לכולם ! ! ! !

tamam44

New member
לכולם ! ! ! !

רציתי לשתף אותכם במשהו מאוד מאוד מגעיל שאמרו לי היום ! אחד ממעריצי הפורום שאין ברצוני לנקוב בשמו ראה את ההודעה של עומרי והסתכל על התמונות שהוא שם (התמונות שעומרי קיבל פרס) ואז המעריץ ההוא פנה אלי ואמר לי שאני עובד על מעריצים. אז אמרתי לו במילים האלו- "אתה לא תגיד לי אם אני עובד על אנשים או לא" הוא אמר שדורית פירסמה את אותן תמונות בדיוק בפורום. אז אמרתי לו דבר כזה- "התמונות שדורית שמה בפורום הן תמונות שהיא צילמה. הן היו מטושטשות ובפוזות שונות. אני הבאתי לעומרי תמונות ברורות יותר ובפוזות אחרות" אז הוא אמר (המעריץ) לעומרי שאני עובד על אנשים ושאני עושה צחוק מהם. אז עומרי פנה אלי ואמר לי- "מאיפה לקחת את התמונות האלו ?" "איזה פדיחה, שמתי תמונות לא בלעדיות". שימו לב כמה מעריץ אחד יכול להיות כזה סכסכך ומגעיל ! מה אני אגיד לכם, אני בחיים שלי לא קיבלתי יחס כל כך מגעיל וכל כך משפיל כמו שהמעריץ הזה נתן לי. הוא הולך ובודק אם התמונות בלעדיות או לא ! מי הוא חושב שהוא ! אם אני ארצה לעבוד על אנשים אני אעבוד עליהם חופשי חודשי ! בחיים שלי לא עבדתי על אף אחד, אז הוא צריך לבוא ולומר לי מה אני עושה ואיך לעשות ומה לעשות ? שיתעסק סחיים שלו ! כל דקה הוא רק מסכסך בין עוד מעריץ למעריץ ! זה ממש ממש לא יפה ! אני מקווה שהמעריץ ההוא שלא רציתי לפרסם את שמו כי זה עדיין לא יפה ילמד קצת לקח כי זה ממש לא יפה מה שהוא עשה ! ושלא יגיב ויגיד שזה הוא ויתן תגובה ! אנשים בוגרים לא רבים על כל דבר ! אנשים בוגרים סותמים את הפה ומתעסקים בעניין שלהם ! נקודה !

למעלה