לכולם!!!

יכול להיות שיהיה באפי בערוץ 10!!

התקשרתי אליהם לשאול אם כבר יש תאריך שידור לאנג'ל וענו שעדיין לא ושזה ילווה בפרומואים ובפרסומות. שאלתי אותם אם גם באפי תשודר אז הם אמרו שיכול להיות. זה הגיוני גם כי הרי יכול להיות שקשת תשדר גם בערוץ 10 או שפשוט ערוץ 10 יקנה מהם...

Wicked Wicca

New member
יכול להיות שהם יקנו רק את הרביעית

כדי לשדר במקביל לאנג'ל... אבל גם לי יש ברגשה שזה סתם ז**** שכל... אם לא שמתם לב, הדבר היחיד שהם עשו בינתיים זה להבטיח. עוד מעט כבר נגמר מרץ ואין עדיין אנג'ל....

matara

New member
../images/Emo7.gif השרשור התחיל כל כך מבטיח...

אבל אסור לצפות לטוב... במיוחד לא כשזה מחבר באותו משפט את המילים: "באפי" ו"ישראל". ודווקא היום היה לי יום כזה מגעיל...
זה ממש לא קשור אבל אני ממש פגועה "קשות" עכשיו... כל היום אני מחכה שיפסיק לרדת גשם כדי שאני סופסוף אוציא את הכלבלבוש שלי לטיול, ועד שסופסוף היתה הפוגה קטנה וסופסוף הוצאתי איתו הגשם החליט לרדת שוב והפעם בלי רחמים... אז בהתחלה ישבתי איתו מתחת לבניין חצי שעה (יותר כמו עשר דקות...), ואז זה היה נדמה שהוא נרגע קצת , אז יצאנו והתחלנו ללכת לכיוון הבית ובאמצע התחיל פתאום גשם כזה מטורף, אז פתחתי בריצה משוגעת לאיזה בניין אחר והכלבלבוש המסכן שלי שבכלל מפחדת ממים עוד יותר נבהל. שנינו רצנו ושמנה שכמותי לא רצה כל כך מהר, הכלב שלי עקף אותי בלי לאותת והפיל אותי לתוך שלולית... התמלאתי במים ובוץ, הברכיים שלי השתפשפו קשות, והיה לי כובע כזה מתוק, עם פונפון שנפל לתוך השלולית (איזה שלולית?! אגם! חולדאי המ*** עאלק עבודות שירות לציבור
). כל זה לא כל כך נורא, הדבר הכי נורא זה שהכלב שלי, הכלב שלי לא עצר, ולא הסתכל אחורה, הוא פשוט המשיך לרוץ לבניין! ועוד לחשוב שהורדתי באמצע הרוחב את הגופיה שלי בשביל לנגב אותו...
זהו... מצטערת על ההודעה החסרת טעם הזאת (שבטח אף אחד לא קרא) אני ממש ממש פגועה עכשיו... ועוד מכלב. עד כמה אני עלובה...

WillowFreak

New member
../images/Emo4.gif רק מילה אחת יש לי להגיד...

מסכנה... ככה הכלב התעלם ממך??? חוצפן!!!
ולמה את כבר לא ב-icq ?

אני קראתי!

פור טינג! גם לי היה קטע כזה לפני שבוע רק בלי כלב:/ וככה הכלב שלך אה? אל תתני לו בונזו לשבוע! העיקר שלא תצטנני מהקור והמים והבוץ:]

ANGEL N

New member
זה ממש לא נראה לי...

לא ממש הגיוני שערוץ 10 ירכוש עכשיו את "באפי". אני לא בטוח שזה אפשרי כי אני חושב שביפ קנו גם בלעדיות לסידרה. בכל מקרה אני מתכנן לכתוב לערוץ 10 להתחיל להיות יותר רציני ולתת לנו תשובות. אחרי כבר כמה חודשים ש"אנג'ל" נקנה ע"י ערוץ 10 אני חושב שהוא צריך כבר לדעת מתי הוא הולך לשדר אוץו. תאחלו לי בהצלחה!

Buffybot

New member
רשתות טלוויזיה

מתאים להם, שקרניות אחת אחת. ואני אחת שאמינה בקלות

ב"רייטינג" כתוב

שאנג'ל תשודר בערוץ 10 "לקראת סוף השנה". תהרגו אותי אם אני יודע מה זה אומר, אבל מה שבטוח - במקרה הכי גרוע, הכוונה היא לסוף השנה האזרחית, משמע עוד הרבה זמן.

ANGELA 17

New member
ג'ו מיליונר...

התכנית ששיגעה את אמריקה משודרת בערוץ 10 והתכנית סובבת על כמה נשים פוסטמות שרוצות גבר רק בגלל שהוא מיליונר!ומתברר שהוא בכלל לא ג'ו וממש לא מיליונר שמו הוא אוון מריוט סתם עובד בניין(חתיך)והחלק הכי טוב זה שהבנות האלו לא יודעות את זה כולן חושבות שהוא האביר על הסוס הלבן עם כיס נפוח!!!(טוב הוא מקבל על ההתחזות חמישים מיליון דולר!!!טוב אז זה עושה אותו מיליונר,עכשו אני ממש מבולבלת מיליונר\לא מיליונר,ג'ו\לא ג'ו?) אם תהיה הפגנה נגד סגירת הערוץ אז תסמכו על זה שאני יהיה שם אני ידאג שהערוץ הזה ישדר את אנג'ל!!!מובן?!?

ANGELA 17

New member
גם אני חושבת שהיא סדרה יפה!

זה שירדתי על המתמודדות זה לא אומר שאני לא אוהבת את הסדרה !אבל באמת סדרה מאוד חמודה!

למעלה