לכולם!

לכולם!

עוד פחות מחצי שעה!! זה מגיע!! המאמר על.... הסיור בעקבות הביטלס!!!!! היכונו...............

המאמר: טיול בעקבות הביטלס

הנה לפניכם הטיול הכיף ביותר בעולם שאני עשיתי ואני ממליץ. אני יספר לכם על הכל עכשיו. טסתם סבבה... אני יתחיל ממה שקורה אחרי שמגיעים לליברפול. סעו למלון "A Herd Days Night Hotel" ושכרו חדר. אם החדר עוד לא מוכן טיילו מעט בליברפול... את היום הראשון קחו כמנוחה... (אחרי שהגעתם בטח תרצו לנוח...) יום שני: קומו וסעו למוזיאון "The Beatles Story" שנמצא באלברט דוק. מוזיאון שמוקדש כולו לארבעת המופלאים! את היום הזה תקדישו למוזיאון... (פירוט על המוזיאון בסוף) יום שלישי: קומו וקחו סיור ב-"Magical Mystery Tour" אוטובוס מועתק מהסרט של הביטלס שאתם מסיירים בליברפול בכל מיני מקומות... את היום הזה תקדישו לסיור (פירוט בסוף). יום רביעי: יום נסיעה ללונדון. סעו לאולפני אבי רוד וכמובן שחזרו את עצמכם במעבר החצייה המפורסם!!! פירוטים: The Beatles Story (המוזיאון): למרות שתקדישו לו יום שלם. הכי הרבה שתוכלו להיות שם הוא בערך 4 שעות כי אז כבר תמצו את העניין. מטיילים במוזיאון לבד. אין הדרכה (לפחות לי לא היה...). יש מלא מסדרונות כאלה יפים! אתם נכנסים רואים את הקבלה ואת הכניסה וזה ויש בזכוכית גיטרות שלהם!!!!!! ממש יפה עם כל מיני תמונות וזה... ויש כל מיני חדרים. יש שם גם פינה למכתבים לג'ורג' הריסון שמת ב-2001 מכל מיני מעריצים. בכניסה נמצאת גם החנות הגדולה אבל אליה כדי לחזור בסוף... ועכשיו לחדרים: יש חדר שהוא שיחזור של הקווארן שזה המועדון שבו הלהקה התחילה וברקע שומעים שירים שהם ניגנו שם והכלים שלהם שם וזה נורא יפה. יש חדר שנקרא "החדר הלבן" שזה החדר של הקליפ "Imagine" עם הפסנתר הלבן וברקע שומעים את השיר. יש חדר של הצוללת הצהובה ויש ברקע את המוזיקה של זה. יש חדר עם מסכי ענק שרואים שם סרטים! ולארוך כל המסדרונות הארוכים יש מלא תמונות!!! לסיום כדי לכם להגיע לחנות הגדולה שבה יש ממש דברים גדולים!!! עולם הביטלס ממש!! כל המוזיאון ממש כיף!! Magical Mystery Tour (הסיור באוטובוס): אתה נכנס לאוטובוס שהוא העתק מדויק מהסרט מ-1967! הסיור יוצא מאלברט דוק ליד פסל פח גדול של צוללת צהובה. האוטובוס עובר בכל בתי הספר האמיתיים שלהם והמקומות בהם הם נהגו להסתובב. האוטובוס מגיע גם לסמטת פני (פני ליין), לשדה התות האמיתי ולקבר של אלינור ריגבי. הסיור הקסום נגמר , ברחוב שכרוך יותר מכל בהיסטוריה של הביטלס - רחוב מתיו. זו סמטה צרה, באורך 150 מטרים, שלכל אורכה אי אפשר לחמוק אפילו לשנייה מהעלאת זכרה של הלהקה! במרכז הסמטה נמצא הקווארן המשוחזר שאין להרחיב עליו את המילים!!! לאורך רחוב מתיו ניצבים ארבעה פסלי ארד של ג'ון לנון, פסל אחד של כל הלהקה ופסל אחד של ראשי החברים. יש ברחוב מתיו מלא דוכנים וחנויות הקשורים לביטלס ואפשר לבלות שם שעות!!! כדאי לנסות! זה כיף! זה מרגש! זה מדהים!!!

100police

New member
היית צריך לפרט יותר אבל...

