אכזבה...
איך? איך התקפלת בצורה כל כך מבישה? הרי ג'ק המקפץ חיזק אותך ואני מצטט מדבריו: "יישר כוחה של טיפטיפ!" "תגידי את מה שאת חושבת". "ואל תתני ל'רוב הסבלני' להשתיק אותך..." אבל לא! לא טיפטיפ123. שפכו קצת שמן, ואת נכווית... היכו בשתי אבני צור, ואת חטפת ניצוץ... עשו פו, ונפלת מהצוק! מהצוק שלך, אותה מדרגת סלע שהייתה כול כולה שלך ושאת, טיפטיפ123, היית היא: הסלע, הדעות, צורת הביטוי, התחושות והשאיפות. נראה לי שגם ממהוא, המרחף (שלא מתבייש ומזדהה על פי שם!!! גבר...) השפיע עלייך כיוון שהוא ליבה את האש והתחיל להטיף. "בואנה!" אני אומר, "בפעם הבאה שאתה מתקרב לפורום שלנו בלי 'ניק', אנחנו נכנסים בך, שמעת?!?" נכון שבפורום הזה שאלות בסטייל כמו: "איפה אפשר לעשות קורס צניחה חופשית וכמה זה יעלה לי?" הן לחם לאנשים מסויימים ששומרים על רצינות מופלגת (ואני לא רוצה להזכיר שמות בגלל שאין לי כח להתפלמס עם ההוא...), אוהבים לתת את האינפורמציה הכל כך "נחשקת" ומקבלים הזדמנות להראות רצינות ולכתוב בפורום... "הרי בכל יום אתם מחכים להזדמנות הזו, ההזדמנות לכתוב משהו ותראו מה יוצא לכם! פשוט חבל..." אני אומר. זה באמת מכתים את דפי הפורום בשעמום מארץ הדכאון שעיר בירתה היא מלכוליה סיטי... את צדקת! ואת יודעת את זה... אני אומר שאם כבר את נוקטת בגישה המיליטנטית, שבה את לא מתביישת מאף אחד, לכי על זה. זה לגיטימי! יש בזה הרבה מאוד חן! ושכל החברה, עם הפוליטיקלי קורקט יעברו לפורום של הגבר... תמיד כדאי לנסות לעמוד בפרץ! כי אחרת... בברכת עמוד שדרה חזק במיוחד, duckwind, ברווז שלא מתבייש לעוף לכיוון ההפוך!