לכולם

shanyz

New member
לכולם

איפה אני יכולה לעשות צניחה חופשית כמה ביותר קרוב לת"א? וכמה זה אמור לעלות לי? ואם אני רוצה שיצלמו אותי, כמה תוספת כסף זה? תודה!

noamk

New member
אלייך

ניתן לעשות צניחה במועדון פארדייב אשר נמצא בחוף הבונים. לגבי מחירים, עדיף להתקשר ולבדוק בדיוק כמה זה עולה, וכנ"ל לגבי מחיר צילום (עוד תוספת קלה). כתובת האתר לידיעתך המועדון סגור בשבוע-שבועיים הקרוב לצרכי תחזוקה.

אותן שאלות...

שמתם לב שכל יומיים שלושה נכנס מישהו חדש לפורום עם אותה שאלה: "איפה אני יכול לצנוח וכמה זה יעלה לי?" אולי במקום להטריד את מנוחתם של הצונחים והשבים הם פשוט יטרחו לקרא את ההודעות הישנות בפורום ויקבלו תשובות לכל השאלות?? סליחה אם זה נשמע קצת לא יפה...אבל באמת כבר נמאס...
Blue Skies! טיפטיפ

amir y

New member
פששש, איזה סובלנות... ../images/Emo15.gif

"את מנוחתם של הצונחים והשבים", קחי בקלות ... בסך הכל זה גם לטובתך, המועדון מתפרנס מהטנדמים ומהקורסים.

jumpinjack

New member
סובלנות או סבלנות

סובלנות זה יופי טופי, אבל הסבלנות נגמרת די מהר. יישר כוחה של טיפטיפ! תגידי את מה שאת חושבת, ואל תתני ל"רוב הסובלני" להשתיק אותך! המועדון אמנם מתפרנס מהטנדמים ומהקורסים, אבל אם תבדוק כמה מהטנדמים והקורסים מגיעים מכל השאלות החוזרות ונישנות בפורום? מעט מאוד לדעתי.

חוכמת חיים או הדרך הישראלית.

איני יודע אם אתה מתפרנס מהמועדון או לא אך אתה נשמע כמו מונופול ישראלי טיפוסי... וחבל!! בתור בעל עסק אני יכול להעיד שהפורומים השונים (למרות השאלות החוזרות ונשנות כל יומיים) מספקים הרבה עבודה. אני מקווה לטובת בעלי ומדריכי המועדון שלא תיגמר להם הסובלנות והסבלנות לעולם. ואני מקווה לטובת הענף לעוד מועדון או שניים פעילים. fly high fly far just do it on the safe side איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה.

מצטערת...

אם פגעתי במישהו בדברים שאמרתי אני מאוד מצטערת... פשוט רציתי לומר שחבל שלא קוראים את כל ההודעות בפורום ולא רק את השתיים-שלוש האחרונות. כמובן שאני שמחה שיש הרבה טנדמים וצנחנים חדשים, זה מוסיף לכיף של הספורט...
בקיצור, הדברים נאמרו ברוח קצת יותר קלילה ממה שהובן.... Blue Skies! טיפטיפ

amir y

New member
בקלילות... ../images/Emo15.gif

לא חשבתי אחרת... שיהיו רק ימי

duckwind

New member
אכזבה...

איך? איך התקפלת בצורה כל כך מבישה? הרי ג'ק המקפץ חיזק אותך ואני מצטט מדבריו: "יישר כוחה של טיפטיפ!" "תגידי את מה שאת חושבת". "ואל תתני ל'רוב הסבלני' להשתיק אותך..." אבל לא! לא טיפטיפ123. שפכו קצת שמן, ואת נכווית... היכו בשתי אבני צור, ואת חטפת ניצוץ... עשו פו, ונפלת מהצוק! מהצוק שלך, אותה מדרגת סלע שהייתה כול כולה שלך ושאת, טיפטיפ123, היית היא: הסלע, הדעות, צורת הביטוי, התחושות והשאיפות. נראה לי שגם ממהוא, המרחף (שלא מתבייש ומזדהה על פי שם!!! גבר...) השפיע עלייך כיוון שהוא ליבה את האש והתחיל להטיף. "בואנה!" אני אומר, "בפעם הבאה שאתה מתקרב לפורום שלנו בלי 'ניק', אנחנו נכנסים בך, שמעת?!?" נכון שבפורום הזה שאלות בסטייל כמו: "איפה אפשר לעשות קורס צניחה חופשית וכמה זה יעלה לי?" הן לחם לאנשים מסויימים ששומרים על רצינות מופלגת (ואני לא רוצה להזכיר שמות בגלל שאין לי כח להתפלמס עם ההוא...), אוהבים לתת את האינפורמציה הכל כך "נחשקת" ומקבלים הזדמנות להראות רצינות ולכתוב בפורום... "הרי בכל יום אתם מחכים להזדמנות הזו, ההזדמנות לכתוב משהו ותראו מה יוצא לכם! פשוט חבל..." אני אומר. זה באמת מכתים את דפי הפורום בשעמום מארץ הדכאון שעיר בירתה היא מלכוליה סיטי... את צדקת! ואת יודעת את זה... אני אומר שאם כבר את נוקטת בגישה המיליטנטית, שבה את לא מתביישת מאף אחד, לכי על זה. זה לגיטימי! יש בזה הרבה מאוד חן! ושכל החברה, עם הפוליטיקלי קורקט יעברו לפורום של הגבר... תמיד כדאי לנסות לעמוד בפרץ! כי אחרת... בברכת עמוד שדרה חזק במיוחד, duckwind, ברווז שלא מתבייש לעוף לכיוון ההפוך!

אוההה...ווואאההההה..

טוב, אז לתגובות כאלה באמת לא ציפיתי!! יכול להיות שאנשים פה קצת יותר מדי רגישים לדברים שנאמרים, או שהם פשוט...קצת...
אני לא מרגישה שהתקפלתי, אך מצד שני לא רוצה גם להרגיש שמישהו נפגע מדבריי. ברווז חמוד שלי, התנצלות לא תמיד שווה התקפלות... אם יותר אנשים במדינתנו הקטנטונת היו יותר רגישים לאנשים אחרים, ואולי מסכימים להתנצל על טעויות, אולי החיים פה היו נראים קצת יותר ורודים ונעימים..
אתם לא חושבים? אז לא, לא שתקתי, לא נכוותי, ולא נפלתי משום צוק...(למרות שלא הייתי מתנגדת לקפוץ מאיזה צוק של 5000 רגל...) רק אמרתי את דעתי, ובגלל שאני בן אדם כל כך נחמד ומתוק, לא רציתי שהדברים יתפרשו בצורה שלא התכוונתי.. אני עדיין חושבת שאנשים צריכים להתעדכן בהודעות ישנות בפורום... בקיצור, אנחנו צריכים לנהל יותר שיחות כאלו מלב אל לב, זה מגרה את החושים וממריץ את האדרנלין (שנמצא בתנומה קלה מאז שהמועדון באילת נסגר והמועדון בצפון מושבת...) אהבתי את רוח הקרב ברווזון...המשל כך! Blue Skies to you ! טיפטיפ

למעלה