לכולם !

B a n j o

New member
לכולם ! ../images/Emo9.gif

שנה טובה !!!!!!!!!! אני כנראה המשועמם חסר החיים היחיד שיישאר בבית היום אבל מה לעשות, אני אדם עובד ובשביל כסף צריך להשקיע בעבודה ואני לא יכול לצאת עם החברים שנשארים בחוץ עד 6 בבוקר (בני יונה
!!!!!) אבל (!!!) אני מאחל לכולם שנה טובה !!!!! ומקווה שתהנו היום !!!!

שנה טובה לכולם..

אני לומדת (כן, אני קטנה) ולעומת זאת אני כן יוצאת, לפחות מחר אני מתחילה ב-9. ביצפר סאקס!

M16B

New member
שנה טובה../images/Emo6.gif

אם זה טיפת עידוד, (צרת רבים חצי נחמה) גם אני לא יוצאת היום. רבתי עם כול החברות שלי (כולנו רבנו אחת עם השנייה ביחד) אז אף אחד לא יוצא
איזה דרך לפתוח ת´שנה תמיד יש לי יציאות כאלה משום מה........ שנה טובה לכולכם

smgfan

New member
../images/Emo140.gifשנה טובה לכולם!!! ../images/Emo24.gif

שתהיה שנה מוצלחת לכולכם! ובתקווה ששנה זו תהיה שנת שלום ושקט בארצנו...

B a n j o

New member
את יודעת מה אומרים

צרת רבים, נחמת טיפשים
סתם, סתם, שלכולנו תהיה שנה טובה ובטח יותר טובה מ- 2002 (אם זה בכלל יכול להיות יותר גרוע...) ולילה טוב ! אני הולך לבלות עם מנת "למון גראס", להשלים צפייה ב- 12 סרטים חדשים ב DVD שקניתי במבצע של בלוקבאסטר וללכת לישון עם פרקים של באפי בלאפטופ... נראה לי שזה הסילווסטר הכי טוב עד היום

נחמת שוטים,

אבל מי בודק.. "שנה טובה" לכולם, 2003.. אני ממש מרגישה בתוך סיפור מדע בדיוני. ואל.

JoyceFreak

New member
שנה טובה!!!../images/Emo65.gif

גם אני נשאר בבית... לא לדאוג אתם לא החסרי החיים היחידים... אז שתיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת...מלאה בבאפי! והרבה הרבה בריאות כי זה מה שבאמת חשוב! שפורום באפי תפוז ימשיך להיות כזה אחלה פורום ושהשנה הבאה עלינו תיהיה טובה יותר מהקודמות...!

שנה טובה גם אני בבית:)

אין עם מי לצאת (אהם חבר) ושאר החברים לומדים:( אז אני בבית אוכלת גלידה רואה באפי ומרתוני סרטים ואז אני ילך לישון כי יש שעת אפס:( אבל שוב- שנה לועזית חדשה וטובה:) תמשיכי להיות אחלה אנשים מקסימים שמרו על עצמכם וכמו שכתבתי לכולם ברשימת איציק שלי- כשיבוא סופהעולם תזכרו שאני אוהבת אותכם:) תהיו אופטימים ולמי שיצא תהנו ותחזרו הביתה בשלום *פולניה...*

i love tara

New member
אתם לא לבד!!!

גם אני נשארתי בבית, דווקא היום היחיד בשנה שאני ממש חולה יצא היום. מה נעשה. שינינ לכולם שנה טובה, שקטה ואם הרבה באפי

Wicked Wicca

New member
HAPPY NEW TEAR EVERYONE!

שתיהיה לכולם שנה מלאה באהבה, הצלחה,, הגשמת חלומות וכמובן, שנה מלאה בבאפי! אתם לא היחידים, גם אני נשארת בבית ומעודד אותי לדעת שאני לא לבד...

Wicked Wicca

New member
גררר.... דקה לפני הזמן...

עכשיו בזמן... שנה טובה לכווווווווווולם!!!!

Buffybot

New member
חולי באפי נשארים בבית?

(כן, גם אני, כל כך אין לי מצב רוח לצאת, כל מה שאני רוצה זה לראות באפי ולחשוב על ספייק...)

למעלה