לכולם

לכולם../images/Emo70.gif

זו הפעם השניה החודש שאני כותב הודעה כזאת והאמת, זה מתחיל להמאס עלי. קמתי היום בבוקר לראות שבלילה, התפתח פה דיון, שהכיל קללות, ועלבונות אישיים של גולשים האחד כלפי השני, כבר ביקשתי זאת פעם אחת כאזהרה, ועכשיו אני אומר זאת כהודעה פשוטה: מי שיעלוב בגולש אחר, יחסם!!!. לא אכפת מי התחיל או עד כמה העליבו את הזמר/גיטריסט/קלידן/חלילן/ מה שאתם רוצים, שאתם אוהבים, אני פשוט אחסום. הפורום גדל מאוד בשבועות האחרונים, ואני שמח כמו כולם אני בטוח, על כל אדם חדש שמצתרף, ואני שמח עוד יותר, שהפורום הוא מקום נעים שגולשים חדשים לא מצמצמים עצמם להודעה אחת, אלא משתתפים בדיונים ומרגשים מספיק טוב עם הבימה של הפורום בשביל לפנות אישית לגולשים אחרים, אבל, אני וגנווב לא מוכנים לסבול קללות, ואין לנו בעיה לחסום אנשים. יש מספיק פורומים מתלהמים בתפוז וברשת בכלל, הפורום הזה לא יהיה אחד מהם.

רק רציתי לדעת...

אתמול בלילה מישהו קרא לי "סתומה", והבוקר ראיתי שמחקתם את הודעתו, ואת זאת ששרשרתי לה. קודם, כל, סחתיין על הזריזות. כבר חשבתי שזה ישאר שם. ולשאלתי, על זה שעניתי לו, אני יכול להחסם? כלומר, פשוט לא להגיב, ולחכות שאתם תעשו את עבודתכם, כפי שהראתם שאתם מסוגלים לעשות בוקר?

ganooov

New member
האמת? ../images/Emo13.gif

אני ראיתי את זה בלילה והשארתי אזהרה, הניבלונגים החליט, ובצדק, שעדיף למחוק. וכן, אתה יכול להחסם על תגובה מוגזמת. אם אתה רואה משהו שמעצבן אותך, תפנה אלינו ואנחנו נטפל. זאת הפעם השלישית או הרביעית שקורה כאן דבר כזה, ואני חושב שזה קרה יותר מדי פעמים.

ממש ממש כן

תראה, כמו שראית אני או גנווב עוברים על הפורום כמה פעמים במהלך היום (אני גם בעבודה מחזיק את הפורום פתוח, ועושה מידי פעם רפרש כשאני יכול), כך שהודעות מעליבות יעלמו במהרה. אגב, מאחר ואני כנראה קצת יותר זקן מחלק מהכותבים אני רואה לנכון להגיד לכם, שכשמישהו מעליב אתכם ואתם לא עונים, זה הרבה יותר פוגע במעליב מאשר אם מקללים אותו חזרה. ובשביל שלא יהיה ספק גם אם מישהוא פה יכתוב הודעה הפוגעת בגולש אחר כתגובה לעלבון אישי, גם המעליב הראשון וגם המגיב יחסמו

אתה צודק. בכל.

לא אתייחס יותר. לא רק בפורום הזה. אגב, על פעם אחת אתם תחסמו, סתם לידע כללי?

ganooov

New member
אאההמממ... ../images/Emo13.gif

אני באמת לא חושב שלומר מתי ~בדיוק~ אנחנו נחסום יהיה דבר חכם. כל מקרה לגופו, פשוט תשמרו על הפה שלכם.

miromiro

New member
לגביי חסימות...

תגידו אם אתם חוסמים שם של משתמש אז הוא נחסם רק לפורום הזה או לכל הפורומים של תפוז? זה לא שאני מתכנן איזה פגע וברח......

יש שאלות שעדיף לשאול במסר אישי

ודי. תודה על התגובות, אני שמח שהמסר עבר, ומקווה שיהיה יותר נעים מעכשיו, השרשור הזה מיצא את עצמו

למעלה