי אני אהפוך להיסטרית. אין מועמדים מהסט או מבית הספר? - מהסט לא, בגלל שאנחנו כולנו כמו אחים שם. מבית הספר, אני לא יודעת... אני יודעת שאלה בכיתות הגבוהות ממני מושכים את תשומת לבי ואני את שלהם. אני מסתדרת יותר טוב עם אלה שמבוגרים ממני, אלה שבגילי הם פשוט בלתי נסבלים הם צועקים לעברי דברים ברחוב כגון: הורידי את הבגדים, מתוקה. יש כאלה שגם חושבים שעברתי ניתוח פלסטי, אני לא מבינה איך הם יכולים לחשוב שבגיל כזה אני אעבור ניתוח מהסוג הזה? חחח..."בגיל כזה אני אעבור ניתוח מהסוג הזה?"
איזה מתוקה

למעלה