לכולם!

לכולם!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא באה לחווי"ה השנה!! :( אני נוסעת למחנה של זרעים של שלום.. אני חוזרת מהמחנה ב 17/7 ואני מתכננת ליסוע לחווי"ה ישר משדה התעופה! אני כ"כ יתגעגע לכולם! וממש עצוב לי לפספס את חווי"ה במיוחד את קורס הדרכה! אני מחכה לחוו"יה מאז היום שחווי"ה נגמרה שנה שעברה! אז אני ממש מקווה שהמחנה שווה את זה.. אני כ"כ אוהבת את כולכם! (קורס הדרכה) תהנו בחוו"יה בלעדי :( נ.ב. אני באמת אנסה לבוא ל4 ימים אחרונים במיוחד כי אני לא יראה אתכם אחרי חווי"ה לשבועיים כי אני טסה ללונדון! (כן כן אני יודעת שאני מפונקת)

s h e l b y

New member
שרי

אני ממש שמחה בשבילך שאת הולכת לזרעים של שלום-את לא צריכה להרגיש רע על זה. את יודעת כמה אני אוהבת אותך... אבל למה לך לשלם כ"כ הרבה כסף בשביל 4 ימים של חווי"ה כשעוד תמותי מעייפות? ואז מיד לטוס ללנודון? מיכל

edon

New member
מפונקת

תפסיקי ליהיות מפונקת ואל תלכי למחנה של עשירים!!!!!!!!! בואי לחוויה!!!!!! אל תעזבי אותנו!!!!!!!!!

../images/Emo7.gif

מיכל- אני לא ישלם על כ-ל חווי"ה אני אבקש איזשהו מחיר ל4 ימים- נראה מה יהיה ו חוץ מזה לא הכפת לי כמה עייפה אני יהיה! אני חייבת לבוא! אני כ"כ עצובה מזה שאני מפספסת את חווי"ה אז איך אני אשב בבית כשאני יחזור לארץ בזמן שכל החברים שלי בחווי"ה?! עדן-אני כ"כ יתגעגע לכולם! ואתם כ"כ תהנו בחווי"ה ואחרי 2-3 דקות בכפר סילבר כבר תשכחו ממני! אבל לפני חווי"ה אתם חייבים לשלוח לי מלא אי-מיילים/פקסים או לשלוח מכתבים! אני כ"כ יתגעגע..

אתם ממש מעליבים מיכל ורועי

טוב סליחה ש"הגזמתי" but if u have nothing nice to say.. don't say it!!! מכירים את הפתגם? אני לא יודעת אם אני מגזימה עכשיו, אבל אני נעלבתי ממך מיכל-

s h e l b y

New member
וואי....!

לא התכוונתי לפגוע! פשוט הייתי מציאותית! לא התכוונתי שלא תבואי, אם את רוצה לבוא לחווי"ה תבואי פשוט חשבתי בקול רם כדי שתשקלי הכל - זה לא "לא יפה"! וואי...! את סתם עושה עניין מכלום.

...

טוב, אני כן עושה עניין מכלום- אני סתם נפגעת מהכל. תשכחי ממה שאמרתי לך ורועי. בי

למעלה