לכול הבנות

arava1111

New member
לכול הבנות

אני מקווה שתבינו שיש לי כוונות טובות בלבד לכול אחת מכן {סך הכול אני במצב שלכם בדיוק}.ולכן אתן באמת חייבות להכנס לאתר של הסוד: www.hasod.co.il תיכנסו בבקשה לחלק של הסרטים ואימרה שאומרת "הסרט בחלון גדול" {אם אני לא טועה} הוא מחולק ל9 חלקים עם תרגום. הרעיון הוא להסביר את חוק המשיכה, איך להגשים את מישאלת ליבך, איך להירפא. מאוד מקווה שזה יעניין אותכן, ושתזכו להצלחות להבריא ולהביא ילדים לעולם. שבת שלום ומבורך

lee E

New member
ראיתי את זה

בהקשר אחר. יכול להיות מענין למי שלא מכיר את התיאוריות הפילוסופיות. הם לוקחים שם רעיון מאוד עתיק שמשולב בהרבה מאוד רעיונות מודרניים. בקצרה, המציאות היא מה שאתה יוצר ממנה. אם תחשוב מחשבות חיוביות, הם יתגשמו בגלל האנרגיות שאתה יוצר. כל זה מוכר למי שמתעניין וקורא פילוסופיה, בעיקר האקזיסיוניסטית..גם קצת תומס מור, ממציא רעיון האוטופיה (תציצו בחתימה שלי-זה הוא), אפלטון ועוד כמה. הרסטון מאוד נחמד ומעניין..אבל לדעתי, מי שאוהב את זה..שיילך למקור..אני מוכנה להמליץ על כמה וכמה..

lee E

New member
ושכחתי להוסיף..

אני חושבת שזה מכניס המון חיוביות לחיים, אותי באופן אישי, כל הנושא מרתק ומקסים ואני יכולה לדבר על זה עד שבערו לכם האוזניים אבל.......את האנדו' זה לא ירפא.

למעלה