תודה על ההמלצה

PeNy LaNe16

New member
אני ירוקה

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (!) הלוואי עלי אכולת קנאה ועכשיו בואו נדבר על כסף כמה בערך זה עלה לך כי עכשיו שהאנטולגיה בידי (צוחקת צחוק מרושע) נראה שאני צריכה לחזור לשמור על הזאטוטים הקטנים על תשכח שהבטחת תמונות

PeNy LaNe16

New member
טאדם טאדם....

לא אחר מהדיוטי פרי ואם להיות מדויקת אז אמי שאני חייבת לה את חיי ברגעים אלה קנתה לי אותו והאוצר כרגע בידיה השמנמנות בלוס אנג'לס אז עד שהיא תחזור (רק עוד 8 ימים רק עוד 8 ימים) אני כוססת ציפורניים ורק שתדע לא קשה לקנות אותה אם אתה חפץ בזה וזה יביא לך את אושרך אז ראיתי את זה בצליל ברמת אביב בטוואר רקורדס בקניון ירושלים ובטח בעוד 450 שקלים חדשים אבל אם אתה קונה באמזון זה הרבה יותר זול ומה אתה צריך את האנטולגיה היית בליברפול חלומו של כל מעריץ ביטלס ולהזכיר שוב שאני אכולת קנאה

PeNy LaNe16

New member
ולמי שישי את האנטולגיה אז..

בגלל שעוד לא ראיתי אני חייבת לשאול למרות שאני יודעת שאני אמורה לשנוא אותה יש לי רגישות לגברת הריסון קלפטון,ליילה או בקיצור פטי בויד האם היא מוזכרת שם ואם כן איך?

דקלה9

New member
היא לא ממש מוזכרת

מלבד בקטעים נידחים (כמו הניסיון הראשון של ג'ורג' וג'ון עם LSD). זאת מסיבות פוליטקלי קורקט ומסיבה מרכזית נוספת- אין לה שום משמעות בסיפור הלהקה- היא בקושי קוריוז.

PeNy LaNe16

New member
u had a point

אבל היא הצלע במשולש האהבה הגדול ביותר של כל הזמנים (לפי דעתי) היא השראה לכמה מהשירים הכי יפים שיש (דרך אגב layla וsomething היו ועדייו השירים שאני הכי אוהבת לפני שהבנתי את המוטיב החוזר) אוי פטי פטי מעריצה אותה

SOMETHING -

לא נכתב על פטי בוייד, בניגוד למה שנוטים לחשוב. לא אכתוב פה את התשובה על מי הוא *כן* נכתב, כי השאלה תופיע בחידון ארועי השנה. :)

דקלה9

New member
אני יודעת את זה

ועדיין היא לא כ"כ חשובה. ואין לך שום סיבה לשנוא אותה- ג'ורג' היקר שלנו בגד בה עם מורין סטארקי- ע"ע רינגו...

fenriz

New member
שטויות...../images/Emo121.gif

SOMETHING ועוד איך נכתב על פטי בויד...כל השאלות על מי שיר נכתב וכו' הם סתם ספקולציות..אי אפשר לדעת באמת..ג'ורג' אמר ככה בשנות ה60 ואמר אחרת בשנות ה70. רוב הסיכוים שהוא כתב את זה על פטי שהיתה האהובה שלו באותה תקופה. זה כמו שאפשר להגיד שאת השיר I WANT YOU ג'ון כתב על סינתיה בעודו עם יוקו. אי אפשר לדעת אף פעם! לצערנו...

100police

New member
חחח.... בהתחלה היו לי תהיות,

אבל עכשיו אני בטוח שמגיע לך לקבל את הפרס ה"לך תלמד לשרשר ותחזור אלינו" במקומי!

בפעם החמש מאות אלף!

אנא ממך- למד לשרשר! אין צורך לפתוח הודעה, על כל יתוש תועה שחצה את הגבול לסוריה.

אלרוס

New member
דבר ראשון, אליאור צודק

דבר שני המנהלת עוד לא הגיע ולוקח זמן לשים את זה במאמרים, דבר שלישי תלמד לשרשר, דבר רביעי יכול להיות שבתיה תרצה שקצת תרחיב את המאמר, אגב, בתיה, מותר לי לשנות בחירות?

למעלה