לכולם

hagit 22

New member
לכולם

אז ככה....... אני מבינה שיש פה אנשים שהחליטו לעשות עליי חרם בגלל שלא הגבתי לחסימה שעשו לחתיך עדין לב שלם אז רק שתדעו לכם שזה ממש לא מענין אותי מה אתם חושבים עליי כאן שאני לא בסדר ושאני צבועה זה בעיה שלכם אני ממש לא מיתכוונת להיכנס פה למריבות ולבעיות שאנשים פה יוצרים לעצמם מי שבישל לעצמו את הדיסה שיוכל אותה גם זה הכל זה מה שיש לי להגיד בנושא חגית.

לי28

New member
חגית...

האחרונה שהייתי מאמינה שתהיה מעורבת בכל נושא שכזה... תפעלי לפי מצפון ליבך חגית ולפי רגשותיך. לפעמים זה נכון ולא כדאי להכנס למלחמות של אחרים שלא צריך זה ממש להכניס ראש בריא במיטה חולה, חגית תעזבי את הכל תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ולבדר אותנו בכללי, הלא זה סה``כ חברות צטית (לפעמים קצת יותר) אבל חברים ממש, חברים אמיתים הם אלו שבבית...אלו שאת ממש מכירה. שלך לי28

לי28 החוצפנית!!!!!

ומה אני עז? אני לא חברה אמיתי? אני לגביך רק וירטואלית? הכרטיסים להצגה מבוטלים חמודה חפשי את חברייך האמיתיים.... ובפעם הבאה שאת בצ`אט את תעופי משם כמו גדולה.... אוהבת אותך ליהי

לי28

New member
לכחולה....

יקרתי ליהי אל תשאלי אתמול בערב, היתה לך מתחזה אני לא יודעת איך היא הצליחה אבל נכנסה בכחול תחת השם שלך... קראה לי חוצפנית, רגע מה זה גם את רושמת לי פה חוצפנית ועוד על גבי הפורום שאת מנהלת... (מנהל יומרנית שכמותך) אין לך טיפת כבוד לימים עברו שלנו??? הם החלטת לפתוח שדה תעופה ולכלול אותי בתוכו אז אנא ממך תדאגי לי למקום טוב במחלקת עסקים, לא על יד הכנף ואם אפשר ועוד קיים אז איפה שהמעשנים, לא בסוף (דורש מקום מיוחד ומיוחס לאור זכרונות העבר) אה ולא ליד פתח המילוט כי את מסוגלת לזרוק אותי באמצע הדרך ואין לי כנפי טיס ועוד בקשה אחרונה לי אליך שיהיה מקום לרגלים הארוכות שלי. טוב יקרתי... רגע נפגשנו פעם? ראיתי אותך בעבר? מי את? איזה כרטיסים? מה את רוצה ממני? למה מטרידה? אוףףףףף איזה אנשים!!!! ועוד את מרשה לעצמך להכניס את כל זה תחת ההודעה של חגית שמה סה``כ רצתה לרשום משהו שהיא צודק בו... גם פה את רוצה לתפוס עמדה ..חחחחח חולה עליך.. חברה אמיתית שלי.... (תזהרי מהמתחזה) שלך לי28

חגיתי היקרה

קראתי את מה שכתבת כאן והחלטתי שאני חייבת להגיב על כך גם בתור חברה וגם בתור צד שהיה מעורב בויכוח. עשית בחוכמה שלא הגבת על הויכוח שהיה כאן משני סיבות: א. הויכוח לא היה צריך להיות כאן בפורום לעיני כולם ב. נקיטת עמדה בויכוח שאינו שייך אליך אף פעם אינו בריא תמיד אחד מהצדדים יוצא נפגע ובשביל מה לך את הצרה הזאת... חגית המתוקה מי שביקש ממך לנקוט עמדה כנראה שהוא לא חבר אמיתי יש לי המון חברים טובים שלא הגיבו כאן על הויכוח ואין לי שום בעיה עם זה בשביל מה להם לריב עם כל העולם בגללי? הויכוח הזה היה ויכוח שלי נטו ואין לי צורך שאף אחד מחברי הטובים יגיב כאן בפורום. ועוד דבר לדעתי מי שאומר שאי אפשר למצוא כאן חברויות אמיתיות גם טועה אחת מחברותי הטובות ביותר גם מחוץ לצ`אט הכרתי אותה כאן ואני כל כך שמחה על כך.... גם אם רע לי כאן לפעמים היא המתנה הכי טובה שקיבלתי מהצ`אט... דעי לברור את חבריך ולא תצטרכי להתנצל על שום דבר שאת עושה. חגיתי המתוקה למרות גילך הצעיר אני רואה שנסיון חיים יש לך תמשיכי לנצלו כראוי ליהי

חגיתי.......

מי עושה עלייך חרם? מתוקה כשאני בפנים לא תרגישי בחרם. נכנס בהם אני אמלא את המסך בלבבות רק בשבילך. את תחזירי לי וחוזר חלילה עד שהם יצעקו לך חגית תפסיקייייייייייי וכך ישבר לו עוד חרם. מתה עלייך אמא משוגעת נשיקות, אלת האהבה.

ואני אותך מקסימה שלי

אוהבת את הרוח חיים שיש בך, את נכנסת וכולם לך מחייכים הנה חגית22 הגיעה, מכורה הם קוראים לך........את לא היחידה... והם מקנאים. חגיתי את את חותמך קבעת בחדר זה ובצ`ט עצמו! מהמוקסמת, אלת האהבה.

Spiderwoman

New member
חגיתתתתתתתתתת

יא מנייאקית ככה לא אכפת לך מאף אחד?! סבבה תבטלי הכל, לא טסים, אל תדברי איתי וזהו!!! (טוב בעצם טסים כן מי עוד יטוס איתי). סתםםםםםםם נשמה אני איתך שיקפצו לי ולך ביחד! צריכה לדבר איתך בדחיפות!!! נשיקות ביי

למעלה