לכולם

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
לכולם

אני מחפש אנשים שיודעים לצייר: ככה הם יציירו ציורים שקשורים למלאך שחור ואם יהייה מספיק ציורים אולי יפתחו בגלריה -גלרית ציורים שבה נשים את הציורים שלנו. חשוב מאד-לא להביא ציורים מאתרים אחרים ולשים-זה לא שווה! הכי סבבה זה שהציורים זה שלנו. מקווה שתשתפו פעולה! אם יהיו מספיק אנשים אני בטוח ישים מלא!

ברודי

New member
לי אין בעיה לפתוח.

אתה מצייר? האמת שאני מציירת קצת אבל עוד לא יצא לי לעשות ג'סיקה. ז"א אני מלמדת את עצמי אז זה לא מושלם אבל.. חביב. אני אתחיל לנסות לעשות ג'סיקה!

aj23

New member
סבבה!

יש לי כמה טובים(יחסית) שכבר עשיתי אז אני אלך לחבר לסרוק אותם. אשמח אם כל מי שיודע לצייר - שלא צייר ג'סיקה או בכלל משהו שקשור למלאך שחור עד עכשיו - שיצייר.

aj23

New member
לברודי ../images/Emo53.gif

אני צריך שתפתחי את הגלריה של הציורים. למה אני לא יכול להשים פה קובץ שגדול מ250 קילובייט וכל הציורים שלי שוקלים יותר -וכמעט כפול. תודה מראש.

ברודי

New member
אני חושבת שגם בגלריה זה ככה

בכל אופן אני אפתח ותנסה. אגב אם זה גדול מדי אפשר להקטין אותם או להוריד טיפה את האכות. אתה יכול לשלוח לי למייל ואני אעשה את זה בלי לפגוע בהם יותר מדי.

aj23

New member
צדקת

גם בגלריה זה ככה. גם אין לי אימייל אז אין לי איך לשלוח לך. אני ינסה אולי להוריד לזה את האיכות או משהו ואז מקווה שזה יגיע ל250 קילובייט ככה אני יוכל להשים.

למעלה