לכולם!!!

אור1992

New member
לכולם!!!

תקשיבו, כל אחד שבאמת מעוניין שבנות גילמור ישוב להיות משודר, אז תכנסו לאתר של ערוץ 10 ותשלחו להם שם הודעה שאתם רוצים להלחיף את דוסון קריק [קירק לא יודעת] בבנות גילמור. כי חדשות זה חשוב.... אני כבר עשיתי את זה אם הרבה אנשים ישלחו אולי יהיה שינוי

yulo

New member
אני כתבתי להם מכתב..

הינה מה שכתבתי: למערכת ערוץ 10 שלום רב, מכתבי עוסק בכך שכבר 3 שבועות הסידרה "בנות גילמור" לא משודרת בערוץ, ואני מבינה מדוע וגם מצדיקה את שידורי החדשות אך רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף בין הסידרה "דוסון קריק" (שכן משודרת) ל"בנות גילמור" , מכיון ש דוסון קריק היא סדרה שכבר שודרה בארץ, ובנות גילמור לא- לפחות לא העונה החמישית... כמו כן אפשר לפחות לשדר את הסידרה 3 שבועות ואז להמשיך בדוסון קריק, כך שהשידורים יהיו שווים. אני מקווה שבקרוב יהיה באפשרותכם לשדר את שתי התוכנית מכיון שלא נצטרך בשידורי חדשות נוספים! בתודה מראש ויום טוב ושקט יעל אני מקווה שגם אתם תפנו למערכת הערוץ - אפשר דרך האתר אינטרנט שלהם- http://10.tv/# הכי למטה ובצד כתוב: כיתבו לנו (יד ארכיון), ליחצו שם, השאירו פרטים והשאירו הודעה..אני השארתי למחלקת תוכניות.. מקווה שכך נוכל החזיר את בנות גילמור לשידורי הסדירים!

כתבתי גם מכתב והנה מה שהם ענו לי

לאור המלחמה, אופי לוח השידורים של הערוץ משתנה. אנו נמנעים מלשדר תוכניות אהודות בקרב הצופים בשלב זה לאור העובדה כי אנו מעוניינים כי צופינו יצפו בתוכניות אלו בזמנים נינוחים וחלילה לא יחמיצו אף חלק מתוכנית זו. אנו מתנצלים על אי הנעימות. ומקווים כי המצב יחזור לקדמותו במהרה וכך גם לוח השידורים בערוץ. מצד שני הם צודקים....

yulo

New member
אוקי,

אבל, לא מזמן כתבה כאן מישהי מהצפון שהתכנית היא דבר המעביר לה את הזמן במקלט..גם זה טיעון, וגם אי אפשר לתת לחיזבאללה להפסיק לנו את החיים כי זה בדיוק מה שהם רוצים! אבל בכל מקרה, יש משהו בדבריהם..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif להפסיק את בנות גילמור

זה לא ממש להפסיק את החיים. מצד אחד כן, צריך לשמור על שגרה ועל שפיות וכל זה, ויש אנשים שגם במקלטים צריכים את מנת הבידור שלהם, אבל זה לא כולם. אני לפחות חיה לי במרכז במין בועה (בינתיים), אני לא מרגישה מה זה מלחמה וקצת קשה לי לראות דברים בפרספקטיבה כזו, ואני עדיין לא מבינה למה גילמור לא ודוסון קריק כן, אבל בשביל להתחשב באלו שבמקלטים בלי טלוויזיה, אולי באמת יש משהו בדבריהם.

כדי שאנשים בצפון לא יפסידו

בנות גילמור כי הם ישבו במקלטים או שהם יפסיקו לצפות באמצע כי נשמעה אזעקה... וגם לאנשים שלא תחת איום קטיושות, שלא יפסידו כי הם חשבו שיש חדשות...

yulo

New member
הינה מה שהם ענו לי..

די דומה לתשובה הקודמת שלהם, תודה על פנייתך ל-10. לאור המלחמה, אנו נאלצים לשנות את אופי לוח השידורים של הערוץ. לכן, הופסקו שידורי התוכנית "בנות גילמור". ישנה "העדפה" להקרין את התוכנית "דוסון קריק" על מנת, שצופינו יוכלו להנות מהתוכנית "בנות גילמור" בזמנים נינוחים יותר ולא בהרגשת לחץ וחלילה יחמיצו את התוכנית. אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה לך, ומבטיחים לשדר את התוכנית החל מפרק 62, הפרק האחרון ששודר. ומקווים כי המצב ישוב לקודמותו בהקדם וכך גם לוח השידורים של ערוץ 10. ..אני בכל מקרה, שיניתי את דעתי, אני לא יכולה לבקש מערוץ 10 לשדר את בנות גילמור כאשר אנשים יושבים במקלטים..גם אני לא ממש מרגישה את המלחמה איפה שאני גרה, בכל מקרה מקווה שיחזרו לשדר בקרוב, לא בגלל הפניות שלנו אלא בגלל שלא יצטרכו לשדר את החדשות...

למעלה