לכולם

טל וצח

New member
לכולם

ממש רע לי עכשיו, ניסיתי להרים טלפון לבעלי ולומר לו שינסה לחזור בו כי אני עדיין אוהבת אותו, אני לא יכולה להתחיל קשר חדש, לא יכולה שמישהו חדש יגע בי והוא כ"כ אטום, שקוע בעצמו, ניסיתי לשאול מה גרם לו להגיע לגרושים? אין לו תשובה, שאלתי במה ההיתי לא בסדר הרי תמיד אהבתי, תמכתי, הקשבתי הכל הכל הכל,וזה כנראה מה שקורה שנותנים יותר מידי.הוא טוען שתמיד יאהב אותי אבל רק כ:ידידה. וזה כ"כ כואב לשמוע את זה אני כל הזמן חושבת על מה ואיך... כי אמרתי לו שאם ההינו יושבים ביחד ומדברים על זה ומחליטים ביחד אז לא היו לי הרבה שאלות, אבל בגלל שאני כ"כ אוהבת וההחלטה היתה רק מהצד שלו אני מנסה להבין מה הביא אותו למחשבה על גירושים? למה אי אפשר לשקם את היחסים? והוא אומר שאין לו תשובות, הוא לא יודע או שהוא אולי יודע ולא רוצה להגיד לי. אןף......אני כ"כ מיואשת. אני ממש צריכה עזרה.

אין תשובות

מציעה לך לקחת לעצמך פסק זמן, שבי עם עצמך קצת ו"תנוחי" רחוק מהכל ומכולם את זקוקה לזה, בקשר לבעלך - הוא אומר שאין לו תשובות. נראה לי שמישהו השפיע עליו אולי משיהו במשפחתו. בוודאי שאת לא במצב להתחיל קשר חדש, אהבה אינה נגמרת לפי פקודה... - תני לעצמך וגם לו זמן למחשבות להרהורים - סביר להניח שכאשר הרוחות ירגעו ושניכם תרגעו הדברים יראו אחרת ואולי אפילו תחזרו לזוגיות שהייתה לכם.דרך אגב ייתכן שהיית יותר מידי קשובה יותר מידי תומכת- ואל תשברי את הראש במחשבות מה הוא חושב מה הביא אותו לחשוב על גרושים. (סתם ניחוש פרוע ייתכן שהוא הכיר מישהי והוא מעוניין להיות אתה???)

טל וצח

New member
ממש לא

אין לו אף אחת ובזה אני בטוחה. אבל אין לי חשק לכלום, כלום וכלום. אני מרגישה שהדבר היחיד שיש לי זה אותו, והוא טוען שנמאס לו בגלל הריבים כי תמיד ההיתי לאחר כל ריב מתפרצת ובוכה, ניסיתי לומר שעל זה לא מתגרשים ואפשר ללכת ליעו, אבל הוא חושב שזה מאוחר מידי ולא רוצה בכלל להמשיך לדבר איתי. למה אני מרגישה שפתאום כולם נגדי??.

good girl30

New member
הי מקסימה...../images/Emo24.gifאני איתך ו...

וכולם לטובתך...אנסה לעזור... קראתי את ההודעות הקודמות שלך ופחות או יותר הבנתי שהוא עזב , אני לא יודעת על מה ומה ההסטוריה שגרמה לכך, אבל אני מניחה, שסיבה יש... לפי מה שהבנתי העניין מאוד טרי, הכל כל כך לא ברור ופתוח, אל תאבדי תקווה כל כך מהר, לפעמים צריך להשאיר את הדלת פתוחה ש.... שזה שהלך....אולי יחשוב ...אולי יגבש עמדה....אולי יגיע להחלטות...דרך ה"לבד" שלו בלי כל הריבים , ויחליט שהוא יחזור . לפעמים שהכל נמאס ומגיעים למצב כזה מתנהגים מוזר מבלי להתחשב ופוגעים אחד בשני ולאחר מכן מתחרטים, גם את - שבי עם עצמך ותחשבי מה לא היה בסדר, לפעמים שהמצב הופך להיות מאוס אז גם ייעוץ - נראה כדבר שלא יעזור ואין מצב, לכן: תני לו את הלבד: שבוע...שבועיים....ובנתיים תני לעצמך זמן רגיעה, שהדברים יירגעו ביניכם - אז...אז... תוכלו לדבר בהיגיון, שהכעס נשאר מאחור ולהגיע להחלטה קצת יותר רצינית , אם יש מצב לאהבה ו"לשקם" את מה שאולי קצת נהרס..ו - תמיד אפשר !!!!!!!!!!!!! אני כאן בשבילך - אם תרצי לדבר

