../images/Emo7.gif השרשור התחיל כל כך מבטיח...
אבל אסור לצפות לטוב... במיוחד לא כשזה מחבר באותו משפט את המילים: "באפי" ו"ישראל". ודווקא היום היה לי יום כזה מגעיל...
זה ממש לא קשור אבל אני ממש פגועה "קשות" עכשיו... כל היום אני מחכה שיפסיק לרדת גשם כדי שאני סופסוף אוציא את הכלבלבוש שלי לטיול, ועד שסופסוף היתה הפוגה קטנה וסופסוף הוצאתי איתו הגשם החליט לרדת שוב והפעם בלי רחמים... אז בהתחלה ישבתי איתו מתחת לבניין חצי שעה (יותר כמו עשר דקות...), ואז זה היה
נדמה שהוא נרגע קצת , אז יצאנו והתחלנו ללכת לכיוון הבית ובאמצע התחיל פתאום גשם כזה מטורף, אז פתחתי בריצה משוגעת לאיזה בניין אחר והכלבלבוש המסכן שלי שבכלל מפחדת ממים עוד יותר נבהל. שנינו רצנו ושמנה שכמותי לא רצה כל כך מהר, הכלב שלי עקף אותי בלי לאותת והפיל אותי לתוך שלולית... התמלאתי במים ובוץ, הברכיים שלי השתפשפו קשות, והיה לי כובע כזה מתוק, עם פונפון שנפל לתוך השלולית (איזה שלולית?! אגם! חולדאי המ*** עאלק עבודות שירות לציבור
). כל זה לא כל כך נורא, הדבר הכי נורא זה שהכלב שלי,
הכלב שלי לא עצר, ולא הסתכל אחורה, הוא פשוט
המשיך לרוץ לבניין! ועוד לחשוב שהורדתי באמצע הרוחב את הגופיה שלי בשביל לנגב אותו...
זהו... מצטערת על ההודעה החסרת טעם הזאת (שבטח אף אחד לא קרא) אני ממש ממש פגועה עכשיו... ועוד
מכלב. עד כמה אני עלובה...