לכולם!!

morin1983

New member
לכולם!!

טוב ניסיתי...חשבתי שיהיה נחמד להשתתף בפורום ולהיות חלק מהקהילה כנראה שאתם לא מעוניינים ...אני לא ארד לרמה של הטחת עלבונות או ציניות מיותרת....תהנו מהתוכנית ולהתראות.

Phiona1

New member
תשובה למורין

אני נורא מצטערת שנפגעת... לא התכוונתי בשום אופן להעליב ואם מה ששאלתי התפרש כציניות אז זה שתדעי ש/זו ממש לא היתה הכוונה שלי. יש כאן גולשים רבים שהזוגיות המיוחדת בין אבא שלך לענת מאד סיקרנה אותם (כולל אותי) לכן שמחתי שראיתי שהבת של רוני נכנסה. לגבי הסיפור על דוד שלי, אני מבינה למה חשבת שאולי אני מקניטה אותך אבל זה ממש לא ככה מורין. הסיפור של אביך עניין אותי במיוחד דווקא בגלל הסיפור האישי שלי עם דוד שלי(אני לא ארחיב בנושא כי כבר כתבתי לך) בכל מקרה, אני מדברת רק בשם עצמי, ממש ממש לא התכוונתי להעליב פשוט רציתי לשמוע ממך את דעתך ונשמעת לי חמודה. נ.ב. סתם הערה נוספת שנראית לי משמעותית... לא יכולץ לצפות שסיפור שכזה לא יעורר תגובות, שאלות וסקרנות רבה. זה חלק מהעניין ואם נכנסת לפורום והזדהית כבתו של רוני היית צריכה לדעת ששאלות מסוג זה יופנו אלייך ואת לא יכולה לעשות סתקציה ולענות רק על מה שנעים לך. זה חלק מהעניין, אם לא רציתם להתמודד עם זה אביך לא היה צריך ללכת לתוכנית טלוויזיה שחושפת את עולמו האישי. בלי שום כוונה רעה, רק לתשומת לך... ביי מוריני מקווה שבכל זאת אזכה לקבל תשובה ממך...

morin1983

New member
ל-phiona

תודה רבה...אני שמחה לדעת שהתגובה שלך לא הייתה צינית בניגוד לאנשים אחרים...אתמול סיפרתי לאבא שלי והראתי לו גם את התגובות באינטרנט והוא אמר בדיוק כמוך שאין מה לעשות וכשנכנסים ומזדהים צריך לצפות לקבל כל מיני תגובות...זה מזכיר לי משפט שהוא תמיד אומר...אם אתה הולך ברחוב וחמור בועט בך מה תעשה? אינסטנקטיבית אתה רוצה להגיד "אבעט בו בחזרה"... אבל הוא חמור!!!! לכן אין מה לעשות מי שתומך ומבין ישר כוחו!!! לגבי הסיפור שלך עם דוד שלך האמת אין לי יותר מידיי מה להגיד בנושא....שלא תחשבי לרגע שבגלל שזה קרה במשפחה שלי אני נותנת למקרה הזה איזושהי לגיטמציה קרה מה שקרה ואני לא צד בעניין אני חושבת שאת צריכה לשלוט בעצמך ככל יכולתך ולא להגרר לשום סיפור עם דוד שלך...(תחשבי על דודה שלך) תנסי להתרחק ממנו כמה שאת יכולה.... מורין

Phiona1

New member
מורין

מורין אני ממש שמחה שהגבת ושהבנת אותי ואת זה שכוונותי היו תמימות. את צודקת, כדאי שאני אנסה להתרחק מדוד שלי, זה לא בריא וכשאני חושבת על דודה שלי ועל הצורה שבה היא יכולה להפגע מסיפור כזה זה ממש עושה לי רע... אני אשתדל לקחת את עצתך בנושא... איך אמא שלך מתמודדת עם זה? זה בטח קשה לה...איך היא מתמודדת עם זה שהסיפור נחשף עכשיו לעיני כל בטלוויזיה? אני מבינה שאת לא נותנת לגיטימציה למה שקרה או מעודדת כאלה דברים אבל בכל זאת... זה שאת נמצאת כאן בפורום ומעודדת את אביך (המקסים אגב) מראה על סוג של תמיכה ויחד עם זה על סוג של אישור מצידך ליחסים בינהם.לא? שלך, פיונה!

hellgirl1

New member
הייי../images/Emo6.gif

תגידי, את בקשר עם בת דודה שלך? אתן מדברות או מאז מה שקרה אתן ברוגז, אני הייתי הורגת את בת דודה שלי אם היא הייתה עושה משהו כזה לא אכפת לך שהסיפור הזה התפרסם? קצת פאדיחה לא? מה חברות שלך אומרות?? תגידי מורין זה השם שלך או כינוי? את יודעת מיזכה ב בדירה?? אם כן תגלי לי במסר אישי אני חייבת לדעת!! בקיצור אם יש לך פרטים מעניינים על שאר הזוגות מאבא שלך תגלי לנו... ביי בינתיים בהצלחה לכל הזוגות!!!1

Balooon1234

New member
מי הזוג שעף בתוכנית האחרונה????

מישהו יודע??? נראה לי אירה וגיא לא???? תענו לי בבקשה!!!!! i love ofer shahter!!!!!!!!!!

babbelgum

New member
מה קרה?

מי העליב אותך?אולי סתאם דברת עם האנשים הלא נכונים...דברי איתי!

למעלה