לכולם

לכולם

לכל המתנדבים היקרים, ישנם הרבה מתנדבים,לא מעט,שהם עושים זאת משעמום ואולי סתם לעביר את הסתם.אך יש גם לא מעט(והרבה)שרוצים באמת לעזור.אני אחד מאלו. בכל אופן מה שרציתי לומר,לכל אותם שעושים את העבודה באמת במטרה לעזור. תשמרו על עצמכם טוב טוב,כי העולם מטורף.ועוד המון משמרות נעימות. נ.ב אצלי באזור כבר ניסו לדרוס,ולתקוף(ותקפו) מתנדבים...

שלום לך וברוך הבא...

ב"ה המתנדבים שושים זאת משעמום או לא משעמום, עושים עבודת קודש. עבורי הכי חשוב לתת לכל אזרח יחס כאילו הוא אבא שלי. כבוד, דרך-ארץ, עזרה מקסימלית. אז לא ירביצו (ופעם אחת חטפתי רק מכות) ולא ידרסו. ואהבת לרעך כמוך - זה לא רק משפט יפה, זה משפט שצריך להגשים בחיים. ואם מגשימים אותו - אין בעיות אפשר להצליח בצורה מעולה...! כשפיקדתי על צוות זה היה הכלל. שיא הכבוד ושיא הערכה לכל אדם... בהצלחה לכולם!

איציק אתה צודק מאה אחוז

אבל לפעמים יש כאלו עם גישה שלילית כלומר כשאני פונה לאזרח לבקש תעודת זהות או כל דבר אחר אני תמיד מתייחס יפה כיאילו אני מכיר אותו והכל.אבל ישבני נוער וסליחה על הביטוי אבל הם שמים זין קצוץ מתחילים לקלל והכל למרות שזה לא מזיז לי אבל לפעמים אני מרגיש חרא עם זה.

א י י ל 18

New member
צריך לדעת לעבוד.

אם מישהו מקלל אותך בזמן בדיקה ואתה ממש מרגיש שזה "פוגע" בך או אפילו בתדמית של משטרת ישראל אתה יכול לעכב\לעצור (יש סמכות מעצר!) לתחנה על עבירה של העלבת איש ציבור. יהיו פה כאלו שיגידו למה..? ננסה למצוא פתרונות אחרים בדיבור בהסבר.. מה שיש לי להגיד זה פחחחח אחד גדול לזה.. אזרח צריך לדעת ששוטר הוא בן אדם וגם שליח ציבור! אם נבוא לאותו בחור ונתחקר אותו לגבי פריצה לבית שלו הוא יציע לנו כוס מים אבל אם זאת תהיה בדיקה שגרתית הוא יקלל אותנו ואת אחותנו , מה שאני מנסה להגיד פה ששוטרים רבים בוכים ואומרים כובלים לנו את הידים.. אבל כאשר שוטר עוצר מישהו לבדיקה ואומרים לו מה ימנייאק מה עשיתי , או שאת הדו"ח שנתת לי תקבל לתרופות לילדים שלך אז אם הושטר "שותק" על זה ולא מעכב על העלבת שוטר אז הוא ממש עשה בדיחה מעצמו וממשטרת ישראל. ניראה אם מישהו בארה"ב יעז לקלל שוטר ולא אני לא רומז ולא קצת על אלימות משטרתית ממש לא! הכוח בידי השוטרים היא העת הכחולה! לרשום! לעכב הכל לפי החוק. שום קצין שבעולם לא יכול לפקוד עליכם לא לעכב\לעצור אדם לחקירה ולפתוח לו תיק על כך שהאדם העליב אותכם. תלמדו את החוקים ואת הסמכויות שלכם טוב רק ככה תדעו לעבוד.

יוני43211

New member
א י י ל 18 אחי הקטן

בס"ד הגיע זמן שאזרחים ידפקו חשבון לשוטרים(ולמי שאוכף את החוק) אחרת המשטרה אינה יכולה לפעול ותהיה מוגבלת היא האחת ויחידה שאוכפת ת'חוק..ומי שלא פוחד מאוכף החוק לא יכפת לו מהחוק בכלל וישים פס על כל החוקים ... תמיד אמרתי "מי שאוכף את החוק חייב להיות מעל לחוק" כולם חולקים איתי על האמירה הזו אך בסוף ידעו שזו האמירה הנכונה כדי לתקן את המצב... יוני צוות הרי השוף

19יוסי

New member
יוני אני איתך,אתה צודק

לאנשים חארות כאלה שלא שמים על שוטרים ומתנדבים צריך לנהוג ביד קשה!!!!!!!,הנה רק יום שישי בבוקר היינו עם מפקד הית"מ בסיור(היינו קלאסי),ראינו רכב שחונה על המעבר חצייה והרכב מונע,ציפצפנו לו הוא לא שם עלינו ירדנו מהניידת אז פתאום הוא הגיע כולו נפוח(פוזה)אמרנו לו תזיז ת'רכב הוא אמר מי אתם ימתנדבים את אפסים אתם כלום,אמרנו לו עכשיו נראה לך מזה מתנדבים,בקיצר עשינו לו דו"ח מטאטא(דו"ח שמכניסים בו הכל ביחד)על איזה 10 סעיפים ואז פתאום שהוא קיבל את הדו"ח הוא התחיל להתחנן(איפה כל הפוזה שהייתה לו בהתחלה??) ,עכשיו אני רוצה לראות אותו מדבר ככה פעם הבאה למתנדבים. ככה אצלנו שונאים את הדברים האלה,כולם פוזאיזטים,אבל אחרי שאתה אומר להם שאני יתן לך דו"ח או אני יעכב אותך הם פתאום מתחילים לפחד

אתם לא יודעים עד כמה שאני מסכים אית

איתכם... כולם שמים זין על משטרה ועוד על מתנדבים בכלל. וכאן מתחילות הבעיות.

למעלה