לכולם.....

לכולם.....

ח'ברה כל האייסי שלי הולך להצביע דיימונדז אז כבר 150 אנשים זה בטוח.....גם כל רמלה לוד הולכים להצביע להן....דיברתי עם לימור היום והיא בקשה שאני אגיד שהיא אוהבת כל אחד ממכם וזה נורא חשוב לה שתצביעו להן....והיא אמרה לי גם שלא נריב עם מעריצות הגיים בויז כי זה סתם גורם לסכסוכים.....וכשהן יעלו לשיר הן יחשבו עלינו ועל כל המעריצים והמשפחות שלהן.....אוהבת המונים....מואהההההההההההההההה.....................

ac19

New member
הודעה ש Libertine R רשמה

בפורום אירוויזיון! גם בלי לבדוק את זה, זה נכון! "ישבתי עכשיו במשך שעתיים מול פורומים אירופאים ואתרי אירוויזיון שונים, ואני חייבת לציין ש - 98% אחוז מכלל הכותבים שם פשוט מוקסמים מהדיימונדז. אני חושבת שזה צריך להגיד לנו הרבה בבחירת השיר הערב. בהתחלה התכוונתי להצביע לגיימבויז, אבל אחרי ששמעתי את כל שירי האירוויזיון שפורסמו עד עתה, אני לא חושבת שאבחר בהם. יש מספיק שירים שדומים ל - "כמה אהבה" והוא יבלע באופן וודאי למרות היותו שיר ממש מיוחד. אגב, אני היחידה שלא מבינה סביב מה כל ההתלהבות משיריהם של מישה וצביקה ? את שני השירים גם אחרי השמיעה הרביעית אני לא זוכרת ולא מסוגלת אפילו לזמזם. חוצמזה, אני ממש מתרגשת "

ac19

New member
עוד הודעה מ-קפה נמס1

מפורום אירוויזיון "לפני כמה דקות, ב103 המיסטיקנית חלי נחשון עשתה פתיחה בקלפים לשיר מספר 11 - דימונדז ויצא קלף (הכוכב אם זה מדבר למישהו) לפי זה הבנות הן המנצחות הגדולות של הערב.(טוב, זה לא קשה עם שירים בינוניים כאלה..)"

ac19

New member
איזה חמודה היא!!!

מקודם שחכתי לרשום נצל"ש! אני מאוד מקווה שהם ינצחו היום אם לא ני מה זה התבאס...מספיק מ.ס הפסידה למכבי חיפה....אז לא צריך שדיימונד'ז יפסידו בקדם! תצביעו בכי הרבה ולא לסמוך על אחרים שיצביעו! כל הכבוד לך שגייסת 150 איש! זה המון...

../images/Emo24.gif כפרעליה../images/Emo70.gif

כל הכבוד על הגיוס גם אני גייסתי מלא אנשים

למעלה