לכולם..!!

נטליה!!

New member
לכולם..!!

לכל מי שביקר או היה בפורום נטליה אוריירו... הוא עף כפי שרובכם שמו לב.. היו כמה סיבות שאני לא ממש אפרט אבל הנה חלק -אינה המאוהבת בנטי -צנניה -צנניבטי -אינה והמבין יבין...או כמו שאומרים בגלל אינה הפורום נסגר מפני שהיא אוהבת להרוס לאחרים או סתם חוסר חיים כנראה זה תחביב שלה או משהו מה שאני מנסה להגיד זה שצריך כמה שיותר אנשים שיחזרו לפורום ושיגרמו שהוא יפתח שוב אז אשמח אם תגיבו כולכם....וכולכן.... אגב, חוץ מאינה....

חחחחחחחח מותק מה זה פה הפגנה?

אם ההנהלה החליטה לסגור את הפורום הייתה לה סיבה טובה מאד לכך!!! ושתינו יודעות זאת... בעצם לא רק שתינו גם ההנהלה וגם עוד כמה אנשים. ותגידי לי מה את עושה פה כיתה א? זה שאת בכיתה א´ לא אומר שכולם. כאילו מה זה הסתה או משהו? באה לפורום טלנובלות לשפוך את הלב על הכעס שלך שהמקום בו יכלת לקלל כפי רצונך נסגר? אז זהו שזה לא המקום! ולא נדמה לי שהיה פה מישהו שביקר בפורום של נטליה אוריירו חוץ אולי מסמי... נ.ב: אני ממש לא מתכוונת לפתוח איתך שום ריב פה אז את מוזמנת לא להגיב על ההודעה. טוב גם אם תגיבי בעיה שלך.

לא אמרתי שעשית משהו

רק אמרתי שאתה אולי כן ביקרת בפורום נטליה אוריירו אבל חוץ ממך אף אחד שכותב בפורום הזה לא ביקר שם יותר.

היי! גם אנחנו שם!!

וגם כל חברי המאפייה!! וצנניה...מה זה עד שהתקשרנו אלייך את מפחדת?? ובחייאת תני לאמא שלך פרוזק/ואליום לא יזיק לה...

אין בעיה!

אנחנו מוכנות!!!!!! רק תזכור... אתה ביקשת!

אורן ()

New member
אל דאגה! הוא ייפתח שוב!

וחוץ מזה, הוא לא נסגר רק הוסר מהרשימה אבל הוא עוד קיים

מה פתאום!!!

הפורום לא נסגר הוא עדיין קיים !!! הם רק רצו שנחשוב שהוא נסגר.... אל תדאגי הוא עוד יחזור!!!

שלומי

New member
לנטליה

אני מאוד מבקש לא להאשים או להשמיץ כאן אף אחד! לא מעניין אותי מה קרה בפורום אחר!אצלי אין בלגאן ולא יהיה! אשמח אם תקחי כאן חלק פעיל. תודה שלומי

למעלה