לכולם...

דיתוּש

New member
לכולם...

אני יודעת שבהודעה האחרונה שלי התעצבנתי בטירוף, ואני מצטערת. פשוט נסו להבין שהייתי בכזו באסה שאף-אחד לא בא וזה... היה לי חבל... הכל מאהבה, באמת, אני פשוט כל-כך אוהבת אתכם שרציתי לראות אתכם מאוד ולא יכלתי לחכות כבר ו... נו, התעצבנתי קצת [קצת?
]. אז סליחה גורפת לכולם...

עמיתוש

New member
אוי נו, *../images/Emo24.gif ענקי ענקי ענקי*

את לא צריכה לבקש סליחה. גם אני הייתי קצת מעוצבן, וזה עבר. אני גם חולה על הפורום הזה, אבל אני מבין שלחלק מהאנשים אסור, חלק מהאנשים רוצים להשאר אנונימיים, ומפורום שכותבים בו בקביעות סה"כ איזה 10 או 11 אנשים שישה אנשים זה לא נורא
. גם אנחנו (ואני
) אוהבים אותך!
.

Conspiracy

New member
../images/Emo24.gif

העיקר שעכשיו את מרגישה יותר טוב...! ושוב, מצטערת אם פגעתי בך..

עמיתוש

New member
אורית ../images/Emo9.gif..

היום ראינו גם תמונות מהמפגש הקודם (שאולה המקסימה הביאה
), ויצאת ממש ממש חמודה
.. נזכרתי איזו מצחיקולה את
.

Conspiracy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ואני לא שכחתי איזה מקסים אתה!

עמיתוש

New member
../images/Emo24.gif *נאנח מאושר*..

המפגש היום גרם לי אפילו לאהוב את הפורום הזה יותר ממה שאהבתי. וזה קשה
.

Conspiracy

New member
עד כמה שזה ישמע מטומטמם....

<ונדחף-משהו> גם לי, למרות שלא הייתי. אפילו בגלל שלא הייתי. זאת אומרת, פשוט ממש ממש רציתי לבוא (בהתחלה ממש לא, אבל אחר כך כן), ולא יכולתי, ורציתי לראות את כולם, והבנתי עד כמה אני אוהבת את האנשים כאן, ועד כמה אני מתגעגעת אל כולם. והצטערתי שלא באתי.

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שיצא לנו להיפגש בקרוב.. אני שמחה שלפחות בסוף מאוד נהינתי.. ואני עייפה..כ"כ כ"כ עייפה...:| קמתי ב7 בבוקר..:(

Conspiracy

New member
גם אני מקווה.....

כי באמת שאני רוצה לראות אתכם... (שוב. אתם ממכרים, אני אומרת לכם!) שאלתי את לה לה (לא נעים לי לכתוב את השם שלה, אני לא יודעת אם מותר!) אם זה יהיה מוגזם לבקש עוד מפגש החופש... אבל נראה לי שכולם פה בטראומה מהתכנון של המפגש הזה
אבל כל כך כיף לשמוע שכולם נהנו כולם

../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

היה כיףףףף לדבר איתך (איזה מליון פעם) היום בבוקר! גם אנחנו נורא רצינו לראות אותך, אבל לא נורא, תמיד יש את המפגש הבא..:)

למעלה