לכולם!!!!

melina

New member
לכולם!!!!

לדעתי הטלנובלה הכי יפה זאת יאגו........ כולם שם כמעט משחקים ממש טוב וכמובן מי שמשחק הכי טוב זה פקונדו ארנה, ולא אני לא אומרת את זה בגלל שהוא שווה אלא בגלל שהוא באמת משחק הכי טוב שם. אבל.........זאת הטלנובלה הכי לא הגיונית ורחוקה מהמציאות שיש!!!! וזה מה שאני כל כך אוהבת בה.....חבל שלא היה ולא יהיה אף פעם סיפור אהבה חזק אמיתי וסוחף כמו של מורנה ויאגו.... תארו לכם איזה נחמד העולם היה אם כל הגברים היו כ"כ טובי לב וטהורים כמו יאגו... אתם חושבים שקיים מישהו בעולם הזה כמו יאגו? לא..... זה קיים רק בטלנובלות!!!! ובאגדות כמובן..........

Hurakano

New member
צודקת

בחיים שלי לא ראיתי משהו יותר יפה ומרתק מיאגו. טלנובלה מעולה. לדעתי כולם משחקים מצוין, אחלה צוות.

shirakl

New member
מה? יאגו הכי מרתקת?

הדבר האחרון שאפשר להגיד על יאגו זה שהיא טלנובלה מרתקת! יאגו משעממת יותר ויותר מיום ליום, ואני ממש מקווה שלקראת הסוף שלה היא תתחיל להשתפר! מה עם בובה פראית? בטי המכוערת? את חייבת להסכים שהן היו טלנובלות הרבה יותר שנונות ומרתקות!

Hurakano

New member
כן

קודם כל זו נקודת מבטי, זאת אומרת שלא אמרתי שהיא הכי מרתקת מכולם אלא מכל מה שאני ראיתי. יכול מאוד להיות שיש טלנובלות שלדעתך יותר מרתקות מיאגו... אני באופן אישי לא יכול להבין טיפוסים כמוך שאומרים שיאגו היא טלנובלה משעממת. טוב אבל אין בכלל מה להתווכח פה, כי הכל נאמר פה לפי דעה אישית. זו דעתך, אך לדעתי יאגו טלנובלה מצוינת. שבת שלום Hurakano

shirakl

New member
זכות המלאה להביע את דעתך

אבל אני לא מבינה את השימוש ב"טיפוסים כמוך". לאיזה טיפוס זה הופך אותי? חבל להדביק סטיגמות לבן אדם בגלל שהוא לא אוהב סדרה כלשהי, בטח לא אם שורה אחרי זה את מדברת על דעות שונות והזכות להביע אותן...

lorena7

New member
מסכימה איתך......../images/Emo8.gif

אני ב-כ-ל-ל לא מבינה על מה כל ההתלהבות ב"יאגו",אבל זו רק דעתי.... מור

Hurakano

New member
רוצה להבין ?

פתחי כל יום בערב בשעה 8 ורבע, ערוץ ויוה, ותביני למה.

E l i r a n 17

New member
מסכים איתך

יאגו מתדרדר... מפרק לפרק זה הופך למשעמם... אבל עם מדברים מבחינת המשחק, אז השחקנים באמת משחקים יפה.. מפחינת העלילה, לא מציאותית ודי דיבילית, נראה כמו טלנובלה על "ארי פוטר"

©wil cat

New member
אה?! מה הקשר????!!!!!!!! שתפו אותי.

מישהו לא הבין.....
(אני.....)

alonpaz

New member
פקונדו ארנה יפה וחמוד מאוד אבל.....

השחקן הראשי מפיורלה שכחתי את שמו יותר יפה

אילונוש

New member
../images/Emo6.gif אז זהו שלא!!!!

למרות שאף פעם לא ממש אהבתי את פקונדו.. הוא יותר יפה מהשחקן הראשי בפיורלה.. ואין על זה וויכוח!!!!!!

הילה 12

New member
פקונדו החחחחחחחחחחחחתתיך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה