לכולם !

הרגשות מעורבים...../images/Emo67.gif

מצד אחד, תמיד נעים לקבל תגבורת רשע. מצד שני, חוסר היצירתיות והאיי.קיו הזניח... לא יודעת. כאמור, רגשות מעורבים

Roniii

New member
ענתוש היתוש...../images/Emo177.gif

אני הייתי שמחה במקומך... חוסר יצירתיות ואיי. קיו. ברצפה? זה הכי קרוב שהגעת לסוג של אהדה בשנים האחרונות, לא?
ותחשבי על זה...

p r u d e n s

New member
אההמ ענתוש שלי../images/Emo176.gif

את לא קולטת שהיא צוחקת עלייך, מאמי נשמה כפרה?

i l i

New member
אם כבר היית רושמת

ענת המכה של הפורום זה יותר יפה.. סד"ר! שימו אותה גם באדום זה לא פייר שרק את ענת!!

../images/Emo1.gifמעריצה../images/Emo35.gif מסתלבטת../images/Emo35.gif../images/Emo1.gif

למי אכפת? הקיום שלכן (בפורום ובעולם האמיתי ונטול החשיבות שלכן) מעניין אותי כל כך מעט, עד שאם הייתי צריכה לתת לרמת העניין מספר, הוא היה יוצא יותר נמוך מהאייקיו של דנה/מהיקף החזה של רוני/מאחוז הצבע הטבעי בשיער של סתיו (לבחירתכן). אז ביי.

gilliosh

New member
זאת אומרת..../images/Emo135.gif|איאווין|

שהוא היה יוצא משו בסדר גודל עצום...

אז זה כן מעניין אותך...

כי למשל הקיום שלך בפורום, לא מעניין. אז כן אכפת לך מאיתנו! קצת, אבל זה גם משו! נ.ב. את זוכרת שלנו לא אכפת נכון?

p r u d e n s

New member
אוי ענתילה../images/Emo176.gif

את מהאנשים האלה שכל כך צמאים לצומי כי אין להם חברים עד שלא אכפת לך אם צוחקים עליך או ממש אוהבים אותך. וזה טוב, כי תמיד צוחקים עליך, ובשבילך גם זה משהו.

Roniii

New member
פרו, אין עלייך../images/Emo8.gif../images/Emo78.gif

צוחקים, צוחקים, אבל כשני נזכרת בענת אני בוכה (וגם מקיאה)

R E M U S

New member
יש לי שאלה אלייך, ענת

מה יש לך נגד בנות הפורום? למה את מעליבה אותם כל הזמן? וגם למה גרמתץ לכך שישנאו אותך פה?

רמוס... לכאן מיד../images/Emo70.gif

קודם כל... איזה מן שם זה רמוס? מה את/ה, כלב? חוץ מזה, אם לא הבנת לבד למה אני מעליבה את העלובות הקטנות, אז כנראה שמדובר בראש די ריק שיש לך שם על הכתפיים. ולמה שונאים אותי? קנאה. הרבה קנאה. וגם קצת הערצה. וחוץ מזה, בפעם הבאה שאת/ה פונה אלי (ואני מעדיפה שתימנע), נא לא לשכוח "הוד מעלתה" לפני השם. זה היה מספיק ברור? רוצה יותר לאט? רוצה עם ניקוד? א ז ש ל ו ם ל ך. ולא להתראות.

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif

שלא תעזי להתעסק עם לריסה! אם היית טיפה קוראת, היית מבינה שרמוס זה מהארי פוטר, ואההמ, שונאים אותך כי את מכוערת, מטומטמת ומגעילה. תאמיני לי- אף אחד לא היה רוצה להיות כמוך. רוצה יותר לאט? רוצה שאני אזריק לך את זה למוח כדי שתביני?

למעלה