לכולם! אנשים תהנו לכם ב11 ימים הבאים ונתראה בהופעה בכפ"ס אני מחכה לזה... יום טוב! :) אלה
F firbi New member 20/3/05 #1 לכולם! אנשים תהנו לכם ב11 ימים הבאים ונתראה בהופעה בכפ"ס אני מחכה לזה... יום טוב! אלה
F firbi New member 21/3/05 #2 לנימרוד היום סופסוף מצאתי את הדיסק שלך באילת הוא עולה 40 ש"ח. לי זה כבר לא רלוונטי כי קניתי אותו כבר במרכז
לנימרוד היום סופסוף מצאתי את הדיסק שלך באילת הוא עולה 40 ש"ח. לי זה כבר לא רלוונטי כי קניתי אותו כבר במרכז
F firbi New member 23/3/05 #3 אני צריכה עזרה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה להוריד צלצולים של נימרוד היה אבל תיקנו לי את הפלאפון אז הכל נמחק אני צריכה מספרים של צלצולים של חברת פלאפון תודה למי שיכול לעזור אלה
אני צריכה עזרה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה להוריד צלצולים של נימרוד היה אבל תיקנו לי את הפלאפון אז הכל נמחק אני צריכה מספרים של צלצולים של חברת פלאפון תודה למי שיכול לעזור אלה
H hodayoyo New member 23/3/05 #5 כמה פולי? ../images/Emo60.gif כאילו את צריכה צלצול מונוטוני או פוליפוני (נראה לי שככה קוראים להם.. )
F firbi New member 23/3/05 #6 פוליפוני תודה! אני יודעת שיש צלצול של יש פרחים פריז כל יום שאת לא איתו ומישהו חשוב
F firbi New member 23/3/05 #8 יש בפלאפון וגם באורנג` מצאתי מזמן באתר שחיפשתי באורנג` אבל אין לי אפשרות למצוא כרגע כי אני די בצבא עכשיו ולא בבית...
יש בפלאפון וגם באורנג` מצאתי מזמן באתר שחיפשתי באורנג` אבל אין לי אפשרות למצוא כרגע כי אני די בצבא עכשיו ולא בבית...