לכולם.......

dead man inc

New member
לכולם.......

כולכם פה סתם הומואים פה זה לא WCW ובכלל WCW SUCK´S גם עם כל המתאבקים שבאו משם ואתה הבן זונה בשם "אנדרטייקר השמן" תן לו כבוד יא הומו מפגר כושילי דגדגון של אמא שלך עשיתי ממנו פעמון

dead man inc

New member
לכולם......... המשך

כולכם פה סתם מטומטמים רואים שאתם אפסים לא יודעים כלום על WWF ועל אנדרטייקר את פשוט בושה להגיד דברים כאלה שאתם אומרים בושה בושה לג´ף ג´ארט אין בכלל אח זה אותו אחד יא דפוק ואנדרטייקר לא הפסיק להתאבק מתי שיוקוזונה קבר אותו אנדרטייקר עדיין חיי וקיים ומזיין את כולם שם במכות הלוואי ואני הייתי מזיין את כולכם במכות על הדברים הכל כך מטומטמים שאתם אומרים

Sid

New member
DEAD MAN

הם סתם כותבים את זה בכוונה כדי לעשות מהפורום הזה בדיחה כמו שהם אומרים והם רוצים שכל מי שרציני כאן יעבור לפורום של WWF ISRAEL

חולוני

New member
די כבר עם הפרסומות האלו.

מי שלא רוצה להכנס ל WWF ISRAEL שלא יכנס וזהו, מה הבעיות שלכם ? לא טוב לכם בפורום הזה ? אל תכנסו לפה וזהו. נמאס ממכם כבר, מכל אלו שבאים מ WWF ISRAEL בשביל להזכיר שהפורום הזה בדיחה. אז אם הוא בדיחה, אז מה אתם עושים פה ? תמשיכו להיות בפורום שלכם, אנחנו נמשיך להיות בפורום הזה, וזהו. תפסיקו להיות כאלה ילדותיים כבר.

deathcaster

New member
האמת על אנדרטייקר

מי זה בכלל ? מישהו מוכן להסביר לי סוף סוף מי זה אנדרטייקר כי שמעתי שהוא רק שנה וחצי בWWF שמו האמיתי של אנדרטייקר הוא בארי דארסו נכון ? בתודה מראש אני מחכה לתשובה

הי הי!!! זה לא יפה

אנדרטייקר לא חנון וטייקר הראשון זה מי שעכשיו משחק את קיין ולזה שאמר שסטינג זה טייקר , אתה דפוק!! סטינג זה ג´ף ג´ארט ,מה אין לך ערוץ 5? זה היה בWCW NITRO לא מזמן

למעלה