לכולם!

benpual

New member
לכולם!

חברה , אני רוצה לראות , עם מי יש לי פה עסק בפורם הזה , אז אני מבקש מכל אחד ואחד , ( שירשור הכרויות ) לכתוב מי הוא , מרחב , וגיל... כל הדברים בישביל לדעת עליכם אז ככה: בן כהן מרחב ירקון , בסיס 20 , מפקד צוות. בן 17 מת"א ( אם הודעה זו לא עינינית אנא מחקו אותה )

אני

רועי גבאי בן 22 מראשון לציון- מתנדב במשא"ז לשעבר בראשל"צ- מרחב שפלה

benpual

New member
אה , וסליחה אנשים ,

אם אתם יכולים להוסיף איי סי קיו או מסנג'ר , שכולנו ניהיה בקשר ( מי שרוצה )

tupi1

New member
אמאלה פחד מפקד צוות

נו עוד מתלהב על מה אתה מפקד בדיוק על ילדים בני 16

אלמוג 211

New member
תקשיב אחי........

אני לא יודע מה פחד בזה , אבל העבודה שלי , שאני עושה , אתה לא תצליח לעשות את זה בכלל , אז בבקשה , שקול מילים. אלמוג 211 = benpual

tupi1

New member
טוב שאתה משתמש בקודים

אלמוג פחחחחיייייייי לא עדיף שתהיה ירק ילד כמה זמן את המתנדב???? את הפעמים שכבר ההיתי בבית משפט אתה לא יכול להכניס בשנות התנדבות שלך ואת כמות המעצרים של נדבר אז לך תשחק בברבי כי משטרה זה לא מקום לילדים הההה סליחה "מפקדי צוותים" אלק מפקד צוות "6" חבורה של ילדים או זקנים שיוצאים ומפזרים כחול ומבזבזים דלק אם זה היה תלוי בי הקלסי ממזמן היה נסגר

tupi1 נו אז מה שאתה מתמי"ד?

אתה כמו מ ת נ ד ב בלי התעודה הזאתי מותק אתה לא שווה כלום ואני אומר לך את זה יצא לי מכל החורים לשמוע איך אתה מתקיף פה את חברי הפורום- אם הייתי מנהל פורום ואם זה היה תלוי בי היית נחסם!

tupi1

New member
ילדים כיבוי אורות לכו לישון

תפסיקו לשחק יש בספר מחר

שמע חביבי

היציאות שלך ממש ממש מגעילות ופוגעות- ואני אומר לך את זה כי אכפת לי מהפורום אז מה שהם מתנדבים בקלאסי- הם כמוך- זה שאתה עם מגים זהעודה אותך כ"גבר" אבל תזכור אתה כמונו מתנדב- ואני בן 22

ilancoll

New member
נכון

סליחה אם פגעתי אני סה"כ אומר את האמת ובאמת תוסיף 10 שנים לשלך אני ידעתי שאתה בין 22 רשמת כבר בפורום

שמע לא אכפת לי על הגיל אלה

על העיקרון של הכבוד של חברי הפורום זהמה שחשוב לי תכבדו אותם

tupi1

New member
לא יודע מי זה ה ilancoll הזה

שענה במקומי אך אלו החיים אין מה לעשות אתם מתלהבים ומה לעשות משטרה לדעתי זה לא מקום לילדים

tupi1

New member
הומו ראיתי את התמונה שלך

במקומך לא ההיתי מדבר בכלל אתם נהנים ב שלישיה? ושוב ההיתי רואה אותך בניידת הייתי מתפוצץ מצחוק אך מה לעשות שמשטרת ישראל היא משטרה עניה ומוכנה לקחת כול ילד מתלהב כדי שישחק בשוטרים וגנבים מצטער להגיד לך קלסי זו לא משטרה זה מועדון לאנשים משועממים שהם כולכך מתלהבים עד כדי כך שהם הולכים לעבוד בחברת שמירה כדי שהיה להם אקדח תודה שאתה כזה זה לא בושה תודה אז מה אם אתה נחות

למעלה