לכולם...

אולי

New member
איזה עצות נתנו לך?

גם אני הרבה פעמים לא מצליחה להירדם כל הלילה וזה משגע אותי (זה תמיד קורא לי במוצ"ש משום מה...). בלימודים זה בכלל הורג אותי כי אז אני לא ישנה כל הלילה במוצ"ש ומתחילה את השבוע כשאני סחוטה מעייפות, וסוחבת את זה עד סוף-השבוע (כשבלילה רגיל אני ישנה 4-6 שעות - אני צריכה לקום בלימודים ב 5:45...). אז כל הסיפור הסוחט דמעות הזה נועד כדי שתגלי לי איזה עצות נתנו לך, כי כבר ניסיתי בכל (ממדיטציות שונות ועד כדורי "רגיעון") וגיליתי שכל דבר עוזר לי פעם-פעמיים כשאני בטוחה שהדבר הזה הוא הדבר שיגאל אותי מייסורי ואח"כ השפעתו נמוגה וכלום לא עוזר, אז בבקשה - בבקשה תיידעי אותי בעוד עצות (לא להירדם בלילה זה כמעט הסבל הכי גדול שסבלתי מעודי...)

זהרי

New member
לך ולך

העיצה הכי טובה שלי היא כמה שיותר לא לישון ללכת רק כשעייפים...וזה גם אחרי חלב או כל דבר חלבי... ואם להוסיף אז תעשו כמוני כוס יין אדום בכל יום.. והאמת..העיצה הכי טובה זה לשבת לדבר איתי...ככה בטוח לא נרדמים ולמחרת ישנים כמו גדולים.. נראה לי שאני פורש כעת..יש לי מה זה כאבי ראש עזים... זהרי

deep ocean

New member
רגע רגע

העצות שינתנו יהיו לפי הפחדים שלך הפחד שלי זה שמישהו יפרוץ או יכנס ממה הפחד שלך? העצות שניתנו היו בכיוון של לחשוב על דברים חיובים ולחשוב איך בבוקר אני מתעוררת וכלום לא קרה ולדעת שאני בטוחה ומוגנת ולדמיין את הבית שלי מוגן ועוד ועוד השאלה אם זה רלוונטי לפחד שלך מה הפחד שלך?

את צריכה ללמוד להירדם.

את לא ממש יודעת להירדם. ורק במצבים מסויימים, כאשר את כבר ממש לא נמצאת שם, הגוף מצליח להתגנב ולהטיל על התודעה מסך... אבל אופס, אם התודעה שלך עדיין מספיק עירנית, או קצת עירנית, או חלקית עירנית, היא פשוט נשארת שם - ואת לא ממש ישנה... ללמוד להירדם, קשור ל: ללמוד לאבד שליטה, ולויתור על דברים, ולהרפיה מהתנגדויות, ועוד... שלך באהבה רבה - מבן, שמסוגל להירדם תוך שניה, כרצונו, בכל מצב חיצוני/פנימי (וזה לא בשביל שתקנאי), אפילו 10 פעמים בזה אחר זה...

deep ocean

New member
שאלה-מעניין!!!

"ללמוד להירדם, קשור ל: ללמוד לאבד שליטה, ולויתור על דברים, ולהרפיה מהתנגדויות, ועוד" עניין אותי מאד מה שכתבת מה זה אומר שהשינה שלי מאד קלה?-מתעוררת מהכל אולי זה בגלל שיש לי צורך להיות בשליטה לא חשבתי על זה..

למעלה