לכולם....

gil sapir

New member
לכולם....

רציתי להגיד שהבתה"ס הזה הוא ביזיון אחד גדול!!! ואני מדבר בקשר למה שקרה לרן קרטיס.... מעבירים אותו כיתה רק בגלל שהוא אמר את מה שהוא חושב לחנה... בכלל מחזיקים את י"א 2 קצר... גם בסי וגם חנה ממן... פשוט בושה בהעיפו אותו!!זה היה צריך לקרות... קרטיס אנחנו איתך

Chen PunKuki

New member
מההה?!

מעבירים את קרטיס כיתה? אפשר להבין את הסיפור יענו מה בדיוק קרה?!

egggggor

New member
כן... ממש חבל!!!!!!!!

קודם כל... גיל באמת... אתה יודע שאת קרטיס לא מעבירים רק בגלל שהוא אמר לחנה מה שהוא חושב וגם הוא יודע את זה מעבירים אותו בגלל הרבה דברים מצטברים ובאמת חבל כי אני ממש רוצה שהוא ישאר בכיתה שלנו!!!!!!!!!! דבר שני מי את/ה???

kRaNcH

New member
טוב לסירוטה ולכל יא 2 ככה...

סבבה אני יודע שיש לי דברים מצטברים ובאמת אם הייתי עושה עוד איזו מעידה רצינית היו מעבירים אותי כיתה עכשיו הקטע הוא שבגלל "שהתלאמתי" (אמרתי מה שאני חושב כמו שחנה רצתה מאיתנו) על חנה אז היא נזכרה, וואי הוא על תנאי (חרוז), בוא נעיף אותו ואם שמת לב מאז הטיול (השיחה האחרונה שלי עם יהושוע) אני סתמתי את הפה בכתה ושום הערה ממורים לא הגיעה אפילו שבאסי דיברה איתי היא דיברה איתי על הקטע של חנה ושאמרתי לה שאני לא מפריעה היא ניסתה להגיד שכן אבל לא היה לה איזה קייס רציני ושכל יא 2 תדעו אפליה מה שקורה פה שכנראה באסי חושבת שהכתה שלנו מופרעים אחד אחד אז היא אוהבת להחזיק אותנו קצר מאד והיא וחנה משתפות פעולה אז הם עושות מה בראש שלהם ואם תשימו לב שרק בכתה שלנו זה קורה למשל ביא 5 כיתת ה" מורדים " לא עושים להם כלום כי לרינה לא איכפת כנראה כל כך מלעשות דווקא והכי אבסורד פה זה שבמהלך השיחות הם אמרו שאני לא צריך לחשוב שמורים רוצים סתם להעניש ולחפש כי יש להם חיים משלהם ולא איכפת להם כל כך מאיתנו אבל כולם פה יודעים שזה לא נכון ושמתי שמורה רואה מישהו ושם עליו חותמת הוא טוחן אותו אבל גם יש מורים שלא... אז המסר הוא אני רק הדוגמא בשביל להפחיד אותכם אז אל תתנו להם לעשות ממכם מה שהם רוצים תיהיו הוגנים איתם ולא בקטע של כל דבר להיכנס בהם אבל אם פוגעים ועושים לכם דווקא תגנו בחזרה ותעמדו על העקרונות שלכם זה מה שהיה לי להגיד אחים שלי אז בהצלחה...

Sagi Pumy

New member
חחחחח זאת חן שכנה שלי!

Chen PunKuki זאת חן מ-י'. מה קורה שכנה??

