לכולם!!!!!.... היי אני מור ואני שרופה על הבקסטריט בויז!! מקווה להיתשתלב מהר!!!
מ מור102 New member 20/7/06 #1 לכולם!!!!!.... היי אני מור ואני שרופה על הבקסטריט בויז!! מקווה להיתשתלב מהר!!!
E elinor carter New member 20/7/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אלינור מעריצה את באקסטריט 11 שנים! השתלבות נעימה!
F frackit New member 20/7/06 #3 ברוכה הבאה!!! אני שלי...אני מעריצה של הבויז כבר 9 או 10 שנים מי סופר!? השתלבות נעימהההההה
M Music Of My Heart New member 20/7/06 #4 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני טלי, ושרופה על הבקסטריט מאז שאני מכירה את עצמי.
C ComplicatedCutie New member 20/7/06 #5 בורכית שמי מאורה ואני מעריצה את הבויז מגיל 11 (כלומר 10 שנים) , אני מאחלת לך השתלבות נעימה ותספרי על עצמך קצת רק כדאי שנדע מאיפה את ...
בורכית שמי מאורה ואני מעריצה את הבויז מגיל 11 (כלומר 10 שנים) , אני מאחלת לך השתלבות נעימה ותספרי על עצמך קצת רק כדאי שנדע מאיפה את ...
L lidor love lee New member 20/7/06 #8 ברוכה הבאה! מי הפייבוריט שלך? אני לידור בת 18 בקרוב חיחי הפייבוריט שלי הוא ניק קארטר... השתלבות מהירה ונעימה!
ברוכה הבאה! מי הפייבוריט שלך? אני לידור בת 18 בקרוב חיחי הפייבוריט שלי הוא ניק קארטר... השתלבות מהירה ונעימה!
C crazy smiley New member 20/7/06 #10 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני מעין וגם אני שרופה עליהם!!!!!!!!!!!! השתלבות נעימה!!