לכולם

Ga-Ga

New member
לכולם

אני ברגע זה כותב ספר עם עוד חבר על עזרים לשה"מ שאני אגמור תרצו שאני אעלה אותו לכאן? ותוכלו לעיין בו?

גורבש

New member
אני חושב שיהיה יותר יעיל ../images/Emo11.gif

אם תשלח את זה אלי, ואני אעלה את זה כמאמר או משהו כזה, ככה שזה לא ילך לאיבוד בהיסטוריית הפורום.

Raistlin

New member
גורבש האיום התעורר משנתו ארוכת

השנים תכינו את המזבח, צריך להקריב לגורבש קורבן לפני שיוכל לחזור לישון במשך חודש נוסף

snift

New member
אני מבקש .. ../images/Emo11.gif

גורבש לא התעורר, הוא רק מילמל בשנתו. כדי להעיר את גורבש צריך הרבה יותר מזה, אבל לא כדאי להיות בסביבה כשזה קורה. אם שמתם לב, כמה התעטשויות להבה קטנות שרפו כמה הודעות שלא היו אמורות להיות פה. אני חושב שזה מקרה מאוד ממוזל (אתם יודעים, אחד למליון- כזה שקורה תשע מתוך עשר פעמים)

Ergil

New member
ובכן גורבש האיום

האם תוכל גם לנהל משחק מתוך שינה? או מישהו אחר?

snift

New member
אני אנהל משחק.

החל מסוף השבוע. אבל ההרשמה אליו כבר סגורה.

Ergil

New member
שוב וואו

המשחק יתחיל רק בסוף השבוע וההרשמה כבר סגורה. עולם קשה. עוד מישהו מתכוון לנהל משחק?

אני ינהל משחק

ברגע שיהיה מישהו שירצה לשחק לפי מה שאני רואה יש הרבה שמחפסים שה"ם אבל מיום שבת ( כשכתבתי שאני ינהל קבוצה ) אף אחד לא פנה אליי אז שוב אני אומר שמי שרוצה לשחק שישלך אלי רקע לדמות אני יתחיל ברגע שהיו מספיק שחקנים

Ergil

New member
בסדר, הנה הדמות שלי:

שם : ארגיל גזע: חצי אלף גובה: 1.76 מקצוע: דרואיד רקע: נולד לזוג דרואידים וגדל בטבע, הבחירה של ארגיל להעשות לדרואיד הייתה בלתי נמנעת. כשרונותיו וכוחו נתנו לו את האפשרות להיות אחד מהדרואידים המעטים שמסתובבים בעולם ופועלים למען האיזון: הAvengers. בגיל 67 ארגיל יצא לעולם, מצוייד במטה, חבר(ינשוף) ומטרה. הוא הגיע למסקנה שהדרך היחידה להגשים את מטרתו היא לרכוש כמה שיותר צורות שהוא יכול להשתנות אליהן. כעת, בגיל 101, ארגיל יכול להשתנות למספר גדול יותר של צורות מאלה שאורק חכם במידה יוצאת דופן יכול לספור. למרבה הצער ההרפתקות הממושכות והריכוז הכפוי ברכישת עוד צורות גרמו לו לשכוח את מטרתו. כעת הוא משוטט ברחבי העולם בחיפוש אחר מטרה חדשה, ותמיד למען האיזון.

דמות טובה אבל

בגלל שאין מספיק שחקנים ולא מסתדר שדרואיד היה לבד אז יש איתך חבר ( דב"ש ) שפגשתה בפונק והצתרף אליך קוראים לו גלורטיס ( GLORTIS ) והוא מג אדום ( גלימה ) בסדר

Master Boo

New member
בלי כוונה לפגוע או משהו כזה

לפני שאתה בא לפורום משחקי תפקידים ואומר שאתה יודע לשחק כל כך טוב ושאתה שה"ם כל כך טוב, כדי שתלמד יותר לשחק, או שלפחות תראה בקיאות בחומר. ובנימה אחרת לגמרי- תבדוק את השגיאות כתיב שלך, ראבק !

דרגורן

New member
ראבק זה לא קללה.

והוא קצת צודק בשני הדברים: 1. האם אתה יכול להעביר את ההודעות שלך דרך Speller של Word, שגיאות הכתיב קצת מפריעות... 2. אתה אולי לא מתחיל, אבל עד כה לא הוכחת בקיאות בחומר. כלומר אתה לא משחק כבר עשרות שנים. בנימה קצת אישית, זה שתגיד לנו הרבה פעמים שאתה לא מתחיל, לא ישכנעו אף אחד, אם תוכיח לנו (לא ע"י הסברים שראית אנשים אחרים משחקים...) שאתה שחקן מנוסה נאמין. כשבאתי לפורום, לא אמרתי לאף אחד פה כמה זמן אני משחק והאם שיחקתי הרבה והאם אני שה"מ טוב או לא. אבל לאחר שכתבתי כמה פעמים הסברים של "מה זה משחקי תפקידים" ו"איך משחקים" והתחלתי להריץ פה משחק (וגם שלחתי דמות בשביל לשחק), אנשים התחילו לראות שדרגורן יודע על מה הוא מדבר! לא רק שהוא שיחק הרבה ב-AD&D אלא שהוא שיחק גם במשחקי תפקידים אחרים, גם בתור שה"מ וגם בתור שחקן... אף אחד לא רוצה לפגוע בך, אבל מעשים מדברים הרבה יותר טוב מדיבורים....

בסדר אז ...../images/Emo11.gif

אנסה לתקן שגיעות כתיב ( יש לי בעיה עם זה ) ואני יראה מה אני שווה כשתיהיה לי ההזדמנות למשל אכשיו אני מתחיל משחק פה אם הדרואיד ומה אומר לך שלא שיחקתי עשרות שנים ?

Master Boo

New member
תשמע-

ממש אין לי בעיה. לפי ההרפקתאה שתתחיל עכשיו אני יראה "מה אתה שווה"... אני לא אמרתי שאתה משחק גרוע, פשוט אמרתי שאני לא יודע אם אתה משחק באמת כל כך טוב כמו שאתה אומר. נחיה ונראה. דמיתולוגיזציה אינטרוספקציה קולוניאליזם סרקיולציה הומניזם סרקזם גרב

Ergil

New member
אמממממממ

1) מה עם הינשוף שלי, הוא לא יכול להיות חבר? 2) אין סיכוי שאני אתחבר עם מג אדום! פוי איכס פיחס! 3) תשתדל לא להשתמש בראשי תיבות כמו דב"ש כי אף פעם עוד לא שיחקתי במשחק תפקידים אמיתי!

למעלה