Sagi Pumy

New member
הבושה כתוצאה של חולשה

אני חושב שמה שקרה עם רן קרטיס, שהעבירו איתו כיתה זה ביזיון, וזה שזה נעשה, זה לא אומר שאנחנו צריכים להפסיק למחות על ההחלטה. כי רן, היה רק סימפטום. זה היה "ירֶאו למען ירַאו", זה היה רק במטרה להפחיד אותנו ולהראות לנו מה קורה למי שיעז לעשות דברים שלא מוצאים חן בעיני צוות המורים וההנהלה. קרטיס, הוא רק הקורבן. כי זה היה יכול להיות כמעט כל אחד מהבנים בכיתה או כמה מהבנות הפטפניות בכיתה. אבל אז זה לא יראה הגיוני וגם המורים יבינו שמשהו מסריח. לכן, זה מאוד נח להעיף את רן. יש לו פה גדול, הוא לא פוחד להגיד את מה שהוא חושב, הוא קצת שטוטניק (שזה לא בהכרח רע), לוקח דברים בקלות ויודע לצחוק (דבר שהמורים שכחו מזה). ומה תירוץ יותר טוב מכך כדי להעיף את הילד המופרע הזה, ה"פושע הגדול"??? זה כבר יישמע יותר טוב... המורים עשו דבר פשוט: הקצינו את ההתנהגות שלו, הדביקו לו מעשים שליליים, החליטו שהוא גורם מפריע ועכשיו אפשר להעיף אותו במסווה של כל הסיבות הנ"ל, כי הרי זו החלטה ממש צודקת להעיף ילד כל-כך בעייתי כמוהו. אני חושב שלרן נעשה עוול. לא רק שלפני פחות מחודש הוא לא יצא לטיול שנתי בגלל התנהגות לא נאותה., עכשיו גם מעיפים אותו מהכיתה. אני חשבתי דאז שגם זה שלא מוציאים אותו לטיול זה עונש כבד ולא מוצדק בשביל מעשיו (ולהוציא אותו לטיול רק עם כיתה אחרת, מבחינתי זה עונש פחות גדול), אז בטח שלהעביר אותו כיתה זו בכלל הגזמה פראית. לכן הגעתי למסקנתי מקודם. הרי רן כבר קיבל את העונש שלו, וכולם יודעים שזה עונש שנחשב לחמור ביותר. אז מה פתאום עכשיו הוא מקבל העברה פדגוגית לכיתה אחרת? זה מגוחך! אפילו לא היה לו זמן להפריע מאז הטיול כדי לקבל עונש כזה. זה ברור, העונש הוא פשוט מעשה שנובע כתוצאה מחולשה במערכת, שהרגישה שהיא מאבדת שליטה על הכיתה שלנו וחיפשה דרכים להרתיע את התלמידים, להפחיד אותם. שלא יתפלאו שהמקרה האחרון יעשה בדיוק את ההיפך. כמו כל מי שנמצא בשפל, המורים וההנלה ניסו להתמודד איתנו בתקיפות ובחרו מישהו שיהיה שעיר לעזאזל. הייתי מקבל את זה אם זה היה בצדק. אבל הם בחרו מישהו שהם לא יודעים אם הוא האחראי למעשי הונדליזם, לתסיסה בכיתה, למרידות ולשאר ה"פשעים" שיש בכיתה. לכן אני לא מסכים עם העונש ומבטיח למורים שאני אישית ימשיך לשחק על הנקודות הרגישות שלהם וימשיך לזהות את החולשות שלהם ולדרוך עליהם חזק. כי מי שמנצל את החולשות שלנו (אנחנו הרי רק תלמידים בבית הספר, עד כמה אנחנו יכולים להיות חזקים?!) למעשים לא הוגנים ולא מוסריים, אנחנו, התלמידים, נחזיר לו באותו מטבע. ושלא יתלוננו, כי במעשה האחרון, הם בעצמם הביאו לנו את הפירבילגיה הזאת. כל מי שחושב כמוני, מומלץ להצטרף למחאה, כולכם תזדהו ותכתבו את מה שאתם חושבים. כי בסופו של דבר, כקבוצה, יש לנו כח ויש לנו מילה.

kRaNcH

New member
אחשלי אני אתך...

ואתה בדוגרי צודק בכל מילה ואני אמרתי להם את זה אבל שוב הם ניפחו יותר מידי והוציאו אותי מהחדר ונשארו רק עם ההורים ובסוף גם שכנעו אותם לפי דעתי מה שהם עשו לי לא אמור להפחיד את השכבה אלה להתסיס אותנו אין בצפר בלי תלמידים!! מתי תקלטו את זה אנשים???? אם נתאחד ולא נריב כמו מפגרים אנחנו יכולים לשים את בצפר בכיס שלנו בלי שיגידו עליו שטויות ובלי שנדפק בלימודים חייבים להתאחד וללכת נגדם!!!

רן קרטיס,אני תומך בך !!!!

