לכולם!

LINDSAY15

New member
לכולם!

!Happy new year שנה טובה..! שהשנה הזאת תעבור בשלום ובמהירות הייתי רוצה לאכל ללינדזי שנה יותר קלה ומוצלחת! =[רק חבל שהיא לא רואה את זה]= סימו כאן ברכות ואיכולים לכ' השנה עושים משהו היום?!

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

שתהיה לכולנו שנה מוצלחת, הרבה יותר מהקודמת!
וללינדזי, שתוכל לחיות את החיים שלה בשקט ובשלווה כמו שכל אחד היה רוצה. אז מה אם היא מפורסמת.
אה, ושתזכה לפגוש אותי
סתם, לא. אמן שהדיסק החדש שלה יצא וימכר בטירוף, היא תצא לסיבוב הופעות, בדרך תבקר בישראל, וישראל קטנה נורא, בטוח נפגוש אותה
אני מוכה אפילו לישון מחוץ למלון אם צריך
אחלה שנה לכולם!
אגב, מישהו עושה היום משהו, או שאתם לא חוגגים את הסילבסטר?

LindZiv Cohan

New member
אההה!

ותהיה לה האפשרות לשחק ביותר סרטי אימה, מתח, וקומדיות מצחיקות ביותר [כמו מת לצעוק וזה...
]

LINDSAY15

New member
גמאני מוכנה לישון מחוץ למלון

רק שאמא שלי לא תסכים לי =[ אני לא יודעת עם אני חוגגת את הסילבר...אולי סתם יוצאת לסיבוב עם כמה חברות

HAPPY NEW YEAR

אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם,שתהיה שנה מוצלחת!
אני כנראה לא עושה כלום,חשבתי לעשות משהו אבל בסוף לא יצא.לא נורא.
גם ככה אני צריה לקום מחר מוקדם וזה..
אבללל היום אני ועוד 3 חברות שלי עשינו ארוחה [שכללה
:מנה ראשונה-מרק בצל.מנה שניה-סלט טעים כזה ופשטידת תירס.מנה שלישית-קינוח-תפוח אפוי ובתוכו איזה מילוי כלשהו (לא היה לי טעים) עם גלידה בצד ו-ופל תאילנדי] היה נחמד מאוד,שיחקנו באש
חזרתי הבייתה מסריחה,והתעצבנתי על עצמי ששיחקתי באש כי כבר התקלחתי! ומחר אני צריכה לקום מוקדם וא-י-ן לי שריר לזה![חברה שלי לימדה אותי את המשפט הזה
] טוב,סיימתי לחפור,תהיו בריאים,שנה טובה.

טוב,שאלון סוף שנההה../images/Emo27.gif

לקוח מהקומונה של פאניק! ושיפרתי את זה קצת
להקת השנה: זמר/זמרת השנה: שיר השנה: שיר השנה של לינדזי: קליפ השנה: קליפ השנה של לינדזי: שחקן\ית השנה: אלבום השנה: הופעת השנה: פריצת השנה: קאבר השנה: סרט השנה: ספר השנה: סדרת הטלויזיה של השנה: מאכל השנה: חג השנה: מתנת השנה: הפתעת השנה: עצבון השנה: דבר רע שקרה השנה: מה רציתם ולא הספקתם לעשות השנה: ולסיום- מה אתם מאחלים לפורום לקראת השנה החדשה?

LindZiv Cohan

New member
חחחחח

להקת השנה: סימפל פלאן ובון ג'ובי זמר/זמרת השנה: אלאניס מוריסט וקייטי טאנסטול שיר השנה: אני מניחה שאיירוניק של אלאניס
שיר השנה של לינדזי: something i never had
למדתי לנגן אותו על גיטרה, והחלטתי שכשאני אהיה קצת יותר גדולה אני אחדש את השיר הזה! קליפ השנה: לא שאני רואה יותר מידי קליפים כן? אבל אולי...של גוון סטפני?
ווינד איט אפ קליפ השנה של לינדזי: דפנטלי COABH שחקן\ית השנה: הו לינדז אלבום השנה: אלאניס- דה קולקשן
הופעת השנה: ההופעה של אביב גפן
פריצת השנה: לאדעת קאבר השנה: בעעע.. סרט השנה: פאק יש כל כךהרבה סרטים
ספר השנה: -- סדרת הטלויזיה של השנה: מגרש ביתי\אבודים\גיבורי על מאכל השנה: אבוקדו? [צריך לעשות אייקון כזה] חג השנה: פורים ושבועות
מתנת השנה: כסף!
הפתעת השנה: הממ.. עצבון השנה: הממ..2 דבר רע שקרה השנה: המון.
מה רציתם ולא הספקתם לעשות השנה: לפגוש את לינדז
בעזרת ה' ב-2007
ולסיום- מה אתם מאחלים לפורום לקראת השנה החדשה? אחלה שנה!

