לכול חברי הפורום

theredarmy

New member
לכול חברי הפורום

זה הפורום הכי מגעיל שנתקלתי בו לא עניתם לי על שום שאלה ששאלתי (ושאלתי הרבה) כול אחד פה דואג רק לתחת שלו בושה.

רמי א

New member
אתה לא אמרת לי איזה גודל הצלחת

שלך.אז למה שאשתף איתך פעולה?

זה מה שקורה שיש בפורום

שיש בפורום פלוצים כמו טכנאים מהנדסים פלצנים וגנבים באתי לפה לפורום כדי לחלוק ידע שהרבה אנשים אחרים היו מתים לדעת אותו על שידורי טלוויזיה דיגיטלית קרקעית ישר הם תקפו אותי ואמרו שזה לא נכון אז מה אכפת לי שירקבו עם הכאילו ידע שלהם בדברים שהם לא יודעים בכלל

משה גמ

New member
אנונימוס,ספר קצת על הנושא,

הנושא חדש לי ומענין,מהם השידורים ומה ניתן לקלוט,תודה

אני נראה לך פרייר ?

אחרי שככה פגעתם בי בפורום המגעיל שלכם אני לא מתכוון לתת לך אפילו גרגיר מדע על הדיגיטלי

משה גמ

New member
אנונימוס,חבל שאני צריך להתבטא כך אז

חפש מי שינענע אותך,פה בפורום אפילו אם כועסים אז יש דרך לטפל,יכולת לפנות להנהלת הפורום לעלי ותאמין לי שהיו פונים למי שהרגיז אותך,עניין של יומיים ואני אישית אלמד את הנושא ואשמח להעביר אותו פה לכולם,אנשים עוד יחשבו שאתה המצאת את השידורים הדיגיטלים,חשוב פעמיים לפני שאתה כועס בפורום.חג שמח.

77sony

New member
אתה כל כך צודק יש פה כאלה מגעילים ש

קשה לעלות את זה על הכתב. בעיקר המנהל והעוזרים שלו.

מה קשה לך לעלות על הכתב ??

כואבת לך האצבע ?? ליכתוב שטויות אים זה נכון או לא נכון . אז מה אתה מיצתדק עים שטויות .

משה גמ

New member
טרדרמי היקר,כנראה שאנשים לא יכולים

אל תכעס,בסך הכל החברה מצוינים,נראה לי שאין להם תשובה מדויקת לכן העיקוב בתשובה,חג שמח לך.

אני מבין, שאם אתה שואל שאלה ולא

מקבל תשובה - אז הפורום מגעיל. יכול להיות שאף אחד כאן לא יודע לספק לך את התשובות , כי אין לאף אחד את המידע המבוקש ? חשבת גם על אפשרות כזו ? אנשים משתתפים בפורום מרצונם ומכיוון שהנושא קרוב להם. הם לא חייבים לך דבר ואתה עוד מעיז לתקוף אותם ? יש לך את החוצפה לטעון שהפורום הזה מגעיל ? אני חושב שהלכת רחוק מדי . חפש לך פורום אחר ש(אולי) יספק לך את התשובה.

theredarmy

New member
ali shavit

אני לא יודע מי מנהל את הפורום אבל אני מניח שיש לך חלק בזה (עלי שביט) ואם תמשיך להתייחס לאנשים בזלזול כאילו הם לא ברמה שלך אתה תמצא את עצמך שואל את השאלות וגם עונה עליהם כי אף אחד לא יכנס לכאן. ואל תנסה לסלק אותי מכאן כי בזכות אנשים כמוני ואחרים יש לך בכלל פורום.

77sony

New member
אתה בהחלט צודק כולם כאן אנטרסנטים

בעיקר המנהל והעוזרים שלו.

ליאורש

New member
../images/Emo166.gifלא רק פה

בכל המדינה כל אחד דואג רק לתחת שלו, כך שבמדינה שלנו זו לא בושה, אלא אפילו גאווה. יש כמה גנרלים שהלכו לכלא על שדאגו לא רק לתחת שלהם ( מכל מיני סיבות...) וחוץ מזה, מה היתה השאלה ? לא תמיד כולם יודעים מיד תמיד את התשובה. אני למשל מנסה כבר כמה חודשים להבין מה קרה שMTV צרפת ו VH1 נעלם לי מהויאקסס . עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל זאת אני יודע שהחברה כאן אחלה, ולא מאישם אותם בכסת"ח.

למעלה