לדעתי מה ששגיא אמר היה אחד הדברים הכי נכונים שאפשר להגיד. "בית הספר הוא מוסד היררכי" אני מצטט את אחד המורים ולמרות שהוא כזה לדעתי הוא בסך הכל דיקטטורה אחת גדולה!! אי אפשר להלביש סיפור ענק על תלמיד אחד הרי זה ברור לכולם וגם למורים שלא רק רן עשה את הדברים הנ"ל וכשאני מנסה להבין מה קורה בבית הספר הזה אני פשוט מקבל עצבים!! זה פשוט לא נכון!! זה לא בסדר!!! אבל לדעתי אם בית ספר זה דיקטטורה אפשר גם להפיל אותה. אני לא מדבר על מרד או להקים ועדות חדשות,אני מדבר על משהו הרבה יותר מזה. "רגע של מחשבה"-סאדם מנהל דיקטטורה אבל אם לא יהיה לו עם לשלוט עליו הוא לא יהיה שווה כלום. תהפכו את המטאפורה ונשים אותה בהקבלה למקרה הזה וישר תראו:בית הספר הוא מוסד היררכי שהתלמידים נמצאים בו בסוף "שרשרת המזון" אבל תוציאו גורם אחד וכל העסק מתמוטט!! בלי תלמידים אין על מי לצעוק,להעיף וכו'!! לכן אני תומך בקרטיס ובשגיא!! אני איתכם!!!

trouble maker2

New member
אז מה העצה שלך שלא נגיע לבצפר?

הרי אתה אומר שלא צריכים להיות תלמידים...

לגל

אני לא אומר שלא נגיע לבית ספר אני בסך הכל אומר שתסתכל על י"ב של שנה שעברה. הם היו שיכבה מגובשת והם אירגנו שביתה ביחד עם מועצת התלמידים על נושאים שכאבו להם כמו הביטחון. אתה רוצה להגיד לי שאתה מוכן לקבל את מה שקורה ולסתום את הפה? למה אנחנו לא יכולים להתגבש ולשבות למשך כמה שעות אבל משהו מאורגן עם מועצת תלמידים? כל אחד מאיתנו לבד הוא חלש בגלל זה קרטיס לא יכול להגן על עצמו אבל כולנו בתור שיכבה אחת גדולה ומגובשת יכולים להשמיע את הדעה שלנו אם הבית ספר ירצה או לא!! הרי לא יעיפו את כל מחזור מ'!!!

trouble maker2

New member
שמע שגיא רציתי גם להגיב אבל

אתה פשוט הצגת את זה בדרך הכי טובה שאפשר יפה מאוד! צדקת (לצערי) בכל נקודה ונקודה בקטע של הדפיקה החוזרת אחרי שכבר דפקו אותו עם הטיול בקטע של השעיר לעזאזל בקטע של הצעד שמצביע על חולשה מצד ההנהלה בקיצור מי שיקרא את ההודעה שלך יבין את הסיפור במלואו וגם את כל מה שגרם לעוול הזה שעשו לרן

אני אומר אפשר לארגן איזה שביתה...

אבל צריך סיבה מדוייקת.... יא 2 ישבתו.. אני יארגן אנשים מ יא 5.... וככה נארגן אנשים.. אבל צריך סיבה מדוייקת ולהכין שלטים נגד בסי! רן נדפק פעמיים-הפסיד את הכיף הכי גדול של הטיול השנתי... ועכשיו הפסיד את הכיתה שלו.... לא נשאיר אותו לבד חברים... ושים לב רן אני עוזר לך...

kRaNcH

New member
תודה לכולם אבל יש לי צד משהו להגיד

אתם אולי לא מבינים את המצב שלי פה אני מצדיק כל אחד שאומר לצאת נגד המערכת אפילו זאת העמדה שלי לאחר כל מה שהם עשו לי אבל שאני מסתכל על זה בנתיים אני צריך להיות פחדן וחכם מאשר אמיץ וטיפש כי תראו מה קרה ואיך הם תופרים עלי תיקים המצב שלי הוא ילד טוב = נשאר בעירוני ג' ילד לא טוב = לא נשאר בעירוני ג' אז אני צריך לשקול את הדברים האלו ולא לצאת בפזיזות וברגשנות יתר לכל המהפך המוצדק הזה

kRaNcH

New member
אני ממש מעריך את זה אבל אני גם בקטע

הזה יכול להסתדר בעצמי ואם כבר למרוד לעשות שביתות הפגנות זה על היחס של חנה לשכבה ואיך שהיא משתיקה תלמידים וגם באסי אותו הדבר אני לא הנושא המרכזי פה, הנושא המרכזי פה הוא היחס שלהם...

