לכולם

naorhhh

New member
לכולם

מיזמן לא היתי אני אוהב לעשות משהו שיחזיר לי את העלילה אז התחליתי ליראות את כל העונות מההתחלה זה כיף את/ה מבינ/ה הכול פיתאום זה כיף ממליז תעשו את זה ככה שהכול יחזור בידיוק פחות מחודם היום סימתי ליראות את כל העונה הרישונה אני עושה ככה כל יום 2 פרקים כדי שאיך שפרק 13 עונה 3 יסתיים אני יראה את פרק 1 עונה 4 זה קטלני ממליץ

Orange Sky

New member
הייתי רואה אבל אין לי איך (+שאלה)

ותכלס אין לי כוח ממש
בא לי פשוט לראות את העונה החדשה שאלה-מישהו יודע מתי יתחילו הפרסומות לעונה החדשה בטלויזיה??

Orange Sky

New member
../images/Emo207.gif חשוב-אתם קולטים שאין לנו מנהל?=/

אין כאן בפורום אף אחד שרוצה להיות מנהל? אני לא שואלת "רוצה" ושתגיבו "רוצה אבל לא יכול" מכל מיני סיבות (מובנות כמובן חח ) אבל המטרה של הנצלוש זה לנסות כן למצוא מישהו שרוצה ויכול.... אז שוב אני שואלת - א ף א ח ד פה בפורום לא יכול להיות המנהל? זה פשוט מטריד אותי ..גם צריך מישהו שתכלס ינהל את הפורום, וגם אם לא יהיה מנהל, הפורום פשוט ייסגר....
ואני ממש לא רוצה לראות אותו נסגר אז פשוט קחו לתשומת לבכם שאין לנו מנהל/ת כבר כמה זמן ודי צריך לפתור את זה...נראה כאילו שכחתם...

naorhhh

New member
לכולם

בכיף היתי רוצה להיות מנהל של הפורום כי אני חולה על נימלטים אבל להיפגש איתם וכל זה. זה בעיה מאוד קשה איך אני יגיע אליהם?

paz love mikel

New member
לא שכחנו תאמיני לי אם הייתי יכולה מזמן הייתי

עושה את זה אבל אני לא יכולה .. ואף פה שיכול לא מציע מועמדוות .. וחבל לראות את הפורום נסגר כאילו עוד מעט עולה עונה חדשה ויהיו מהון שאלות יהיה על מה לדבר פפה .. וחבל באמת שיסגרו לנו אותו =\\ אז באמת תתעוררו אנשים מי שיכוול !

אנה92

New member
חח היתי מציעה מועמדות אבל

אני לא אשקיע בפורום... כאילו אולי דווקא כן, אבל לא מסתדר לי

למעלה