לכולם

מינרווה

New member
לכולם

בחוץ יורד הגשם והרוח שורקת ובתוך הבית, ליד תנור, יושבת וכותבת ולצידי – כלבי שלי, אהובי, שחור וגדול בני-אדם איכזבו, ובו מצאתי הכל הכל? חיי הפכו לשיגרה מונוטונית, מן חיי עצלות נלוזים קמה בבוקר, עייפה מסיוטים, מתלבטת שעות אם לנסוע ללימודים (משפטים...) כך מתלבטת עד שהזמן במילא עובר לא מצליחה להחליט וזה כל יום חוזר תיכננתי לנסוע, להיות בכמה שיעורים, אבל לא הצלחתי לעבור את הקטע של הבגדים – יכולה ללבוש רק – אבל רק מה שנוח ולהתלבש בכלל אין לי כוח וכל היום עסוקה בתיכנונים – מתי להתרחץ? זו סוגייה חשובה, במיוחד למי שכל היום לבוש בבגדי-שינה מתי לצאת עם הכלב? איזו טירחה! ומה אכלתי היום? חשוב לדעת בקפידה – הגוף חייב להיות נקי מבפנים ויש כל-כך הרבה מאכלים מסוכנים וחושבת – רק שלא אצטרך להיפגש עם אנשים אין לי כוחות לסתם דיבורים בערב תמיד אותה ההתלבטות – לקחת את הכדורים? זו טעות? אולי עדיף לחזור לימים של פעם? בלי שינה בלי אוכל, אבל עם טעם טעם הפחד וריח האימה ניחוחות ההרס, כאב ובחילה הרבה כפולות של 4, הרבה בדיקות של התנור, אסור? נשמע נורא? לפחות ידעתי מי אני, היתה לי הגדרה ידעתי שהעצב הוא שלי והאימה היא ידידה כן, אחרי כל-כך הרבה שנים אני והפחד הפכנו חברים טובים... אז... בחוץ יורד הגשם והרוח שורקת ובתוך הבית, ליד תנור, יושבת וכותבת ללכת לישון? להישאר ערה? דומה כי הכל איבד מטרה עוד יום עובר, יום של שיגרה אין בי עצב, אבל בוודאי שאין גם שמחה.

סיזיפוס

New member
נשמע שיצאת מהפחד והאימה

ונשארת רק אם הדכאון... ולא ,לא כדאי לחזור לימים האלה,אולי זה היה מוכר ,אבל זה הוביל לשום מקום טוב,נכון? אז נשמע שעשית חצי דרך, ועכשו רק נותר החצי השני. נסי למצוא דברים טובים בך, דברים שאת אוהבת בעצמך, וכך לבנות את עצמך מבפנים. לא הכל בבת אחת, לאט לאט, וגם אם יש נפילות ,לא נורא. תמיד יש יום חדש. כמו שפעם מישהו אמר לי:יש ימים שהיה עדיף לו היינו נשארים לישון במיטה. קורה. אבל לא להתייאש מזה. זה בדיוק כמו עם אנשים שעושים דיאטה,זה שנתעצבן על עצמנו ,לא יוסיף לנו בריאות. סולחים לעצמנו וממשיכים במשימה. וחוץ מזה, את באמת כותבת יפה. אולי דווקא האהבה שלך לכלב,והרצון להראות לו שאכפת לך,יוציאו אותך קצת,בשבילו (לפחות בהתחלה)יותר מאשר בשבילך?

sharonlk

New member
מנרווה יקרה, משרון

מינרווה, הקטע שלך היה מאוד מרגש ויפה ועצוב. רציתי לשאול אותך אם גם את סובלת מקטע של הימנעות ממקלחת או חרדה ממקלחת, או שאת מתקלחת כפייתית את לא חייבת לענות אם זה פולשני מדיי באהבה שרון

למעלה