לכולם!

דידי- בגלל שיש לי כבוד למנהלים ואני

לא רוצה לעורר מהומות פה אני לא יענה לך:)

משאז

New member
אני...

ראשית אני מבקש מטופי לא להגיב להודעה שלי. אין לי עניין להתווכח עם חדשים בפורום.... שמי הדר אני מפקד מפקדת נוער באק"מ רמת השרון. מתנדב עם הסיור וגם בקלאסי

danipc

New member
מפקד צוות של מה ?

לפי השאלות שלך בפורום אתה בכלל לא יודע מה לעשות באירועים שהם ממש שטויות אם אתה מפקד צוות אז המשא"ז ניראה באמת רע

למה לרדת עליו?

הוא שואל על מנת לקבל מאיתנו חוות דעת מה היינו עושים במצבים כאלו

אלמוג 211

New member
אחי , לפי השאלות שלי....

אני שואל אותם , כי המון זמן לא הייתי במשמר , המון זמן לא עשיתי משמרת , אז בבקשה , אני קצת חלוד

oa17

New member
אני אור

אני אור בן 17 מתנדב בבסיס עלי במחוז ש"י אייסי: 243260127

benpual

New member
שירן ,

הוספתי אותך לאיי סי שלי המס' שלי שתיראי שזה אני הוא 212580648

היי

שמי אלעד. בן 49. אשתי, אני והבן מתנדבים באק"מ ירקון בצהלה. אני נוהג בד"כ את הניידת. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל עם ישראל!!

אני כמו רבים כאן - לא מבינים...../images/Emo4.gif

מה זה "מפקד צוות"?? איזה צוות? מה זה צוות? מי ממנה מתנדבים להיות "מפקדי צוותים"? כמה צוותים יש בבסיס? אתה סק"מ? על מדים? אנשים כאן קצת מבולבלים - אז תן קצת פרטים... רק לפני כמה ימים אמרת שאתה מושהה, ואז חזרת רק לתפקידים מנהליים - וכבר נותנים לך אחריות ברמה של לפקד על אנשים??

benpual

New member
אוריארד היקר.....

הנה תשובות לשאלות שלך..... אצלנו בבסיס , יש צוותים , שזה כל צוות , זה בית ספר ( נערים בגיל 15 וחצי מחויבות אישית ) הממנה אותנו זה מפקד הנוער שלנו , כרגע יש לנו 9 צוותים שכל אחד ואחד נמצא בו בין 3-25 מתנדבים לצוות. אני לא סק"מ ואני לא על מדים , אני הייתי מושהה , למשך החופש הגדול , בזמן הזה , לא היו נוער מחויבות אישית. אז התפקיד הזה נשמר לי....

La Gamba

New member
לרוב תפקידי המב"סים למינהם

ומפקדי צוות, הם עסקי ניירת, העבודה השחורה יותר (אך העבודה היחידה לה זוכים מחוייבות אישית, שכמובן לא מקבלים נשק ולא יוצאים לסיורים) אבל חלק בטח נהנים ממנה, אחרת אף אחד לא היה מתנדב.

La Gamba

New member
למרות שהיה אחד לאחרונה.

בני פלמן, אזור השרון, תח"צ, נוער, אופניים. (3 מב"סים שמתקשרים אלי). בן 16- י"ב. אני גאה להכריז שאתמול קיבלתי צו ראשון! (מועמד לתלפיות) 101811292 LaGambaIL [email protected]

benpual

New member
../images/Emo7.gifאיזה כיף ....

לראות שאתם מקבלים צו ראשון?..........
אתם פשוט גדלים.........

גמני קיבלתי צו ראשון :)

סוף סוף.. אחרי ציפייה ממושכת.. הוא בא.. חח יש לי צו ראשון ב20.10.. חח סתם שתדעו ביו'ששש

למעלה