ברוכה הבאה אור תהני לך בחברתינו
S shushibushi14 New member 9/8/04 #26 ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
א אסי שחר המדהימה New member 9/8/04 #28 אהלן מה קורה?חח מה נשמע?אני דיי חדשה פה אבל שטויות חח.. אני בת 13.5 מיורשלים,איזה עיר...דווקא בא אוף...באאסה לא נורא חח.....אז בורכה הבאה!!!!!
אהלן מה קורה?חח מה נשמע?אני דיי חדשה פה אבל שטויות חח.. אני בת 13.5 מיורשלים,איזה עיר...דווקא בא אוף...באאסה לא נורא חח.....אז בורכה הבאה!!!!!
נ נשממי New member 9/8/04 #30 ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חן בת 12 וחצי מרמת ישי...
../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חן בת 12 וחצי מרמת ישי...
י יוסטונית בדם New member 9/8/04 #31 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה אורררר../images/Emo24.gif חח מאמי תהני פה בפורום... ותדברי איתנו יהיה כייףף ו.. לך ולכל החדשיםםםם WELCOMEEEE
../images/Emo24.gifברוכה הבאה אורררר../images/Emo24.gif חח מאמי תהני פה בפורום... ותדברי איתנו יהיה כייףף ו.. לך ולכל החדשיםםםם WELCOMEEEE
P perfecta New member 9/8/04 #32 ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif היי אני הדס מת"א... אני מקווה שתהני בפורום !
ח חדשה אבל מדליקה New member 8/8/04 #9 חח.. כאילו דה! כולם מתים פה על השחקנים זה לא חדש אז על כל דבר לפתוח הודעה חדשה נו באמת!
א אסי שחר המדהימה New member 9/8/04 #27 איזה באסהההה ../images/Emo4.gif חח איזה באסה שמשה מת...אוף מאוד מבאס לא נורא חח עד החתונה יעבור(מקווה) סתם......
איזה באסהההה ../images/Emo4.gif חח איזה באסה שמשה מת...אוף מאוד מבאס לא נורא חח עד החתונה יעבור(מקווה) סתם......
ח חדשה אבל מדליקה New member 8/8/04 #11 חח.. כאילו דה! כולם מתים פה על השחקנים זה לא חדש אז על כל דבר לפתוח הודעה חדשה?! נו באמת!
ט טלטל היחידה New member 8/8/04 #12 נצל"ש לכל מי שרק יקרא...... במיוחד ליוני ו/או ירדן, שבד"כ אחראים לפתיחת שרשור שאלות.... תפתחו את השרשור בשעה סבירה בבוקר אם זה אפשרי...... בערך עשר אחת עשרה משו כזה............. תודה!!!!!!
נצל"ש לכל מי שרק יקרא...... במיוחד ליוני ו/או ירדן, שבד"כ אחראים לפתיחת שרשור שאלות.... תפתחו את השרשור בשעה סבירה בבוקר אם זה אפשרי...... בערך עשר אחת עשרה משו כזה............. תודה!!!!!!