לכולם

נעמה 14

New member
לכולם

הייי מה המצב??? טוב תראו אני לא בדיוק יודעת מה זה נוער מרץ ומה אתם עושים... אתם יכולים להסביר לי איך אתם נפגשים ומה בעצם אתם עושים? כי זה לא תנועה כמו השומר הצעיר וזה נכון?? אגב אני היייתי בשומר הצעיר... אתם נשמעים לי אנשים מגניבים לאאלה לפי ההודעות שלכם... אז תכתבו לי אוקיי? בהה בייי

נוער מרצ זה אנחנו,

ובכן נוער מרצ היא כן תנועת נוער לכל דבר, אומנם היא טובה יותר מכל השאר מכל בחינה שהיא כמעט אך היא פועלת בצורה דומה: א. פעולות שבועיות בסניפים ברחבי המדינה (לא הארץ :)) ב. סמינרים חינוכיים בנושאים מעניינים ביותר. ג. פעילויות פולטיות/חברתיות/קהילתיות ושאר ירקות. ד. א-ח-ל-ה חברה שבעולם, אנשים רציניים מעניינים מעמיקים פשוט חוויה. להצטרפות, תגידי באיזה איזור את (שרון (הכי טוב, ממש כדאי שווה אפילו לעבור דירה בשביל זה!), מרכז, דרום או צפון) אנחנו נפנה אותך ליו"ר (הנוער!!!, נוער מוביל נוער עוד עיקרון תנועתי מגניב)האיזורי והוא יפנה אותך לסניף המתאים. אני יודע שההודעה נשמעת כמו מיכל ינאי, ואני מצטער על זה. בברכת שרון לשלטון (האיזור ולא רהמ"ש!!!) איתי

Hi Fi Killer

New member
לאיתי

הייי מה קורה איתי? גם אני נכנסתי רק עכשיו ואתם באמת אנשים מגניבים כאלה וגם אני רוצה להיות בנוער מרץ לפי כל מה שאתה מספר... האמת שאני ילדה דיי משועממת ויהיה כיף אם אני יצטרף לתנועת נוער.. אני באמת יכולה סתם ככה להצטרף? אני גרה בכפר סבא

למעלה