Sagi Pumy

New member
המשך...

אני מסכים כמעט עם כל הדברים שנאמרו פה. אנחנו הולכים בדרך נכונה. לדעתי זה מצער מאוד שבית ספר תיכון מתמודד עם בעיות בלקיחת שעיר לעזאזל ושכולם יראו מה עושים לו כדי להימנע מלהפריע. הבית ספר שוכח שאם בעוגה יש 35 חתיכות, זה שאתה אוכל חתיכה אחת לא אומר שגמרת את העוגה. יש עוד 34 חתיכות שלמות לגמור... (אני מקווה שאתם מבינים לאן אני חותר). הבית ספר או שוכח, או פשוט לא מבין, או פשוט לא רוצה להבין, או פשוט מה שהכי נראה לי, מבין אבל עושה את עצמו כאילו הוא לא מבין, שבכך שהוא יעביר תלמיד אחד כיתה, זה לא מה שיפתור לו את הבעיות. זה רק עושה עוול לתלמיד ורק גורם ליותר תסיסה בקרב חבריו לספסל הלימודים. יש לי שאלה להנהלה השכונתית (הם קוראים לעצמם נדמה לי, "המועצה הפדגוגית", אלק): איך תגיבו אם תגלו שהפלא ופלא, הבעיות נמשכות? איך תגיבו אם תראו שהתנהגות הכיתה לא משתפרת, שמעשי הונדליזם לא פוחתים, שמערכת היחסים בין המורים לכיתה ממשיכה להתדרדר? מה תעשו אז? תבינו שטעיתם ותחזירו את האשם לכאורה שהעברתם כיתה, חזרה לכיתתו הקודמת? תגידו לו סליחה? מעניין אותי מה תחשבו על זה שהעברתם תלמיד מכיתה עם כל חבריו הטובים, ששם הוא מרגיש כמו בית לכיתה די זרה לו ששם הוא מרגיש לא בנוח? בטח פתאום תצטערו של הקשבתם לו, שלא ניסיתם להיפתח ולא לחקור יותר לעומק את הבעיות. אני יודע מה תעשו: אתם שוב תנסו לצאת מהשפל שהגעתם אליו באגרסיביות נגד התלמידים, שוב תנסו להסתיר את החולשה שלכם במקום להודות בה ולנסות לחזק את נקודות התורפה ושוב תדפקו תלמיד שמפטפט בשיעורים, קצת מתקשה בלימודים ולא משקיע, בטענה שהוא אחראי למרידות כיתתיות, ונדליזם והתנהגות חצופה. נשמע לי מוכר כל הסיפור הזה. ופעם הבאה, הגיבור של הסיפור יהיה מישהו אחר, לא רן קרטיס. עוד נקודה: אני לא קונה את הבולשיט שהמורות לא יודעות מה אנחנו כותבים בפורום. עובדה שהם ידעו מה קורה בפרשת "הנרגילאים" וידעו על הדברים שכתובים בפורום. ועובדה שאפילו הם הגיעו לידיעה מה כתוב בפורום של בני נוער שבכלל לא קשור לבית ספר. לכן אני כותב את כל דברי בידיעה ברורה שהמורות קוראות הכל. בקיצור (עכשיו אני מדבר ישירות לכל מורה שקורא\ת את המכתב): אנחנו לא מאמינים לכם, לכו לעבוד על מישהו אחר (מומלץ על יחסי האנוש).

PACHI

New member
לשגיא....

לפי מה שהבנתי אמרת דברים נכונים וחזקים בהודעותך.... אבל אין לי כח ליקרוא את כל הסיכומים שרשמת..... אז תנסה לקצר בפעם הבאה שאתה רושם הודעה.... ולרן: אתה לא צריך ליהיות מעורב במרד!!!!! פשוט! אם עושים מרד אז אסור לנו להיתקפל מתי שאומרים לנו!!!!! אם עושים מרד... זה עד הסוף!!!!! עד שישמעו אותנו!!!!!

למעלה