לכולם..

~מעיין~

New member
לכולם..

אנשים אני מתגעגעתתתת אני פה על סף דמעות
יש לי מחר מבחן בהיסטוריה ואוף.. אין לי ביטחון בכלל בקשר לזה אוף... תאחלו לי
אוהבת אותכם... וסורי שאני לא פה ואני לא מגיבה אני בלחץ של מבחנים ומגנים ובגרוןיות נמאס ליייי שתסתיים כבר השנה הזאת.. אל תשכחו אף פעם שאני
אותכם ביי ביי..

GALI02

New member
מעייני.... ../images/Emo13.gif

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחההההההההההההההההההההההה מחר במבחן. תחשבי שמחר בשעה הזאת כבר תהיי אחרי...

jess ועוד

New member
הנה היום הזה כבר התחיל

וכשתחזרי את תהיי אחרי הכל ... כמה טוב שזמן לא עוצר .... בהצלחה

@@

New member
מעיינוש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המוןןןןןן בהצלחה, למרות שתקראי את ההודעה הזאת את תהיי כבר מאחור, בכל זאת בהצלחהההההה. באהבה

mariana

New member
נשמה אנחנו לא שוכחות

המבחנים עוד יהיו פשוט לא להישבר ולקחת את הכל בקלות, אל תשכחי גם אני עברתי זאת לפני שנתיים, הכל בקלות ללמוד מה שצריך לדעת וכמובן להבין את מה שאת קוראת, יותר נכון תחלקי לך את החומר שיהיה לך יותר קל. גם אני עוברת זאת עם אחותי היא גם בגילך והיא לומדת מה שאת לומדת גם היא נישברת אבל אסור להילחץ. אז שיהיה לך המון המון בהצלחה מתוקה. אוהבתתתתתת מאוד ולקחת הכל באיזייי

your engel

New member
מעיינוש...

כשתקראי את זה כבר תעברי את המבחן הזה...ואני מקווה שהלך לך טוב... אני חדשה כאן אז אנחנו לא מכירות... קוראים לי שירן... גם אני עכשיו בלחץ של מבחנים אז אני מכירה את זה מקרוב... אבל אל תדאגי... זה בטח כבר מאחורייך... מקווה שהצלחת... שירן

~מעיין~

New member
מתה עליכםםםם

תודה תודה ושוב..
אז זהו.. זה מאחוריי (איזה כיף לי!!) הלך לא רע בכלל היום אני ביום חופש מהבית ספר כי מחר יש לי מגן במחשבים.. זה עם חומר פתוח אז זה כבר מעלה לי את הביטחון בקשר לזה... מה איתכם ככה? ושירנוש.. נעים מאוד אני מעיין אני מקווה שאת בפורום הזה לא כי את מאוכזבת אלא אולי בגלל שהשם משך אותך.. בכל אופן גם אם כן אני וכולם פה בשבילך... בת כמה את בכלל שיש גם לך לחץ של מבחנים? ואני מאחלת לך את שיא ההצלחה בהכל.. וזהו.. עפתי להתכונן.. אני יבוא יותר מאוחר גם ככה נראה שאין פה אפ´חד.. ביי ביי ונשיקות..

your engel

New member
מעיין...

קודם כל..... גם לי נעים מאוד מאוד מאוד להכיר אותך...וגם אני כאן כדי לעזור לך ולכולם מתי שרק תרצו... אני בכיתה י´...עקרונית הלחץ של המבחנים רק התחיל ואני מתארת לעצמי מה יהיה ביב´...אבל עדיין קצת קשה לי להשתלט על הכל... למה אני כאן...? כי אני מאוכזבת מהעולם אבל גם בגלל שהשם..הקסים אותי... אוהבת, שירן

3שוש

New member
הלן מעיינוששש../images/Emo66.gif

שלום לך! אנחנו לא מכירות אבל נכיר. אני אחותה הקטנה של מרין, גם אני בגילך ולומדת בדיוק מה שאת לומדת. וגם אני נכנסת ללחצים אבל זה הדבר האחרון שאת צריכה להיכנס עכשיו. הכל יהיה טוסט אם רק תקחי הכל בסבבה ובקלות אני גם נשברת אבל אני מחזיקה מעמד בתקווה שהכל יהיה בסדר. תלמדי לכל מבחן טוב טוב ותאמיני לי שאין סיכוי שלא תצליחי טוסטטטטטטט?? אזזזז בהצלחהההההה וקבלי חיבוק חם חם ממני אוהבתתת שוש אגב את לומדת פסקל??

למעלה