לכולם

לכולם

למי שכבר יודע יש לי גורים ואני רוצה עכשיו לתת אותם למסירה אין לי פה תמונות..לצערי הגורים בני חודש וחצי 4 שחורים 2 מנומרים כלבים יפים הם מתאימים לשעשוע ולשמירה הכלבים הם מעורבים פוויינר ורועה יגוסלבי כלבים מדהימים שאוהבים בני אדם אני מתקשה למסור אותם אבל בגלל שאין לי שטח ואין לי מקום בישביל כולם אני חייב למסור אותם.. וגם בגלל בעיית תקציב שאני לא יכול לממן אותם כדאי מאוד לבוא ולקחת לבוא ולראות כלבים באמת יפים אני גר בהוד השרון אמממ מי שבאמת ירצה שיפנה אליי במסרים אני ממש ישמח ויצטער לתת גורים אבל זאת המציאות.. לי כבר יש שני כלבים בבית ככה שתבינו לבד.

תיקח כסף תמורת המסירה

לא למסור אותם בחינם בשום מקרה, אתה יכול למסור אותם דרך עמותה, עם חוזה סירוס / עיקור (הבעלים החדשים ישלמו כסף ויתחייבו לעקר / לסרס וזה תרומה לעמותה). למה עצוב לך למסור אותם? מדוע נכנסת לזה מההתחלה לא ברור לי ... אני מקווה שאתה מתכוון לעקר את האמא. תחכה עוד איזה שבוע שבועים לפני המסירה, ובשום פנים ואופן לא להגיד שמוסרים אותם לשעשוע או שמירה
זה חיה, זה לא צעצוע

לי יש כלב זכר

ולמה כואב לי כי כבר אחד היום מת.. והבעלים של הכלבה לא ממש מזיז לו ולא הכנסתי את עצמי בכוח לזה והכוונה היתה שהכלבים טובים גם בישביל משחק כאילו שהוא אוהב ילדים ואפשר להנות ממנו ויכול לשמש בתור כלב שמירה לכל דבר ברור שאני מעדיף שזה יפול לטובת הנאה וכיף ולא לשמירה ותאמין לי שאני עצוב גם ככה מהגור שמת וגם לתת אותם אבל אין ברירה... הבעלים שאצלו הכלבים לא מוכן להחזיק בהם.. וכל הסיפור זה שהבעלים רוצה רק גורים גזעיים אין הרבה מה לעשות הוא מחר רוצה למסור אותם לאס או אס.. אבל כמו שכבר ידוע לי בשלב מסויים שאין להם ביקוש.. הכלבים מומתים בהרדמה ואני ממש לא רוצה שזה יגיע למצב כזה.. ולא הבנתי על מה אתה מדבר בקשר למסירה או למכירה אני מעדיף לתת אותם למסירה ולדעת שיהיה להם טוב מאשר לנסות להרוויח עלייהם

לא לשמירה

בשום מקרה, רק למשפחה שרוצה אותם בבית. לקחת 500 שח זה נקרא דמי רצינות ואז לתרום לעמותה. והם לא גזעיים. ואני בחורה.

אוקיי

ושוב.. אני רק אומר שהגן של שני הסוגים האלו מאפשרים להיות כלב שמירה בבית.. ואני לא רוצה את הכסף שלהם שיבוא ויקחו בכייף... העיקר שלגורים יהיה טוב.. אין לי מה לעשות עם כסף ואני לא צריך אותם הכי הרבה אני יקח אותם לתנו לחיות לחיות או אס או אס.. אין ברירה.. זה עצוב לי אבל אין ברירה

LeeKo

New member
לצערנו או לשמחתנו לכולנו יש כבר כלבים...

תבקש מהשכן לעקר את הכלבה!

SCRATCHER

New member
הבעייה עם אלו שבאים ולוקחים בכיף

שהם גם זורקים בכיף. דמי רצינות הם המסנן הראשון. מי שלא מוכן לשלם עליהם לא נחשב למאמץ רציני, ועלול לזרוק את הכלב כשימאס לו. בא בקלות הולך בקלות.

אמממ זה לא ממש נכון

יש לי 2 כלבים שפשוט לקחתי בלי כסף ויש להם חיים מושלמים וכבר בעבר מצאתי כלבים לקחתי אותם למסירה ואנשים באו ולקחו והם ממש רציניים לא חייב שמי שמשלם כסף הוא רציני ומי שלא הוא לא.. תאמינו לי יש כאלה שממש רוצים ואין להם פשוט כסף לשלם על דברים כאלה..

