לכולם!!

לכולם!!

ראיתי את טלי
הלכתי להצגה שלה "כוונות טובות" ביום שישי בערב ההצגה הייתה מ-ע-ו-ל-ה והקטע שרצחו אותה היה מפחיד לגמרי!! לפני ההצגה הייתי במאחורי הקלעים ודיברתי עם אורי גבריאל והוא שאל אותי אם באתי לראות את ההצגה אז אמרתי שבאתי לראות את טלי אז הוא צחק דרך אגב הכרטיס עולה 60 ש"ח ושאלו אותי אם אני מעריצה של טלי אז אמרתי בטח שאני מעריצה שלה והורידו לי את המחיר ל-45 ש"ח והבאתי פרחים לטלי שנורא רציתי להביא לה וכל צוות ההפקה שאל אותי אם הם רוצים שאני יתן להם והם יעבירו לה אז לא הסכמתי כי רציתי לתת לה בעצמי וגם ליאורה ריבלין הייתה שם כי היא כתבה את ההצגה והיצטלמתי איתה והיא חמודה בטירוף!! אחרי ההצגה ראיתי את טלי ונורא התרגשתי וטלי ראתה אותי ועוד 5 מעריצות שמחכות לה והיא הייתה המומה היא שאלה מאיפה כל אחת הגיעה ומה שהסתבר שאני הגעתי מהמקום הכי רחוק בין המעריצות (אני באתי מאשדוד) אז שטלי שאלה אותי אמרתי לה שאני מאשדוד אז היא אמרה לי "מה?! איך באת?!" ובקיצור היא הייתה נורא מופתעת והבאתי לה את הפרחים ומכתב (יותר נכון מגילה) ובאתי להיצטלם איתה אז היא נגעה בי והיא ראתה שאני לא נושמת אז היא אמרה לי "תנשמי אחותי זה רק אני זה לא עופר שכטר" והיא הייתה פשוט מדהימה! ושהיא יצאה אז היא יצאה מהיציאה שבאה אני יצאתי וראיתי אותה אז באתי לצלם אותה והיא קלטה אותי אז היא חייכה בקיצור היא מדהימה אין לי מילים!! ואני נורא התרגשתי כי זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה אני מקווה שזה לא שיעמם אותכם וסליחה על ההודעה החדשה

../images/Emo99.gif אין מילים

הבחורה כובשת... שתפסיק לנסות לגרום לנו לאהוב מישהו אחר... עם מרי זה היה אוהד אלישע (עזבי אותי אוהד אלישע יותר שווה) איתך זה עפר שכטר... לא רוצים ולא רוצים אנחנו נאהב אותה למרות שהיא היתה מעדיפה שלא (טלי תניחי כבר לאלמוניות בשקט) ומתי היא תבין שזה יותר מרגש לפגוש אותה מאת עפר... (למרות שגם עפר שווה
אההה ושמחה שנהנת....

תודה

היא הייתה ממש חמודה ואורי גבריאל הסיע אותה הביתה אז הוא אמר לכל המעריצות יש לכם 5 דקות איתה חחח הוא היה חמוד ושמעי קטע.. אני באתי עם דודה שלי להצגה אז אורי נדלק עליה וביקשתי מאורי תמונה איתו אז הצטלמנו אז אחר-כך הוא אומר לי עכשיו תצלמי אותי איתה הוא רצה תמונה עם דודה שלי

כיף לדודה שלך../images/Emo6.gif

אורי בהחלט חמוד... דיברנו איתו גם אחרי ההצגה, לפני שהלכנו לטלי.

יא מגניב ביותר../images/Emo99.gif

היא מותק הבחורה הזאת... מבינים את זה הכי טוב כשפוגשים אותה. שמחה בשבילך =) איך הגעת למאחורי הקלעים?
אה, ושיסלח לי עפר שכטר, אבל טלי יותר שווה

תודה ו...

השומרים והשומרות שהיו שם הבינו שאני מעריצה מאוד מאוד מאוד אבל מאוד מטורפת שלה חחח אז הם נתנו לי להיכנס לשם...וראיתי גם את לוסי דובינצ'יק (מיה ממיכאלה) וכן גם אני חושבת שטלי יותר שווה

דרך אגב

אני הולכת ב-10.12 להצגה שלה "כל נדרי" תשאלו למה דווקא ב-10.12 ?! כי זה התאריך של היומולדת שלי.. וזה מה שביקשתי ליומולדת חח ללכת להצגה שלה..

מתאים לה../images/Emo6.gif

אתם רואים, זה למה שווה לקחת חתימה מהבחורה הזאת - זה אף פעם לא יהיה "באהבה טלי שרון" מכני כזה...

למעלה