לכולם!

alona angel

New member
לכולם!

למה הפורום ניהיה בפתאום משעמם?
רק הכל תמונות תמונות. אין הרבה כבר על מה לדבר. זה ממש מעצבן. תתחילו להעלות נושאים משהו. שיהיה יותר שמח
אלונה

LuZ dE EsTrElLa

New member
דניאל../images/Emo26.gif

אז מה אם היא שמה פה תמונות... מה זה מפריע לכם
היא מנסה לעורר את הפורום הרדום הזה איך שהוא... חוץ מזה זה קשור למשחק החיים אז מה הבעיה פה לא הבנתי

DAN1EL

New member
את יודעת מה ?

בסדר, סבבה. אם זה כל כך חשוב לכן, אז יאללה - תפציצו בתמונות! זה בסדר, אין צורך להתחשב בשאר חברי הפורום. ואין לזה שום קשר לכך שיש או אין קשר למשחק החיים! זה בכלל לא היה הטיעון שלי. אם את רוצה לקרוא את הטיעונים שלי, אז תקראי את מה שכתבתי ללי.

LuZ dE EsTrElLa

New member
דניאל... ../images/Emo186.gif

זה כולה פורום..מה העיניין
הם רוצות לשים תמונות שישימו..מה הבעיה
ו..בנות אם בא לכן תעשו גם שרשורים שקשורים למשחק החיים שהם לא תמונות ככה נוכל גם אנחנו..שאר חבירי הפורום להנות.

LuZ dE EsTrElLa

New member
אמממ.....

פסדר אני מסכימה שלא צריך להציף בתמונות... אבל גם אם כן אז לא נורא...תן להן לשים תמונות...חפיף..

p r u d e n s

New member
יש!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

עוד מישו חושב כמוני!
למגר את שלטון התמונות בפורום

DAN1EL

New member
גם אני חושב ככה.

ולזאת שכל הזמן מפציצה בתמונות, תני לי לתת לך עצה: הגלריות. ולזאת שכל הזמן מבקשת ממנה תמונות, תני לתת לך עצה: תפסיקי. (וזה רק כי אני לא רוצה להגיד משהו פחות נחמד). תודה.

לדעתי....

מה משעמם בתמונות אה? כל מי שבאמת אוהב את השחקנים של משחק החיים ממש לא אכפת לו לראות תמונות אז מה הבעיה? אני מאמינה שמי שנכנס לפה אוהב את משחק החיים אז למה להתלונן ששמים תמונות? זה ממש לא מובן לי... בכל מקרה זו רק דעתי...

למעלה