לכולם!

hermaione2

New member
לכולם!

תראו, אנחנו מדברים כאן כבר די הרבה ויש כאלה שאפילו מתכתבים באיי סי קיו או אודיגו או וואט אבר, ולדעתי הרבה יותר נחמד לדבר ולכתוב למישהו שאתה יודע בערך מיהו. אני לא אומרת שאנחנו צריכים לתת את מספרי הזהות שלנו וטביעות האצבעות או להעשות חברים בלב ובנפש, רק לתת פרטים כדי לדעת מי בעצם עומד מולך, כמו למשל: שם פרטי, שם משפחה, גיל, מין, תחומי התענינות וכו`. אז אני אתחיל: אני אנה ויסלברג, אני גרה במושב קטן במרכז שנקרא ``בית חירות`` (סוף העולם שמאלה), אני בת 13 וקצת, אני לומדת בכיתה ח`, אני אוהבת מחשבים, לשמוע מוסיקה (ביטלס ורד הוט צ`ילי פפרס), לנגן (חליל צד), לאסוף דברים קטנים וחמודים וקיצ`יים (כאלה שאף אחד לא צריך), לקרוא (לא רק הארי פוטר...) ו... זהו!

שי 2K1

New member
שי

לי קוראים שי, אני בן 12 ובקרוב מאוד 13 (לי ולשרה מהפורום-יש את אותו תאריך לידה...) אני לומד בכיתה ז`,אני אוהב לשמוע מוזיקה,ליקרוא,לשחק במחשב,ליגלוש באינטנרט, לבלות, ולראות טלוויזיה. הכינוי שלי באודיגו- shai2k1

mapel

New member
תגובה:לכולם

היי אני איילת נוילנדר, אני גרה בערד ברחוב (לא צריך לפרט) מס` תעודת זהות (אין לי אני לא חיה בכלל) אני בת 13.5 בכיתה ח` אני אוהבת לגלוש באינטרנט להתכתב בפורומים+צ`אטים ואני אוהבת לצאת למסיבות ולהסתובב. לפי דעתי הארי פוטר זה הסדרת ספרים הכי קטלנית והכי יפה שקראתי אי פעם ואני חושבת שחייבים לתרגם לעברית את כל הספרים של הסדרה. מה אתם חושבים? נ.ב צירפתי תמונה שלי אז אם יש לכם גם אתם מוזמנים לשלוח.

רחלי!

New member
רחלי

לי קוראים רחלי ווקס, אני בת 12.5 וגרה בירושלים. אני מאוד אוהבת חתולים, וגם מוזיקה, טלוויזיה, מחשבים, והרשימה עוד ארוכה. יש לי אייסיקיו שהמספר שלו הוא 47844248, אבל הוא מקולקל עכשיו... אה, והורדתי כרגע אודיגו או איך שקוראים לזה, אבל עוד לא היתקנתי. וכמובן שאני אוהבת לקרוא הארי פוטר וספרים בכלל :)

moriah

New member
מוריה

אני מוריה שמר מתל אביב בת 12 בכיתה ח`. אני אוהבת טלוויזיה, אינטרנט, לדבר בטלפון, וכמובן - המון הארי פוטר. קראתי את ארבעת הספרים באנגלית.

darth-ziv

New member
היי

אני זיו בן 18.5 אוהב פנטסיה ומדע בדיוני התחלתי לקרוא בעקבות המלצה וקראתי כבר שלושה אני מרמת גן ומה עוד רוצים לדעת

למעלה