לכולם

chemical girl

New member
לכולם../images/Emo9.gif

האתר הזה הוא של הפורום מה שאומר שהוא של כולם, כל מה שאני עושה זה הבסיס של האתר העיצוב וזה ואת העיצוב גם אפשר לשנות מידי פעם ככה שכל מי שרוצה לעשות יוכל את כל התוכן של האתר קובעים כולם ביחד אז אין שום סיבה בעולם לריב והכל הייתה אי הבנה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo122.gifמה שאי הבנה גורמת

לא יודעת מה קרה לפרטי פרטים,כי לא הייתי כאן,אבל ממה שראיתי:/. כמה דברים: 1.דר,נכון ששאלתי אותך בזמנו אם את יכולה לבנות את האתר,אבל בעקבות ההודעה של תום :http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1101&msgid=65831423 . דגש על "חשבתי על",שלחתי לה מסר ושאלתי אותה אם היא יכולה לעשות את העיצוב לאתר של הפורום,וגם אם היא יכולה לבנות את האתר. מה הבעיה שתבנו ביחד?
.אם תסתכלי בהודעה שלה תראי שהיא רק הציעה את האפשרות שנבנה אתר,לא קבעה]:. 2.האתר לא יבנה בטיפו[
|מקיא|
],לא יודעת איך הגעת לזה
. 3.לא צריך להיכנס לדרמות מיותרות,אני מצטערת שלא עדכנתי אותך לפני דר,אבל עוברים עליי ימים עמוסים,ואין לי זמן לעצמי בכלל,אז מצטערת. 4.כמו שתום אמרה,האתר הוא של הפורום,של כולם משמע שכולם יכולים להשתתף בו [מה שגם אמרתי לך שאת תהיי אחת מהבונות של האתר נכון?].

Beautiful SouI

New member
לא לא אמרת לי ,

ושלתום תהיה בניה מהנה וכיפית , הילע.. את לא מאמינה מה קרה לי.. אני ובלונדי נפרדנו.. די אני לא יכולה אני בוכה כמו מטומטמת אבל שנתיים וחצי זה לא הולך ככה ברגל סתם..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gifאני מצטערת../images/Emo10.gif

קחי את זה בצורה טובה,אולי זה היה עדיף שנפרדתם

Beautiful SouI

New member
זה לא../images/Emo7.gif

כולם בשוק כולל כל הפורום של קלי קלארקסון.. במסנג'ר הם כזה:"אבל מה איך , הייתם כל כך מאוהבים את כל כך אהבת אותו". "אני לא מאמינה , אני פשוט בשוק אין סיכוי את עובדת עליי". ועוד כמה כאלה..
נפרדנו

למעלה