SCRATCHER

New member
אלו אנשים נדירים, באמת. תסמוך עלינו, לאנשים

כאן יש הרבה ניסיון עם מנייאקים כאלו.

דונינה

New member
יש לך 2 כלבים שפשוט לקחת בלי כסף ..

והנה התוצאה ,, " גורים " שאתה צריך " להיפטר " מהם אם היו לוקחים ממך כסף , כמו שאתה אמור לקחת היום כדי להבטיח עיקור וסירוס לא היית צריך להתמודד עם בעית הגורים עכשיו , מי שמשלם כסף , " דמי רצינות " שזה כסף לעיקור וסירוס לא אמור להתמודד עם בעיה כזו של המלטות וגורים ... הגורים האלה כמו עוד הרבה גורים וכלבים יגיעו לרחוב או לכלביות באיזה שהוא שלב . וחבל .

LeeKo

New member
כתבתי תגובה והמחשב התנתק!!!!!../images/Emo46.gif

בכל מקרה,אורנה-הכלבה שהמליטה היא לא שלו... לWOW2,אם הכלב שלך לא מסורס,אני חושב שכדאי זה ימנע זיווגים לא רצויים בעתיד עם כלבת השכנים(במידה וזה אולי היה הוא) בנוסף לדמי הרצינות והתחייבות לעיקור וסירוס בבוא העת, עלייך לפרסם את התמונות כדי שאנשים יראו באילו גורים מדובר

דונינה

New member
מה זה משנה אם הוא הבעלים של הכלב או של

הכלבה.? כולם צריכים לקחת אחריות גם הבעלים של הזכר וגם של הנקבה.

שוב

לא הבנתי מה הקשר בין סירוס לזה שהם ישלמו כסף על דמיי רצינות ובשעה טובה כבר יש ביקושים לכלבים וכולם נימסרו לצערי חוץ מאחד שניפטר בכל מקרה הכל שלי ברוב הזמן בבית פשוט זה קרה שהוא ברח והכלבה היתה משוחררת פשוט קרה.. סירוס? סליחה שאלה לכולם... תחשבו טוב.. מה הכלב שלכם היה רוצה חשבת על זה? תחשבו שמחר ישלטו עלייכם ויחייבו את הבנים והבנות בעיקור וסירוס... נכון שזה לא אותו דבר אבל אתם קצת מחשים עליוניםם מעל בעלי חיים... זה כמו שאתם לא תתנו לקוף לנתח אותכם למרות שהוא יכול להיות מדהים.. כמו שאם אנחנו נחותים בישביל גזע אחר לא היו נותנים לנו לנתח אותם ועוד מלא דוגמאות אחרות נכון שאי אפשר להשוות אבל תחשבו קצת תחשבו מה הכלב שלכם היה רוצה...

דונינה

New member
אז אני מבינה שבעוד חצי שנה

יהיו שוב גורים ?? כדי לא לסרס או לעקר ?
תחשוב רגע למה ממליצים פה על עיקור וסירוס ,, סתם כי אנחנו מתנשאים ? לא !!! כל כך הרבה גורים וכלבים מורדמים מידי שבוע כי אין להם בתים , כ- 100,000 כלבים בשנה . אז תחשוב רגע מה הם היו רוצים הכלבים האלה , למות בזריקת הרדמה ? להינמק בהסגרים ? את המצב הזה אנחנו רוצים למנוע , ולא סתם כי בא לנו לעקר ולסרס. תחשוב טוב

LeeKo

New member
אורנה,לדעתי זה היה ויכוח סרק מהתחלתו

למרות זאת,ננצל אותו ונשאל מה שלומך?מה שלום סם ומוש?...

דונינה

New member
תגיד לי למה אתה חושף את שמי ברבים ../images/Emo46.gif

מילא את שמי ,, אבל את שם כלבותיי ??.
ולמה אתה חושב שזה ויכוח סרק ?? קודם כל זה לא ויכוח ! ושנית קצת ,, טיפה ,,טיפ טיפה נכנס לראש , אז מה איכפת לי לטפטף להזיק זה לא יזיק , בפעם הבאה אולי יחשבו קצת יותר.

למעלה