טל וצח

New member
אבל כברר הגענו לרבנות

אני חשבתי שאין דרך חזרה והוא היה מאוד תקיף ורציני לגבי גרושים, גם מהשיחות שלי כרגע איתו אני מבינה שאין גרך חזרה בשום אופן. בעבודה מנסים לפתוח לו את העיניים אבל כמו שאמרתי הוא אטום!!!!!!!! אני יודעת שזה קרה לטובה כי מגיע לי מישהו יותר טוב, יותר בוגר, מציאותי, מפנק ולא פזיז וחושב רק על עצמו ועוד עם בעיית פוריות אבל למרות הכל אני עדיין אוהבת. הלואי והייתה לי חברה טובה אומשהו לשוחח איתה. כרגע החלטתי לסגור את הפלאפון ולא רוצה לשוחח איתו שיתקשר ואם בכלל שיבין ושידבר רק עם המזכירה אולי זה יעזור לי. כרגע המשפחה מאוד תומכת בי ורוצה שאני ימשיך הלאה בחיים עם כל הקושי. הלואי ואלוהים יתן לי כח......

good girl30

New member
יש לך כח יותר ממה שאת חושבת../images/Emo127.gif

את יודעת .... שום דבר לא קורה סתם, אם זה קרה כנראה שזה היה צריך לקרות ואולי - באמת מגיע לך מישהו יותר טוב ממנו, התברכת במשפחה תומכת שדואגת לך , ובטח גם בחברות טובות לפרוק את הכעס והכאב, חוצמזה - יש לך אותי !!!!!!!!!!!!!!!!! אם תשבי ותחשבי אולי תגיעי בעצם למסקנה ששום דבר טוב לא יצא לך ממנו , אז אין טעם שהלב יחשוב שפיספסת... לדעתי הוא עשה החלטה פזיזה וכנראה שהייתה סיבה לזה שעדיין לא הבנתי, יש כמה אופציות ...אבל זה ממש לא רלוונטי...מה שבטוח זה , שבשלב יותר מאוחר - הוא ירגיש שהוא מתחרט ! ככה זה בדרך כלל עם הגברים קודם כל עושים - אחר כך חושבים, מה לעשות...
) עצה טובה: קחי את הלבד שלך בצורה חיובית וב - סבבה !!! יש גם דברים טובים שאת יכולה להפיק מזה - 1. הלבד שלך - ובכיףףףףףףף 2. בילויים - בלי להתחשבן 3. זמן איכות לתחביבים שלך, להתפתחות האישית שלך , 4. "לגלות" את כל החברים/ת ש"הזנחנו" ונעלמנו להם ...בתקופה הזו... 5. באמת...יהיה בסדר !!!!!!!!!! חיבוקיםםםםםם

