XD כנ"ל
ז זוביק התינוקת New member 30/10/05 #63 טלי אפילו לא נראת פה מסטולה היא נראת מתה.... ואיי איך יש לבחורה הזאת כוחות.... היא ישנה תגידו? אני דואגת לה איזה מותק היא שלמרות העייפות יש לה כוח לכל כיתת המעריצים שאורבת לה בכל אירוע... אני כבר מזמן הייתי תולה את עצמי....
טלי אפילו לא נראת פה מסטולה היא נראת מתה.... ואיי איך יש לבחורה הזאת כוחות.... היא ישנה תגידו? אני דואגת לה איזה מותק היא שלמרות העייפות יש לה כוח לכל כיתת המעריצים שאורבת לה בכל אירוע... אני כבר מזמן הייתי תולה את עצמי....
ז זוביק התינוקת New member 30/10/05 #76 בטריות נטענות כי בטריות רגילות זה ממש יקר... טלי היא השפן של אניג'ייזר או איך שאומרים את זה...
נ נעה של ה י ם New member 30/10/05 #79 she just keeps going and going and going and going.... וזה אנרג'ייזר
G g a l4 New member 30/10/05 #65 אאאאאאאאאאאאאאאאא שמחה בשבילך היא פשוט מושלמת איך נכנסת למאחורי הקלעים? מגניב לך! שמחה בשבילך
נ נעמה לאב טלי שרון New member 30/10/05 #66 תודה../images/Emo9.gif השומרים והשומרות שהיו שם הבינו שאני מעריצה מאוד מאוד מאוד אבל מאוד מטורפת שלה חחח אז הם נתנו לי להיכנס לשם... וטלי עוד יותר מושלמת במציאות
תודה../images/Emo9.gif השומרים והשומרות שהיו שם הבינו שאני מעריצה מאוד מאוד מאוד אבל מאוד מטורפת שלה חחח אז הם נתנו לי להיכנס לשם... וטלי עוד יותר מושלמת במציאות
G g a l4 New member 30/10/05 #70 יאאאאא מגניב!!!!../images/Emo99.gif אני מקווה שאני אפגוש אותה מתישהו מה דעתך על לפתוח אגודה על מטורפים(מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד....) על טלי?
יאאאאא מגניב!!!!../images/Emo99.gif אני מקווה שאני אפגוש אותה מתישהו מה דעתך על לפתוח אגודה על מטורפים(מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד....) על טלי?
G g a l4 New member 30/10/05 #72 ../images/Emo6.gifזה כן../images/Emo12.gif אבל צריך גם אגודה משלנו(רק על זה )
M mstq New member 30/10/05 #73 אה טוב../images/Emo3.gif אני יכולה להצטרף?../images/Emo12.gif בתנאי שמשנים את המילה 'מעריצים'
ש שישקבבית New member 30/10/05 #67 איזה כיףףףףף!!!! שמחה בשבילך!../images/Emo26.gif למרות שאין לי מושג מי את חח
נ נעמה לאב טלי שרון New member 30/10/05 #69 סוף סוף גמאניפגשתי ת'מושלמת הזאת וגם אני יכולה לשים ת'תמונה הזאת-
ז זוביק התינוקת New member 30/10/05 #78 לאט לאט כולם יוכלו לשים את התמונה אני רק מפחדת שטלי לא תעמוד בזה... מעניין אותי לדעת כמה פעמים ביום היא נתקלת במעריצים/ות שמחכים לה...
לאט לאט כולם יוכלו לשים את התמונה אני רק מפחדת שטלי לא תעמוד בזה... מעניין אותי לדעת כמה פעמים ביום היא נתקלת במעריצים/ות שמחכים לה...
נ נעה של ה י ם New member 30/10/05 #80 בטח כבר לא הרבה... נגיד החודש מה היה, פסטיבל חיפה וההצגה ביום שישי... וזהו. בטוח שבזמן טב"ע זה היה יותר גרוע...
בטח כבר לא הרבה... נגיד החודש מה היה, פסטיבל חיפה וההצגה ביום שישי... וזהו. בטוח שבזמן טב"ע זה היה יותר גרוע...