לכולם....

bonito palface

New member
לכולם....

היי אנשים! אני חדשה בפורום הזה והמקום דווקא נראה לי סבבה.... טוב, אז קוראים לי רעות ויש לי סוס.... הייתי רוכבת פעם בנצר סירני ועכשיו אני רוכבת בתלמי מנשה, למרות שהסוס שלי בבן שמן. אני רוכבת דרסאז' מאז שאני בת 7 והיום אני בת 14. בנוסף לסוס שיש שלי בבן שמן, יותר נכון סוסה, אני עושה גם חצי פנסיון בתלמי מנשה- על סוס שקוראים לו אוהיו. חוץ מזה אני אוהבת את מכבי תל אביב בכדורסל (שער 11 נשמה!!) עוד משהו אתם רוצים לדעת? (לפני כמה חודשים מתה סוסה שאני נורא נורא אוהבת בגלל קוליק. הסוסה בתמונה זו הסוסה שמתה-קראו לה סטאר)

איייכככססס

אני שונאת אותך!!! יש לך סוס!!!! סוס וחצי אפילו!!!! סתאאם..... אני סתיו בת 14 וחצי וגרה בקיסריה רוכבת אינגליש קופצת ומתחרה 70-80 אני מתה שיהיה לי סוס וזה בתהליכים כאילו אני מחפשת..... מקווה שאני גם אמצא! אז לא הבנתי ממדש איפה את רוכבת! המקום באמת סבבה והאנשים שבו בכלל סבבה (רובם!) וברוכה הבאה

shaililo

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני שי, בת 15, רוכבת אינגליש במשמר העמק ומתחרה בקפיצות 70 -80 תהני בפורום

zohark

New member
היי ברוכה הבאה..

מה המצב? אני זוהר אני רוכב בכפר שמואל שזה ממש קרוב לתלמי מנשה...אני בן עוד מעט בן 15... אוהיו נראה סוס תותח...הוא מתחרה נגדי די הרבה..... גם לי יש סוס וסוסה...נרט הסוסה (את צריכה להכיר אותה היא הייתה גם בתלמי מנשה וגם בנצר סירני לפני שהיא באה אלי) ופופה זה הסוס...

הנה אוהיו

אני מכירה את רון שילוני מגניב שאת עושה חצי פנסיון על אוהיו אבל חשבתי שרון הביא סוס קפיצות ואת אמרת שאת עושה דרסג'??? הוא טוב בדרסג'???

למעלה