לכולם

לכולם

אתם יודעים שיצא לי לקרוא את ההודעות שלכם ואני רוצה להגיד לכם שאתם ממש סנובים!!!! (רובכם). שונרא2000 מסכנה, כותבת לכם הודעות ואתם מכפישים אותה.... אז היא אוהבת את השחקן ג´וליאנו מר.... אז מה? מגיע לה עונש????? לדעתי הקטע שלה היא פשוט התלהבה מהבולבול שלו אז היא ככה מדברת עליו כל היום.... אבל עיזבו זה בעיה שלה.... אתם חייבים לקבל אותה כמו שהיא כי היא עולם ומלואו וזכותה להעריץ אנשים גם אם אותם אנשים שהיא מעריצה שנואים עליכם.... ואפרופו, למה ג´וליאנו מר שנוא עליכם? למה הוא לא לרמה שלכם? מה הוא עשה לכם?

violante

New member
שאלה טובה...

אני לא קשורה לוויכוח שהיה על ג´וליאנו מר, אבל אני חושבת שהוא שחקן מוכשר בטירוף!!!!! (אז, נכון, הטירוף קצת עלה לו לראש איזה פעם, והוא קצת חולה נפש, אבל - היי! כולנו חולי נפש! יצא לי לראות אותו פנים מול פנים והוא סיפר לי ולקבוצה שהייתה איתי איך הוא טס לחו"ל וישב ועשה תאטרון ברחובות העיירות ואנשים זרקו לו מטבעות קטנים לכובע- איזו אהבה לתאטרון!! אני כל כך מעריכה אותו על זה! אז חוץ מזה שהוא שחקן מוכשר, הוא נחמד מאוד, ויש לו גוף... violante

ללו

New member
הוא שחקן מדהים!

יצא לי לעשות אימפרוביזציה מולו והוא פשוט מוציא את הכי טוב מהשחקן שמולו!הוא שיחק את האבא השיכור שלי באיזה קטע ופשוט...הוא היה מדהים...ההתנהגות שלו היא מה שעזר לי לבכות בסצנה... יש אנשים שלא אוהבים אותו בגלל הדיעות שלו אבל בתור שחקן, הוא מעולה ואגב...פנים מול פנים הוא בנאדם מאוד מאוד נחמד...

שונרא2000

New member
פחחחחחח..... מה? על מה מדברים?

רגע לא שמתי לב... אתם מדברים על ג´וליאנו מר??? על מי?????? על ג´וליאנו מר??????????? רואים אותו באור אנושי???? הוא שחקן פיצוץ!!!!! הלוואי עליי שיצא לו להדריך אותי באימפרוביזציה זה בטח יוצא מושלם!!! גם שהאימברוביזטור שמלמד אותי סבבה ג´וליאנו בטח פי 1000 יותר טוב ממנו אני יכולה לדמיין אותו משחק אבא שיכור.....
חחח.. הוא שחקן מעולה!

keren21

New member
תגובה

למה לא לראות אותו באור אנושי???? הוא אנושי ביותר...הוא בנאדם מקסים!!! באמת!!!! אני לא אומרת סתם כי לא אומרים סתם אבל הוא באמת מקסים.... להכיר אדם כמו ג´וליאנו מר זה זכות!!! אין שום סיבה לעליהום שעושים עליו בפורום....יש פה רק מעט אנשים שחושבים שהוא מוכשר ומודים בזה...כל השאר לא מבינים מהחיים שלהם!!!!!!! ג´וליאנו מר לרשות הממשלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ללו

New member
קרן, אני איתך!

ושונרא, הוא מעולה באימפרוביזציות... בשנייה שהוא פותח את הפה הוא מכניס את כל מי שסביבו לסיטואציה... האימפרוביזציה הכי טובה שעשיתי הייתה איתו...הוא מדהים... וכן, הוא אכן בנאדם מקסים..

actress

New member
שונרא נחסמת בפורום הזה ככה שאם תנסי

להתחזות אפילו לניק ניים הזה ראי את עצמך חסומה שוב פעם בהצלחה.

למעלה