לכולם !

אורטלי 1

New member
לכולם ! ../images/Emo63.gif

בס"ד רציתי לשתף אתכם במשהו- בימים אלו מיתבצע מיבצע ארצי שעומד מאחוריו הרעיון של הרבי מילובביץ הגאון שאמר פעם שהיה רוצה שעל כל יהודי בישראל תיקרא אות בספר תורה. חסידיו אימצו את הרעיון ומרימים אותו בתקופה האחרונה-לאחר שקיבלו את הסכמתם של הרבנים הראשיים לישראל-הרב מצגר והרב עמאר ושל הרב מרדכי אליהו, מיתבצעת התרמה רחבה עבור הוצאת 13 ספרי תורה למען ביטחון מדינת ישראל. קיבלתי את הזכות להישתתף בעניין ואני מתרימה עבורם אנשים בכל הארץ, התהליך מיתבצע כך: כל אחד/ת יכול/ת לתרום לפי יכלותו ורצונו, אנשים התורמים ח"י ש"ח (18 ש"ח) ומעלה יקבלו גם קבלה שהיא גם מן תעודת הוקרה צנועה מהאגודה שעוסקת בעניין. אפשר גם לתרום עבור מישהו שאתם רוצים שתבוא עליו הברכה-בעת ההתרמה שם התורם או לחלופין השם שהוא רוצה שתבוא עליו הברכה נירשם וגם שם אימו ובעת כתיבת האות בספר תורה מקריאים את שם האדם והאות כאילו ניקראת על שימכם (או על שם האדם שביקשתם). כל המעוניין לתרום למטרה הנעלה מוזמן לשלוח אליי מסר. חג שמח!!

מייקי 770

New member
חזקי ואמצי!!

לכל משפחתי כבר יש אות בספר תורה ברוך השם, את עושה עבודת קודש, חזקי ואמצי!!

אלישיר

New member
שאל אותי אם אתה רוצה.

בעזי"ת אין לי בעיה שתשאל את מי שאתה רוצה במקביל, ובלי קשר. השאלה היא גם, אם אתה מחפש תשובות או תרוצים, אם אתה מחפש לחפות על חוסר או ליצור אותו? מה מצב העשה, לא תעשה, שלך? כבר כתבתי פעם את ההודעה הזו בפורום החוזרים: "" אני אישית "חזרתי" בשאלה בתור ילד על גבול גיל ההתבגרות,ועברתי הרבה זמן, כעשור שנים, בחיפוש בלתי פוסק אחרי תכלית ואושר, כך שלמרות שקטן אני ולא אומר שזהו אני ה"יודע", עדיין ראיתי וניסיתי כמעט כל "לבוש" חברתי שבחברה החילונית הישראלית( ותמיד הלכתי "עד הסוף"), החל מערס\\פאנקיסט-אנרכיסט\\אנטלקטואליות ועיסוק במדעים מדויקים,וכלה בפוליטיקה\\עברינות\\ואומנויות לחימה ומיסטיקה, ועוד ועוד... לא ראיתי בשום מקום משהו שנקרא טיעון חילוני! ראיתי תמיד בכל מקום את אותו דפוס של חיים מכניים ולא ממש מאושרים, ומעגל של שקרים :או שקר עצמי על מי שאנחנו ועל מה שאנחנו באמת מרגישים, או הצגת התנהגות ותדמית שקריים לסביבה. עוד דבר שראיתי כמעט תמיד זה את הפחד למרוד ולבדוק את המוסכמות ואת העולם: גם מי שמעיז, "מתבגר" מהר מדי כבר עם הקושי הראשון. לא סתם ככה בין לייף אריקסון וקולומבוס, היו 400 שנה: רוב האנשים מעדיפים להישאר בכורסה החמימה, במקום לצאת אל קשיי בן החורין, זה שלא מפחד ללכת לבד נגד הזרם כשצריך. מי שמחפש באמת, בסוף ימצא. מי שלא מחפש, גם אם ימצא לא ישים לב. אז אם את כנה עם עצמך, תתחילי לחפש, ולא משנה לאיזה כיוון תלכי, רק אל תפסיקי לחפש כשיגיעו התלאות שיש בכל מסע, ותהיי תמיד כנה עם עצמך. תמיד. בסוף תגיעי. שבת שלום. "" ---אתה מבין, אני מספיק בטוח בעצמי כדי לשלוח מישהו לחפש איפה שבא לו. מה שאני לא בטוח, זה אם הוא יחפש...

אלישיר

New member
ואדגיש משפט

בעזי"ת מי שמחפש באמת, בסוף ימצא. מי שלא מחפש, גם אם ימצא לא ישים לב.

שיSY

New member
תדבר קצת עם קשר...

מה קשור חב"ד לש"ס? ואתה מאשים את ש"ס בתעמולה פוליטית בלבד? גם ג` לא חסר להם גימיקים!

אורטלי, בפורום חרדים

זה כלל לא מפתיע. כבר קרה שהודעת: טעות נא למחוק התפתחה לשרשור שלם

הרבי מת..

ההודעה מדי ארוכה ודי משעממת , אבל עזבי אותך מהרבי מחבד כל הרבנים יצאו נגדו..

הרבי זצוק"ל הסתלק לבית עולמו

אני אודה לך אם תואיל בטובתך כאן בפורום פומבי לחרדים שמיועד גם לחב"דניקים לכבד גם את הרבי של חב"ד. אם לא תוכל - אז כשתרצה להגיד דברים שלילים עליו פשוט תשתוק. כל יוכלו בפורום אחד לחיות האח החרדי הליטאי עם האח החב"דניק. ימות המשיח נכון?
אגב, על דבר אחד אני שמחה, הפסקת למדת איך לא להכניס הודעות כפולות לפורום.

סקרן 1

New member
פורום חרדים מיועד גם לחבדניקים???

חרדים = יהודי שמשתדל לקיים תרי"ג מצוות. ולכך הוא נחשב חרד לדבר ה`. חבדניק = אם הרבי אמר לא לישון בסוכה אז לא יושנים. ועל כך צעק מרן רה"י זצוקללה"ה "הרי אף הנביאים אינם יכולים לעקור מ"ע מן התורה. אין כאן המקום לדון אם החבדניקים נכללים בגדר של "מומר לדבר אחד מומר לכל התורה וכו` אבל חרדים הם לא!!!

למעלה