טל וצח

את כותבת 2 דברים שמעלים בי הרהורים, את מרגישה שהדבר היחיד שיש לך זה אותו, - ממש לא נכון ממש ראיה מעוותת של הדברים - יקירתי קודם כל יש לך משפחה תומכת ואוהבת, (תודי על כך לאלוהים יום יום) (אותו דבר עם בעלך - הוא נמצא כרגע עם משפחתו שבוודאי טוחנים לו שטויות באוזניים ו"מלטפים" אותו מכל הצדדים ומעודדים אותו לסיים את הנישואים) - אבל יגיע יום עוד חודש עוד חצי שנה עוד שנה... מתי שהוא... כל אחד מהם ממשפחתו יחזור לעסוקיו השונים ופתאום בעלך - יהפוך לנטל עליהם פתאום לא יהיה להם זמן עבורו - ואז גם הוא יתפכח, וישאר לבד-. את אדם בפני עצמו - ולא איזה חלק נגרר של בעלך - את אשה עם רגליים על הקרקע בוודאי עם עבודה שמעסיקה אותך, מה עם חברות ידידות מהתקופה של לפני הנישואים (אולי חברות מהצבא שמשום מה היחסים התקררו ונותקו אולי איזו חברה טובה עוד מתקופת בית הספר וכו...) ממש לא נכון שיש לך רק את בעלך - שני חשיבה ומיד. דבר שני בעלך טוען שנמאס לו בגלל הריבים,- האם ייתכן שבאמת "קצת הגזמת" - בעזרה - בייעוץ - במריבות, תתחילי לחשוב על מה רבתם איך הגעתם למריבות ועל איזה רקע, אי אפשר לשלול לגמרי שייתכן שחייכם היו רצופים מריבות - על זוטות על דברים בטלים - והבית במקום להפוך לנוה שקט ושלווה הפך לזירת התגוששות - כאשר מדברים על ספק זמן הכוונה היא לא ליומיים שלושה לפעמים דרוש חודש או אפילו יותר כדי להרגע כדי שהכעסים יירגעו ואז מתחילים לראות דברים בצורה שונה, כאשר הכעסים נרגעים מגיע לפעמים שלב של - הניתוח שלאחר מות היחסים - ופתאום נזכרים בדברים הטובים פתאום רואים את הדברים בעיניים אחרות, פתאום מייחסים למילים שנאמרו משמעות שונה כוונה שונה... והרבה פעמים מגיעה ההתפכחות... גם אם תתגרשו - זה עדיין לא סוף העולם - תמיד כשנסגרת דלת נפתח חלון, ייתכן שדווקא מגירושים יצא לך משהו טוב,,,(למרות שברור שבמצבך היום אינך זאת - רק הזמן יעשה את שלו ויום אחד תתעוררי לדברים טובים יותר).

טל וצח

New member
אני בטוחה שזה עניין של זמן

על מה רבנו 1. על זה שלדעתי אחרי החתונה צריך לגור בשכירות ולא אצל חמותי- צריך פרטיו, שהכסף ילך לכל הרוחות, הרי בכל אופן הוא יתבזבז על משהו, מי אצר שצריך לרוץ ולקנות דירה?.. אפשר לגור בשכירות ולחיות את החיים אבל הכי חשוב שתהייה זוגיות מאושרת ולא רדיפה אחרי הכסף וחשבון לכל 10 אגורות!!!!! 2. שההיו גרים בשכירות גם רבנו על זה שהוא תמיד עייף ותמיד רוצה לישון למל יום שבת זה היום הפנוי היחיד אז במקום ללכת לטייל ולהנות הוא רצה רק לנוח ואולי להתחיל לא לנסוע בשבת?.. זהו בינתיים.

shirlyar

New member
טל

אני חושבת שאם הוא כ"כ נחוש בדעתו אז כל התקרצצות נוספת מצדך שאלות וכו' לא יוסיפו בכלל, תרפי ממנו ותתני לו את השקט קצת אולי הוא צריך את זה ואולי הוא יבין מה הוא איבד, ויכול להיות שכך הוא ירגיש בחסרונך. בכל אופן אני מאחלת לך להיות באמת חזקה, כל פרידה היא תהליך מאוד קשה אל תעברי את זה לבדך.

