אני מתנצלת על ההודעה החדשה ולא ידעתי מאיפה לכתוב אבל יש לי שאלה: איך משיגים את הכרטיסים למסיבה של האלופה???זה ממש דחןף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את קונה בקבוק של שמפו "הרבל אסנס", ובתחתית הבקבוק יש קוד- את הקוד הזה את מקלידה לאיפה שצריך באתר האלופה בווינט, ואז את ממלאה את פרטייך, מדפיסה את השובר, ולוקחת את השובר לדיזינגוף ב- 21 לחודש ומקבלת את הכרטיסים. מקווה שעזרתי, רותם
שלום לכולם! אני יודעת שאני לא קשורה בכלל אני קניתי שמפו של הרבל אסנס וזכיתי בזוג כרטיסים למופע ( כמו שכולכם יודעים ) בסוף חברה שלי אמרה שהיא לא תוכל להגיע.. רציתי לשאול אם יש מישהו בחיפה שרוצה ללכת למופע אבל אין לו אם מי? תצרו קשר בתודה אביטל
יש לי כמה שאלות: 1.מישהו מפה רשום לטיפו ויש לו/ה אתר על לירז? 2.למישהו יש אתר על לירז (לא רק בטיפו)? 3.יש תאריך של יציאת הדיסק השני של לירז? 4.מישהו יודע איך משיגים אותה להופעה? מקווה שתענו
1. לי יש (בקישור) 2. בינתיים אין לי אבל אני בונה 3. לא, אין תאריך מדוייק 4. ארתור ודנה מכירים אותה אז סביר להניח שהם יגידו מתי יש הופעה שלה- או שהיא תכתוב כאן בעצמה! מקווה שעזרתי- רותם
ואני דווקא כן חושבת שכדאי לך להראות לה את האתר. גם אם זה לא נראה לך משהו ששווה לכתוב לה על זה לדעתי היא תשמח לקבל את זה ומבחינתה זה יהיה גדול! אז אם אם היא תראה את האתר בסוף אז תגידי לי מה התגובה שלה.. אינ בטוחה שהיא תאהב את זה!!! =]]]]]] בהצלחה!!! ומקווה שהיא תחזיר לך מכתב... =]]
קודם כל תודה שאת עוזרת לי ועונה לי על כך כך הרבה שאלות!! אין לך מושג איך זה עוזר לי! וגם אני רשומה לטיפו קוראים לי *!*צרפתיה מטריפה*!* תוכלי לדבר איתי עם תירצי יש לי גם אתר של לירז תוכלי לכתוב לי שם וסתם לראות אותו תפתחי את הקישור אבל הוא לא כל כך מעודכן כל יום אני מוספיה דבר חדש כי זה מאוד קשה לפתוח אתר וגם עם תוכלי להגיד לי:אני לא רוצה שיעתיקו ממני ממה שכתבתי באתר איך עושים כשמישהו יכנס לאתר שלי אז יהיה לעכבר צורה אחרת כמו שאת עשית? מקווה שתעזרי לי זה חשוב...(אני מצטערת עם לא שמתי את הכתובת הנכונה כי אני לא ממש יודעת איך להשים כתובת של אתר במכתב)