נעמה לאב טלי שרון
New member
לכולם!!
ראיתי את טלי
הלכתי להצגה שלה "כוונות טובות" ביום שישי בערב ההצגה הייתה מ-ע-ו-ל-ה והקטע שרצחו אותה היה מפחיד לגמרי!! לפני ההצגה הייתי במאחורי הקלעים ודיברתי עם אורי גבריאל והוא שאל אותי אם באתי לראות את ההצגה אז אמרתי שבאתי לראות את טלי אז הוא צחק דרך אגב הכרטיס עולה 60 ש"ח ושאלו אותי אם אני מעריצה של טלי אז אמרתי בטח שאני מעריצה שלה והורידו לי את המחיר ל-45 ש"ח והבאתי פרחים לטלי שנורא רציתי להביא לה וכל צוות ההפקה שאל אותי אם הם רוצים שאני יתן להם והם יעבירו לה אז לא הסכמתי כי רציתי לתת לה בעצמי וגם ליאורה ריבלין הייתה שם כי היא כתבה את ההצגה והיצטלמתי איתה והיא חמודה בטירוף!! אחרי ההצגה ראיתי את טלי ונורא התרגשתי וטלי ראתה אותי ועוד 5 מעריצות שמחכות לה והיא הייתה המומה היא שאלה מאיפה כל אחת הגיעה ומה שהסתבר שאני הגעתי מהמקום הכי רחוק בין המעריצות (אני באתי מאשדוד) אז שטלי שאלה אותי אמרתי לה שאני מאשדוד אז היא אמרה לי "מה?! איך באת?!" ובקיצור היא הייתה נורא מופתעת והבאתי לה את הפרחים ומכתב (יותר נכון מגילה) ובאתי להיצטלם איתה אז היא נגעה בי והיא ראתה שאני לא נושמת אז היא אמרה לי "תנשמי אחותי זה רק אני זה לא עופר שכטר" והיא הייתה פשוט מדהימה! ושהיא יצאה אז היא יצאה מהיציאה שבאה אני יצאתי וראיתי אותה אז באתי לצלם אותה והיא קלטה אותי אז היא חייכה בקיצור היא מדהימה אין לי מילים!! ואני נורא התרגשתי כי זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה אני מקווה שזה לא שיעמם אותכם וסליחה על ההודעה החדשה
ראיתי את טלי