לכולם!!

דיתי3

New member
לכולם!!../images/Emo65.gif

האם מישהו משתמש ומכיר את המשקה, העונה לשם " אינטרא" ואם כן האם יכול לספר האם המשקה עוזר לו. יום נעים דיתי

ניני4

New member
אני משתמשת באינטרא

בהמלצת רופאה כללית בקופ'ח לאומית , שפעם הייתי אצלה, וסיפרה לי שחולים שלה משתמשים בזה וזה עוזר להם. אני שמתי לב שמינון נמוך יותר, ממה שנוהגים לקחת אנשים שאינם סובלים מהתסמונת, נכון יותר עבורי. וגם להתחיל לקחת בהדרגה, ממש טיפות בודדות ולאט עליתי בכמות. נראה לי שיש במשקה חומר מעורר כלשהו והוא טוב , אך במינון גבוה מדי גרם לי לאי שקט, כמו שקפאין במינון גבוה משפיע . מה שטוב במשקה שהוא כנראה מחזק את מערכת החיסון. אצלי מעלים לגמרי את תופעות כאבי הגרון. תקופה מסוימת לא השתמשתי באינטרא, למשך כחודש, וכאבי הגרון חזרו בעוצמה... ממליצה בחום, אם כי בהדרגה.

tiaa1

New member
בוקר טוב,אני ניסיתי מעט,בהדרגה,אבל

זה גרם לי לדופק מואץ והפסקתי.שמעתי תגובות כאלה מעוד אנשים. חבל.לי לא היתה בעיה של זיהומים חוזרים וכאבי גרון,אלא חולשה קיצונית וחוסר שינה. האינטרא כמו עוד תוספים שניסיתי במשך לא חיזקו אותי אלא להפך,"עבדו על ריק" כנראה שזו עדיין לא התשובה לחוסר האנרגיה. קודם צריך לחפש למה האנרגיה "בורחת" ואיך למנוע.

יש אנשים שחשים הטבה עם האינטרא

אבל... האינטרא יכול לגרום לפלפיטציות (דופק מהיר) - מ פ ח י ד . מ א ו ד ! ! ! בכ- 30% מהאנשים!!! מטפלים סיניים (טוענים ששם המקור) הם בדרך כלל נגד אוסף כזה של צמחים, במיוחד כשהוא ניתן להמונים ללא אבחנה. בניירת הנמסרת לך תקבלי את רשימת הצמחים ומה כל אחד עושה. אבל יש ברשימה צמחים שפעולתם מנוגדת ואיש אינו יודע מה הם באמת עושים ביחד. צריך לזכור שהצמחים מכילים חומרים שלחלקם הגוף מגיב כרעל (מעמיס כעל פעולת הכבד) שנת בריאות

tiaa1

New member
אם כך טוב שהפסקתי מיד. פלפיטציות

יש לי גם בלי צמחים ואני מקבלת פעמים ביום תרופות לענין. זה בא עם "פעימה מקדימה" ועם יל"ד. איזה כיף לי. מענין שגם שורש הג'ינסינג עושה לי את זה וחבל כי בהרבה פורמולות של מולטיויטמין,ביחוד פארמאטון,שמיועד לקשישים,יש את תמצית השורש. ותוספת דופק זה לא תמיד מה שאנשים קשישים זקוקים.זה גם יכול לנגוד תרופות אחרות.תודה וביי

ברק 188

New member
כן נפגשנו לפני כ-3 שנים,ידיד שלי מ'

מכר אותו קנתי 3-5 בקבוקים- שינוי לא היה ונברא, הפסקתי, ידוע לי שאלו שמכרו תגמלו במכירות כל המרבה יותר קונה מהחב' יותר זול כמובן שגם הרווח הכספי בהתאם. שלא יובן אני לא קוטל את האיטרא, כתבתי זאת מהמדע שהיה לי והידידות קצרת הימים שלי עם המשקה הנ"ל, יתכן שתקופה ארוכה יותר היתה נותנת תצאות טובות יותר.

linar1

New member
גם לי לא היה מזל../images/Emo4.gif

עם INTRA שתיתי רק 2 בקבוקים. אולי לא נתתי מספיק צ'נס למשקה.

למעלה