לכולם

לכולם

רציתי לדעת איזה שירים אתם הייתם רוצים שאביב ישיר ברוק עצמאות אני רוצה שהוא ישיר את...... סוף העולם לאן את הולכת התאבדות שוםמקום שיר התקווה כבוד עכשיו מעונן

The last 1

New member
וואי... הלוואי והוא ישיר את:

חלומות גדולים מחר כבר לא יבוא מלח הדמעות גן החטאים התאבדות עכשיו מעונן ומלאך... אם הוא ישיר את חלומות גדולים אני אנשק לו תרגליים... יונתן

אני

אממ אני הייתי בעיקר רוצה את >עכשיו מעונן >שיר תקווה >שומקום >מלאך >שלכת >גשם כבד עומד ליפול >גן החטאים לאב יו ולילה טוף

מילות השיר

עטור מצחך זהב שחור איננני זוכר אם כתבו כך בשיר מצחך מתחרז עם עיניים ואור אינני זוכר אם כתבו כך בשיר אך למי שתיה חייב להיישיר חלוכך הוורוד צמרירי ורך את בו מטעטפת ותמיד אל רגלייך לא הייתי רוצה ליהיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות אדומים של קדושה ומולו עדישה את אוהבת ליהיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני שלא פעם אביט בך בשקט וקול ודברים ש=וכח הכל אודות אחרים שוחנת נפשי בכותלי ביתך ושוויה בין קטלייך ממני נפרדת את אני בגופי נפרד ממך פרוש חלומי כמרווד לרגלייך צעדי אהובה על פרחיוצויתיך לבשי חלוכך הוורוד לרגלייך עוד מעט ואבוא אליך עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלישיר אז אלחש באוזנייך עד בוקר עד אור עטור מצחך זהב שחור אביב חידש אותו פעם אחת(שיר של אריק איינשטין)

telenovelagirl

New member
יש לך המון טעויות בשיר

בעיקר טעויות כתיב, שאני לא אתקן אבל יש לך טעויות במילים - בפעם השנייה - אינני זוכר אם חרזו כך בשיר. בשורה הבאה - אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. בשורות הבאות - את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. חלומות עגומים, לא אדומים ולמולו את אישה. לא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכבת נפשי בין כותלי ביתך ושבויה בין כתלייך.... צעדי אהובה על פרחיו פסיעותייך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל ... אז אלחש באוזנייך עד בוקר עד אור כשיכור עטור מצחך זהב שחור... זה שיר מהמם.... אז לא יכולתי לסבול עיוותים. סליחה.

אולי את יכולה ליכתוב את מילות השיר?

תעשי ממני נעתק הדבק ותכתבי את המילים הנכונות...אם את יכולה...

niraf

New member
המילים

עטור מצחך זהב שחור אינני זוכר אם כתבו כך בשיר מצחך מתחרז עם עיניים ואור אינני זוכר אם חרזו כך בשיר אך למי שתהיי חייו מלאי שיר חלוקך הוורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת ותמיד לעת ליל לא הייתי רוצה להיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ומולו את אישה את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני שלא פעם אביט בך בשקט, אין קול ודברים שוכח הכל אודות אחרים שוכבת נפשי בין כותלי ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך פרוש חלומי כמרבד לרגלייך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הוורוד לרגלייך עוד מעט ואבוא אליך עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר אז אלחש באוזנייך עד בוקר עד אור, כשיכור עטור מצחך זהב שחור

אני רוצה שהוא ישיר

את "התירוץ". אגב, ברוך הבא לי, אני חדש פה.
תום

למעלה