א-י-ן לי כוווווווווח..!

להקת השנה:מיי כמיקל רומאנס? זמר/זמרת השנה:לא יודעתת יש כל כך הרבה זמרים טובים! שיר השנה:ניראה לי-Welcome to the black parade - My Chemical Romance שיר השנה של לינדזי:אאאמממ האמת שאני כבר לא כל כך שומעתת
קליפ השנה:וולקאם טו דה.. קליפ השנה של לינדזי:כנ"ל [שיר השנה של לינדזי,כאילו..
] שחקן\ית השנה:ג'יימס לאפרטי^$#&$#% סתם, לא יודעת אלבום השנה:לללל..א יודעת הופעת השנה:לא יודעת פריצת השנה:אמ..לא יודעת קאבר השנה:מזה?
סרט השנה:אני לא רואה הרבה את האמת..בקולנוע נגיד ראיתי רק הטינה ספר השנה:אין סדרת הטלויזיה של השנה:לא יודעת מאכל השנה:לא יודעת חג השנה:אמ...לא יודעת נוווווו מעצבנים אותייי מתנת השנה:לא קנו לי מתנה! הפתעת השנה:לא עשו לי הפתעה! עצבון השנה:לא יודעת דבר רע שקרה השנה:אמ....המלחמה.ועוד משו מה רציתם ולא הספקתם לעשות השנה:הרבהההההה ולסיום- מה אתם מאחלים לפורום לקראת השנה החדשה?המון דברים
הרבה הצלחה ורק טוב שיהיה,באמת![באמת,באמת] עניתי הרבה "לא יודעת" כי יש כל כך הרבה דברים טובים!

happy new year

אני מאחלת המון המון הצלחה לפורום לינדזי לוהאן בהמשך ולכל אחד מגולשי הפורום שנה טובה

Lindsay24

New member
עוונה ../images/Emo26.gif

להקת השנה: פאניק ! אט דה דיסקוו + מקפפליי + סימפל פלאןן
זמר/זמרת השנה: לינדזי לוהאן + ריהאנה + קאסיי + קלי קלארקסוןן שיר השנה: אנטפייפול של ריהאנה , דוונט סטופ מיי + אייב גוט יוו של מקפליי שיר השנה של לינדזי: איי ליב פור דה דיי , אוובר קליפ השנה: איי רייט סינס נוט טרג'דיזז של פאניק ! קליפ השנה של לינדזי: זה קששה... לא יודעתת \: שחקן\ית השנה: לינדזי לוהאן, צ'אד מייקל מורי, וויליאם מוסלי , אמנדה בייינס ... אלבום השנה: פאניק ! , מקפליי הופעת השנה: הוופעותת של לינדזי בתוכניות אירוח וששל מקפליי ... אאה ושל ריהאנה בטקס פרסי המוזיקה2006 פריצת השנה: ריהאנה + קאסיי קאבר השנה: ?? סרט השנה: ווואו ! ל א יודעת # ראיתתי המוון סרטים טובים השנהה... ספר השנה: אין =/ לא כ"כ קראתי ספרים... סדרת הטלויזיה של השנה: דרקק וג'ווש , ים של סוודות , הולכות - גומרות , מוועדון ליללה וקצריים מאכל השנה: המבוורגר ? חג השנה: מממ... פסחח נראה ללי .. מתנת השנה: לא יוודעת... הפתעת השנה: היוו הרבהה... עצבון השנה: הרבה דברים, בעיקר אחי הקטן [אבל הוא תמיד מעצבן
] דבר רע שקרה השנה: - מה רציתם ולא הספקתם לעשות השנה: לפגווש את לינדזי המוושלמת
ועווד כמה דבריםם.. ולסיום- מה אתם מאחלים לפורום לקראת השנה החדשה? שננה מתווקה וטובהה, תעלו ותצליחוו ושכל חלומותייכם יתגשמו לטובה

hannah montana

New member
../images/Emo65.gifשנה אזרחית טובה מקומונת..../images/Emo41.gif

שנה אזרחית טובה מקומונת סדרות Disney channel
קומונה לסדרות כגון:כ"כ רייבן,החיים המתוקים של זאק וקודי,Phil of the future,Hannah montana וגם על סרטי דיסני:High school musical וכדו'... לקומונה לחצו:כאן

למעלה