לכולם.

Raz Lutzka

New member
לכולם.

מישהו ראה את אחד מלינקינפארק את הסולן\גיטריסט (אין לי מושג מי זה, אחד מהשתיים..)הוא סיני כזה!!! בקיצור יש לו את הסטייל הכי יפה שיכול להיות {אחרי גראג לוטזקה} והוא פשוט מלללללללךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שכל אחד ירשום את הסקייטר שהוא חושב שיש לו את הסטייל הכי יפה! ותרשמו הרבה כדי שנשבור את השיא של בזוקה ג´ו!!!!!!!

Bazooka Joe

New member
איזה משועמים

פשוט לצחוק. ואתה עוד מנסה שרשור שכבר עשיתי מזמן. לפחות תהיה קצת מקורי..

Raz Lutzka

New member
אתה רוצה שנתחיל לדבר על משועממים?

ומאיפה אני אמור לדעת שזה השירשור שלך?!,וזה רק אומר שאתה יותר הומו ומשועמם שניסת כל שירשור אפשרי!!!!!!!!!!

Bazooka Joe

New member
למה לא?

אני זוכר שאתה גם ענית לשרשור ההוא יא סנילי ועלאק ניסיתי כל שרשור אפשרי.

Bazooka Joe

New member
טוב, אני זוכר שכן ענית

רק ששינית את השם מאז. ואני אפילו זוכר מה ענית! כי אהבתי את הבחירות שלך.. אתה אמרת: צ´אד פרננדס ודני גונזלס (אם אני זוכר נכון) טוב, זה זאתה חוזר על שרשור שלי אין לי בעיה. אדרבא אבל שאתה אומר "בוא נשבור את השיא של בזוקה ג´ו" זה פשוט מגוחך. מ-2 סיבות: א. אני לא מאמין כ"כ שיש לך סיכוי להגיע ל110(בערך) הודעות. ב. אתה וצ´ומפ און דיס(שדרך אגב, אפילו עוד יותר מגוחך ממך) מביאים פה את השרשור רק כדי לשבור שיא. וזה לא בסיס לשרשור מוצלח.

Bazooka Joe

New member
בואנה ימפגר

אמרתי לכתוב את הסקייטרים האהובים, ואז הסברתי: מי שלדעתכם יש לו את הסטייל הכי טוב. אז אל תזבל את השכל. אתה בכלל לא היית אז בפורום

SimSimon

New member
זה לא רק הדיגי

יש גם את הסולן השני mike shinoba זה ששר ב its going down יחד עם ה x-ecuteners ולא ידעתי שהוא סקייטר

Chomp on this

New member
אשכרה בזוקה אתה הבן אדם הכי אדיוט

שאני מכיר. נראה לך שבאמת התכוונתי לזה שאמרתי שנשבור את השיא שלך??!! זה היה בצחוק כי שעמם לי.... ואתה מדבר על ילדים מגוחכים? תשים לב למה שאמרת- "נראה לך שתשבור את השיא שלי? 110 תגובות?" חח.... איזה ילד אומלל... אין לך חיים מלבד הפורום הזה.... מה? אני עושה תחרויות נראה לך?? פח....

Chomp on this

New member
.........

עוד גם אמרת "אתה וצ´ומפ און דיס מביאים פה שרשור כדי לשבור את השיא והזה לא בסיס לשרשור מוצלח".... פחחח.... אהה... אנחנו כנראה צריכים לבוא אליך לקורס שתלמד אותנו איך לעשות בסיס טוב לשרשור..... אוי ואבוי.....

Bazooka Joe

New member
ואתה קורא לי אידיוט?

זה היה בציניות ימפגר. ותראה מי מדבר פה על חסרי-חיים, אני שם כסף שאתה מבלה כאן בפורום פי 10 זמן ממני.

Chomp on this

New member
כן בטח, ילד מפגר

אני נכנס לאיזה חצי שעה וזהו.... טוב מה אני רב איתך אתה סתם דביל

למעלה