1אפי1

New member
../images/Emo140.gifלטלי

אל ייאוש...אסור לך להתייאש את כרגע הגעת לצומת שאין את יודעת את הדרך וצריכה להחליט לאן לפנות. כרגע בעלך נמצא אצל ההורים וכולם מסביבו מיעצים ומלטפים אותו, אבל תאמיני לי כשתפסיקי להתקשר ולא תשמיעי קול והכל ירגע את תראי שהוא יחפש אותך, בנתיים תשקיעי את כולך בחוגים כלשהם או שתחפשי עבודה כל עבודה העיקר להעסיק את עצמך ואת נפשך. אני מאמינה שכרגע קשה לך אך את חייבת להיות חזקה קודם כל בשביל עצמך, אל תשכחי שדלת אחת נסגרת השנייה תפתח. תשמחי שיש לך משפחה אוהבת ותומכת תתחילי להרחיב את חוג מכרייך והיי אופטימית, תאמיני שיש אור בקצה המנהרה. שבת שלום לך

טל וצח

New member
אז ככה

סגרתי את הפלאפון אתמול החלטתי לא לדבר איתו יותר, זהו!!!!!!!!! אני לא עונה יותר לאף טלפון הפעם הבאה שאני יראה וידבר דיבור קצר זאת הפגישה השניה בבית הדין. אחד כזה לא מגיע לי שימשיך להתעסק עם המשפחה שלו הם בטח לא יחליפו את מקום אישתו ולבסוף רק הוא יפסיד, וכשהוא יתקשר זה כבר יהייה מאוחר מידי. תודה לכולם, בפעם הבאה שאני ירצה להרים טלפון , אני אפנה אליכם חברים יקרים.

טל וצח

New member
אני ממשיכה הלאה

נראה כמה זמן המשפחה עוד תטפל בו, יום, חודש אולי חצי שנה ואז תיפול עליו המכה והוא יבין מה קורה איתו , מה הוא עשה ומה הוא איבד, כל עוד שעכשיו המשפחה איתו הוא מרגיש מוגן, הוא לא חושב קדימה זה רק מה שמראה עד כמה הוא פזיז ולא חושב. אלא חושב רק על אותה שניה וזהו!!!

טל,

זה לא חשוב מה קורה איתו או מה יהיה עליו. חשבי רק על עצמך ולכי קדימה. אל תבזבזי אנרגייה לשווא במחשבות עליו. זה לא מועיל לך, רק מציק לך.

טל וצח

New member
עוד חידושים

אתמול ששוחחתי איתו הוא אומר לי עכשיו אני אוהב אותך בתור ידידה, מה????? אין לך טיפת רגש? אתה עדיין בעלי ואני אישתך, אתה כבר מדבר בלשון עבר. חתיכת מנוול. אחד כזה שילך לאף.............. לא מגיע לו אחת כמוני בשום אופן!!!!!!!!!!!!!!!1

good girl30

New member
טלוש יקירתי...../images/Emo140.gif

תשתדלי לא להיגרר עכשיו כמו מסטיק אחריו . תרדי מהנושא וקחי את עצתה של גבי , תקראי בין השורות את מה שהיא כתבה לך קצר וקולע, הקדישי את האנרגיות לעצמך ! ופתחי דף חדש !

לדעתי

עטפת את עצמך כל כך בו ויכול להיות אבל רק יכול להיות שפשוט עם כל האהבה והרצון הטוב חנקת אותו לדבריך אין לך כך ואו הרצון בקשר אחר או במישהו אחר שיגע בך אי אפשר להחזיק בכך וגם אם זה מאוד קשה למדי את הלקחים מכל מה שהיה ותדעי איך להתנהג גם אם אין לך את הכוחות עכשיו והכל נראה כל כך שחור יבואו ימים לבנים יותר ימים שאולי תמצאי מישהו שיתן לך מעצמו ולא רק תצטרכי לתת ולתת ישר כח

למעלה