לכולם!!

ב א ר ו ש

New member
לכולם!!

היי לכולם, אני חדשה פה באתר. רציתי להגיד לכל מי שקרו לו דברים מפחידים, שזה לא תמיד קשור לעולם שמעבר. ולכל אלה שעושים סיאנס, אני מבינה את הסקרנות,כי גם אני נלחמת בה, אבל פשוט אסור לעשות סיאנס, זה ממש לא קשור לחלק שהרוחות כביכול ירדפו אותך או יעשו דברים רעים, פשוט אסור להפריע למנוחת המתים. גם אם תנסו לעשות סיאנס ותזמנו קרוב משפחה,זה עדיין נחשב להפרעה. אז אני מציעה לכולם תפסיקו להתערב בדברים שלא קשורים אליכם!

idan334

New member
נכון

ע"פ הדת אסור לעשות סיאנס ומה זאת אומרת שזה מפריע למנוחת המתים? הם לא באמת נחים!!.. פשוט לא צריך להפריע להם במה שהם עושים.. ויש דווקא רוחות שרוצות שיזמנו אותם אבל הדרך הכי טובה ומקובלת לתקשר עם מלאכים/רוחות או כל מה שזה יהיה וזה לא אסור זה נקרא תיקשור

1Simsit1

New member
בעצם ישויות...

למרות שאין קשר בין ישויות ורוחות...

אני ארגיע אותך

שסיאנס הוא קשקוש שהמציאו ילדים בכיתה ו', והדרך היחידה להעלות את נשמות המתים היא דרך מדיום- שהוא מתקשר עם נשמות, הוא פועל תחת רשותם של ישויות עליונות שרק ואך ורק דרכן יינתן האישור לזמן נשמת אדם שנפטר. זה לא כזה תהליך פשוט, שיושבים סביב לוח, והרוח פשוט מופיעה, זהו תהליך שדורש את רשותם של ישויות מעבר לבינתו של המוח האנושי.

idan334

New member
נכון חלקי

מה שלא נכון-זה לא קישקוש שהמציאו ילדים בכיתה ו' ונכון שצריך מדיום בסיאנס כדי להעלות נשמות מתים וסיאנס זה לא שטויות

מדיום אינו עושה סיאנס

מדיום עושה תיקשור- תהליך מורכב ועדין שלעיתים יכול לקחת מספר שעות, ללא עזרת כוסות ושאר אביזרים. סיאנס הוא סצנה בה יושבים מספר אנשים סביב לוח וויג'י או נר, בחדר מוחשך בד"כ ומלא נרות, אוחזים יחדיו בכוס ומזמנים רוחות. לפתע פלא פלאים הכוס מתחילה לזוז (כשכל הידיים נוגעות בה, לא לבד) ולענות על שאלות בצורת "כן" ו"לא" ואותיות ומספרים. מן הסתם שחדר מוחשך ומלא נרות באווירה כה מתוחה ומרגשת תמיד יגרום למשתתפים לחוש כאילו משהו באמת קורה.

idan334

New member
יש

אני מכיר מדיומים שעשו סיאנס אבל זה נכון שלרוב הם מזמנים בעזרת תיקשור

anesthesi

New member
גם אני חדש כאן + שאלה

את מדברת בהמון בטחון על זה שאסור לעשות סיאנסים. על מה את מסתמכת? יש לך ניסיון אישי בנושא?

idan334

New member
אני יענה לך במקומה..

ע"פ הדת וההלכת אסור לעשות סיאנס בשום פנים ואופן מכמה סיבות 1.יכולות ליפרוץ רוחות רעות או שדים או יצורים לא רצוים וזה יכול ליגרום לאסון ודברים קשים(דיבוקים,רדיפה,חרדות וכו') 2.זה מפריע למנוחת הניפטר וכ'ו בקיצור אסור

גם לי יש תשובה

ברגע שנאסר לשאול המלך ללכת ל"בעלי האוב", אינני בקיאה לחלוטין בתנ"ך אז אינני יכולה לתת לך פרק ופסוק מדוייקים. אך זה אכן מופיע (אם זה באמת כל כך חשוב לך, לך לרב ושאל). אני אישית מאמינה שהסיבה שהדת (כל דת בעצם) אוסרת על התעסקות עם "בעלי האוב" היא מכיוון שאנשים שמתעניינים בנושאים אלו נוטים לעזוב את הדת, שמבוססת על חוקים קפדניים וחשיבה צרת אופקים. בעוד ש"בעלי האוב" (מדיומים, פותחים בקלפים וכד') מציעים תשובות ללא כל התחייבות מצידך (לקרוא בתנ"ך, ללמוד תורה, לקיים מצוות) וברגע שהאדם נכנס עמוק לעסק ומבין יותר ויותר, הוא מבין שיש לו את הבחירה, ובוחר בדרך הנכונה לו, דבר שלא תמצא בדת. בקשר לסיאנסים- אתה יכול לקרוא את דעתי כמה שורות למעלה...

anesthesi

New member
תודה, אבל..

מאיפה את יודעת שסיאנס זה קשקוש שהמציאו ילדים בכיתה ו' (או בכל כיתה אחרת..)? כאילו, לא בקטע שאני תוקף אותך, אלא פשוט - כמו שהבנתי ממך שאת לא שמחה שהדת רוצה להגביל אנשים לאמונה מסויימת ורוצה למנוע מהם ללמוד יותר, אז השאלה האם הקטילה שלך את הסיאנס נובעת מידע (אם כן, מהו), ואם לא אז כבר תסיקי את המסקנות לבד.. :)

תשובה

אני אינני אומרת זאת מתוך השערה, אני יודעת זאת, ברגע שתתעסק בתיקשורים תבין זאת גם. אם אתה מעוניין בהסבר מפורט אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור. אינני באה חלילה לקטול אף אחד, והבעתי את דעתי, אם ברצונך לעשות סיאנס אתה מוזמן. גם אין לי דבר נגד הדת, בבקשה אל תוציא את דברי מהקשרם. דת היא דבר יפיפה מלא במסורות נפלאות והמון חוכמה וידע. אך אין זה סותר את דברי וזהו דבר ידוע שהדת היא צרת אופקים ומגבילה, וכל רב יגיד לך זאת לא רק אני.

למעלה